رفتن به مطلب

بازی آنلاین bf4 و cod11

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه مشکلی دارم و اون اینکه بازی های روز pc از جمله بتل فیلد 4 و کالاف دیوتی 11 رو نمیتونم آنلاین اجرا کنم من یک سیستم قدیمی داشتم که روش کالاف 4 نصب بود من با اون سیستم میتونستم برم کالاف دیوتی 4 رو آنلاین بازی کنم اما از وقتی یه سیستم گیم خریدم نمیتونم و ارور stop working میده دقیقا همین ارور رو برای کالاف دیوتی 11 میده بتل فیلد رو هم که کلا نمی دونم چطور باید وارد فضای مولتی پلیر شم از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند منو راهنمایی کنند با تشکر710d11c7afc049c562c87ae13828f630.jpg

لینک به دیدگاه

Up...

فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

شما cd key خریدی که میخوای وارد مولتی بشی؟:d

برا کال کرک مولتی هست اخرینش mw3 کرک شده شماره ای نمیدونم چند بشه!فکر کنم 8!؟ اما باتل 4 فعلا! نه!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

ديگه كسى نميدونه كالاف ١١ چيه اصن

اسم بگى بهتره

لینک به دیدگاه

ديگه كسى نميدونه كالاف ١١ چيه اصن

اسم بگى بهتره

من که فکر نمیکنم ایشون کیی خریده باشه !سیستم خریده گفته تموم شد...الان همه رو انلاین میزنم:d

لینک به دیدگاه

من که فکر نمیکنم ایشون کیی خریده باشه !سیستم خریده گفته تموم شد...الان همه رو انلاین میزنم :D

چرا منو نقل کردی یکی بالاتر باید میرفتی

لینک به دیدگاه

من که فکر نمیکنم ایشون کیی خریده باشه !سیستم خریده گفته تموم شد...الان همه رو انلاین میزنم:d

منظورم کالاف دیوتی 11

Call of duty advanced warfare

هستش این چیزی که شما گفتی اصلا نمیدونم چی هست کی[emoji1] والا...

حالا میشه توضیح بدید این کی چی هست این ارور استاپ ورکینگرو چیکار کنم این ارور هم در مولتی پلیر کالاف ادونس و کالاف 4 رو اعصابه...

الان بتل فیلد چند رو میشه بازی کرد آنلاین من تو یوتیوب با origin میشد بری بازی کنی که در دسر داشت...

حالا دوستان بین این همه کالاف دیوتی کدومو میشه آنلاین بازی کرد در مورد بتل هم راهنمایی کنید ممنون

لینک به دیدگاه

:d

چون زحمت میکشیدی بفهمی چه نسخه ای میخواد و میدونستم این عزیز نمیدونه باید کی داشته باشه :دی

منظورم کالاف دیوتی 11

حالا میشه توضیح بدید این کی چی هست این ارور استاپ ورکینگرو چیکار کنم این ارور هم در مولتی پلیر کالاف ادونس و کالاف 4 رو اعصابه...

الان بتل فیلد چند رو میشه بازی کرد آنلاین من تو یوتیوب با origin میشد بری بازی کنی که در دسر داشت...

حالا دوستان بین این همه کالاف دیوتی کدومو میشه آنلاین بازی کرد در مورد بتل هم راهنمایی کنید ممنون

راهی نیست جزء خرید اصل

عزیز بازی ها، رایگان درست نشدند!

وقتی بازی ای تموم میکنی میتونی ببینی چه لیست عظیمی از سازندگان و توسعه دهنده ها و ... اخر بازی نشون میده!حتی از بعضی فیلم های پر خرج و پر جلوه هم کستش زیاد تره !

حالا این بازی که شما دیسکی 1000 میخری این کپی هست و در خارج جرم محسوب میشه!اونها رو میشه یکنفره تمام کرده حالا با باگ و یا بدون باگ! اما برا بخش مولتی باید نسخه اصلش رو بخری که نسخه قانونیش هست حالا هر چی از زمان انتشارش گذشته باشه و اگر نسخه جدیدتری ارزش اومده باشه اون نسخه قدیمی ارزانتر!میشه

باتل 4 اخرین بار که دیدم حدود 40هزار تومان بود! اگه خواستی دوستان یک تاپیکی در قسمت بازی برای راهنمایی زدند باید پیداش کنی که توضیح داده اصل چیه و چطوری بخری

......

الانم بعضی بازی ها مولتیش رو هک کردند چندتاشونو اسم میبرم بعد از طریق گوگل بصورت فارسی تایپ کن راهنما زیاده

Battlefied bad company3 . Battlefield bad combany 2 . Call of deuty mw 3 ,2,1!,

و ...

یکسری بازی ها هم میشه از طریق بعضی نرم افزار ها مثل گارنا،گیم رنجر و... هکی بازی کرد بهترینش فکر کنم تانگل باشه خیلی لیست زیادی داره و راهنماش داخل خود نرم افزار هست و لینک های دانلود هم داره اما قبلش میزارن شلوغی سرور رو چک کن که حروم نکنی دانلودت رو :d

....

یکسری بازی ها هم کلا فری هستند و شما ازادی که پولی پرداخت کنی یا نکنی !اما سیر تکامل در بازی کند و گاهی عذاب آوره مثال بارز و ملی!:d کلش اف کلنز اندروید:p

مثال pc

Wartunder هواپیمایی و تانک که درجه اکید و سیمولیت هست

Team of frost!اسمشو یادم نیست فزوستشو اشتباه نوشتم یک چیزی تو این مایعا!:دی بازی در استیم هست و بصورت شوتر فانتزی!

و....

امیدوارم با این توضیحات کمی متوجه شده باشی.

لینک به دیدگاه

چون زحمت میکشیدی بفهمی چه نسخه ای میخواد و میدونستم این عزیز نمیدونه باید کی داشته باشه :دی

منظورم کالاف دیوتی 11

راهی نیست جزء خرید اصل

وقتی بازی ای تموم میکنی میتونی ببینی چه لیست عظیمی از سازندگان و توسعه دهنده ها و ... اخر بازی نشون میده!حتی از بعضی فیلم های پر خرج و پر جلوه هم کستش زیاد تره !

حالا این بازی که شما دیسکی 1000 میخری این کپی هست و در خارج جرم محسوب میشه!اونها رو میشه یکنفره تمام کرده حالا با باگ و یا بدون باگ! اما برا بخش مولتی باید نسخه اصلش رو بخری که نسخه قانونیش هست حالا هر چی از زمان انتشارش گذشته باشه و اگر نسخه جدیدتری ارزش اومده باشه اون نسخه قدیمی ارزانتر!میشه

باتل 4 اخرین بار که دیدم حدود 40هزار تومان بود! اگه خواستی دوستان یک تاپیکی در قسمت بازی برای راهنمایی زدند باید پیداش کنی که توضیح داده اصل چیه و چطوری بخری

......

الانم بعضی بازی ها مولتیش رو هک کردند چندتاشونو اسم میبرم بعد از طریق گوگل بصورت فارسی تایپ کن راهنما زیاده

و ...

یکسری بازی ها هم میشه از طریق بعضی نرم افزار ها مثل گارنا،گیم رنجر و... هکی بازی کرد بهترینش فکر کنم تانگل باشه خیلی لیست زیادی داره و راهنماش داخل خود نرم افزار هست و لینک های دانلود هم داره اما قبلش میزارن شلوغی سرور رو چک کن که حروم نکنی دانلودت رو :d

....

یکسری بازی ها هم کلا فری هستند و شما ازادی که پولی پرداخت کنی یا نکنی !اما سیر تکامل در بازی کند و گاهی عذاب آوره مثال بارز و ملی!:d کلش اف کلنز اندروید:p

مثال pc

Team of frost!اسمشو یادم نیست فزوستشو اشتباه نوشتم یک چیزی تو این مایعا!:دی بازی در استیم هست و بصورت شوتر فانتزی!

و....

لینک به دیدگاه

Alan baraye 150 saat mituni bf4 ro roo gametime e origin free bazi koni .

Origin o beriz bad tu ghesmate store bf4 ro add kon . Tamum

لینک به دیدگاه

راهی نیست جزء خرید اصل

......

و ...

....

یکسری بازی ها هم کلا فری هستند و شما ازادی که پولی پرداخت کنی یا نکنی !اما سیر تکامل در بازی کند و گاهی عذاب آوره مثال بارز و ملی!:d کلش اف کلنز اندروید[emoji14]

مثال pc

و....

سلام داداش ممنون که راهنماییم کردی واقعا کاربردی و قشنگ توضیح دادی گارنا رو فیلتر کردن رفتم دیدم dns های جدید اومده زدم وارد شدم تو قسمت گیم 4 تا بازی بیشتر نداشت رفتم تو خود گوگل زدم بازی آنلاین cod aw خود لیون یه تاپیک داشت بازش کردم به نفر مشکل منو داشت بعد دیدم کاربرای زیادی اومدن برای راهنمایی شخصی نوشته بود از استیم استفاده کن و بازی رو در پوشه بازی های استیم نصب کن بدون کرک میتونی بازی کنی میخوام بدونم اینجوری میشه؟!خودت بلدی با استیم کار کنی چون من نصب کردم 120 مگ آپ دیت خواست بعدشم هیچی به هیچی.

لینک به دیدگاه

Alan baraye 150 saat mituni bf4 ro roo gametime e origin free bazi koni .

Origin o beriz bad tu ghesmate store bf4 ro add kon . Tamum

سلام داداش ممنون که به این تاپیک سر زدی من اوریجین رو دانلود کردم مشکلم اینه نمیتونم add کنم بازی رو تو خود origin زده بود خود بازیو باید دانلود کنی [emoji20] بازی که من دارم bf4 deluxe edition هست میتونم با این اوضاع احوال بازی کنم اگه تجربه بازی با جوینر استیم هم داری ممنون میشم برام توضیح بدی راستی بهد از 150 ساعت که تمومشد باید چیکار کرد؟!97f2b02233e8f74fa53fbaae79f69d01.jpg

لینک به دیدگاه

برای گیم تایم باید با قند شکن وارد عمل بشی تا اضافه بشه به اکانتت،برای دانلود باید بری داخل ستینگ اریجین مسیر رو مشخص کنی البته پیش فرض مسیر programX86 داخل درایور ویندوز هست .بازی که اضافه شد میتونی قند شکن رو خاموش کنی بعد دو سه مگی دانلود کن تا پوشه درست شه بعد اریجین رپ ببند بازیت رو کپی کن اونجا دوباره لوگین و دانلود کن البته انتظار نداشته باش هیچی دانلود نکنه چون بازی اپدیت داره بستگی به نسخه بازیت 6 تا 3 گیگ دانلود میکنه.بعد هر سری به بازی وصل بشی تایم گیم شروع میشه.من که تا حالا استفاده نکردم، بازی تیتان فال هم گیم تایم داره اونم حجم کلیش فکر کنم حدود 40.45گیگی باشه با دی ال سیش.

کلا گیم تایم برا تست هست که افرادی که نمیدونن بازی چطوریه درست شده تا بتونن تصمیم بگیرند بازی رو بخرند یا نه همین

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...