رفتن به مطلب

gigabyte gtx 970 g1 فروش

EVGA OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان این گرافیکه مشتریمه از پارت اوله مموریش سامسونگه گارانتیش تا 12نوامبر 2017 اعتبار داره اسیگ کوآلیتیش78 هست یک ماه اول دسته من بوده بعد فروختمش به مشتریم که دوتا از یک نسل با مموریه هاینیکس بگیرم که مثله چی پشیمون شدم .چون این خارق العادست به نظر من تا بحال 24تا 970 بستم ولی این یک چیز دیگست به خدا عاشقانه آی تی میدونند بعضی قطعات یک چیزه دیگست.

عکسهاشو فردا شب میاره میزارم.

قیمته نظر صاحب گرافیک 1300 هستش گامه افزایشی 10 تومن

فروش فوری 1350.

تا 27 آبان فروش در جریانه. 

گرافیک اصلا باز نشده فقط روزی 4 ساعت گیم زده باهاش بیشتر از اینم سردر نمیاورده که اور کنه یک ماهیکه دسته من بوده رو کورکلوکه1500و مموری کلوکه 7950 پایدار اورش کرده بودم عالی و بدون مشکل جواب میداد.

خواهشا اگه نظرتون قیمته پایین تر هست تو تاپیک نذارید تو پیغام خصوصی بگید تا به صاحب قطعه اطلاع بدم اگه خواستند پایین تر بدند میارم پایین قیمتو چون بنده ضی نفع نیستم تو این قطعه که بتونم ارزونتر یا گرونتر بدم

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

با این قیمت مگه طرف مریض باشه اینو میخره.۷۰ تومن ارزونتر اکبند گالاکس رو میخره یا با همین قیمت میره r9 390 میخره

لینک به دیدگاه

با این قیمت مگه طرف مریض باشه اینو میخره.۷۰ تومن ارزونتر اکبند گالاکس رو میخره یا با همین قیمت میره r9 390 میخره

خوبه برای بعضی نابینایان و کم بینایان توضیح دادم درشت:خواهشا اگه نظرتون قیمته پایین تر هست تو تاپیک نذارید تو پیغام خصوصی بگید تا به صاحب قطعه اطلاع بدم اگه خواستند پایین تر بدند میارم پایین قیمتو چون بنده ضی نفع نیستم تو این قطعه که بتونم ارزونتر یا گرونتر بدم.

لینک به دیدگاه

مگه موقعیکه نوشون قیمت گذاری میشه از خودت میپرسیکه چرا گیگا گرونتره؟ 

معلومه که نه. با خودت میگی برم تو یک تاپیک مطرح کنم شاید فهمیدم چرا.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...