رفتن به مطلب

Recommended Posts

با سلام 

بنده می خوام یک مودم ای دی اس ال بخرم 

که قابلیت وصل کردن پرتکل پی پی تی پی باشه که بشه مستقیم  اینترنت بدون فیلتر  رو از وای فای گرفت  و اینکه نویز خط منطقه ما زیاده  فکر کنم بورد برادکام خوب باشه 

چه مارک و مدل  مودم پیشنهاد میدین نسبت به به گفته های بالا؟

با تشکر 

ویرایش شده توسط behradhidden
لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام،بنده یه مودم Adsl نیاز دارم که امکانات نرم افزاریش کامل باشه،مثلا تو فیلتر سایت بتونه هم Http رو مسدود کنه هم Https رو،یا تو ایجاد محدودیت از لحاظ حجم،زمان،سرعت هم کامل باشه و بتونه هر دستگاه  متصل رو کامل مدیریت کنه،دوستان اگر مدلی رو میشناسن ممنون میشم معرفی کنند.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بنده قصد خرید مودم ADSL  دارم ، منتها مودمی که میخوام بگیرم حتما" بایستی قابلیت پشتیبانی از دانگل 4G LTE  رو داشته باشه ؛ حالا از دوستان گرامی خواهش دارم اگه غیر از مدل ایسوس N-14U  مدل دیگه ای سراغ دارن  بفرمایید و در امر خرید بنده رو راهنمایی کنن.

با تشکر

لینک به دیدگاه

بنظرتون این مدل این قابلیت رو داره ؟

Tp-link سریw8970

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammad.amin89 گفته است :

بنظرتون این مدل این قابلیت رو داره ؟

Tp-link w8970

لینک به دیدگاه

دوستان منتظر راهنمایی سبز شما هستم!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، lali city گفته است :

سلام.داداشم به نظر من دی لینک بگیر مدل 2750یا2790.

سلام دوست گرامی

ممنون از اینکه تاپیک رو مشاهده و  اظهارنظر فرمودید

این مدلهایی که گفتید قابلیت ذکر شده رو دارن یعنی؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohammad.amin89 گفته است :

سلام دوست گرامی

ممنون از اینکه تاپیک رو مشاهده و  اظهارنظر فرمودید

این مدلهایی که گفتید قابلیت ذکر شده رو دارن یعنی؟

داداشم باجناقم مدل 2750 رو داره که فلش میخوره الانم با مودم usb دیلینک راحت داره کار میکنه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، lali city گفته است :

داداشم باجناقم مدل 2750 رو داره که فلش میخوره الانم با مودم usb دیلینک راحت داره کار میکنه.

ببخشید زیاد سوال میکنم ؛ مودم  یو اس بی  ایشون  3جی هستش یا فورجی ؟ چون بنده مودم 4جی گرفتم گفتم نکنه یه وقت ساپورتش نکنه

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، mohammad.amin89 گفته است :

ببخشید زیاد سوال میکنم ؛ مودم  یو اس بی  ایشون  3جی هستش یا فورجی ؟ چون بنده مودم 4جی گرفتم گفتم نکنه یه وقت ساپورتش نکنه

دقیقن نمیدونم ولی اون موقع یه آپدیت اومده بود براش که میتونست با دانگل به اینترنت وصل شه.یکی از دوستان توی فروم هم یکی داره میفروشه میشه باهاش تماس بگیری سوال کنی.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

اندکی از تعطیلات عید نوروز گذشته بود که کیفیت اینترنتم با مشکلات ناپایداری، کاهش سرعت و قطعی های غیرعادی همراه شده بود. پس از شکایت کردن به پارس آنلاین و بررسی کامل توسط آن ها و خودم و بازبینی خط تلفن از مخابرات تا داخل خانه، متوجه شدیم که علت ناپایداری نه تنها از خطوط مخابراتی یا سیم کشی داخل خانه نیست، بلکه از مودم است. مودمی که در زمان خریدش(به قیمت 155.000 تومان) بهترین نسبت کارایی به قیمت را داشت.

جالب ترین مورد در این باره، کیفیت بهتر اتصال مودم ارزان قیمت تندا(80.000 تومان-قیمت روز) و مودم ضعیفتر ASUS N10P با تنظیمات یکسان نسبت به مودم ASUS N14U بود.

• نسبت سیگنال به نویز مودم تندا: دریافت 19db و بارگذاری 13db
  • نسبت سیگنال به نویز مودم N10P: دریافت 18db و بارگذاری 12db
  • نسبت سیگنال به نویز مودم N14U: دریافت 15db و بارگذاری 16db(در زمان ناپایداری میزان دریافت به 6db کاهش می یابد.)

کارایی در حالت عادی:

1-N14U.thumb.png.db9a24182ace99ede1cd19a3f7b7f929.png2-N10P_login.thumb.png.e2ed5ebaea21ef97545c14127d1e003e.png3-N10P.thumb.png.3461c3c3500e63158691f2a660bc64a6.png4-N14U_2.thumb.png.193d3df5ac79d2539e37922406b233a5.pngN10P_N14u.thumb.jpg.207b31d27fc75746fe19decb68d37b3b.jpg

کارایی در حالت ناپایداری:

5b0d8a215fbf9_.thumb.png.c3db71ea3aa264f7f36ea1b80fe97707.png

امیدوارم با توجه به افزایش قیمت ها، گارانتی سازگار مودم را تعویض کند وگرنه پرداخت نزدیک به 300.000 تومان برای مودمی 150.000 تومانی توجیهی ندارد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به روز رسانی: کیفیت کمتر در برابر مودم Zyxel که 10 سال پیش خریدم.

5-N14U_3.thumb.png.8a113d306acd5702d440311ab409b290.png6-Zyxel.thumb.png.34a30bcd24e9cdfe012e4d6152c68c4e.pngZyxel.thumb.jpg.c5eb5c38f677d886d8006760f9e9f7ba.jpg

مورد دیگر، بی تاثیر بودن اتصال مودم ASUS N14U به خطوط ورودی سیم کشی تلفن ورودی منزل در افزایش کیفیت اتصال است، در حالی که کیفیت دریافت دیگر مودم ها همگی بالای 20db می شوند و تا 23db افزایش می یابند.

ویرایش شده توسط +Wise+
لینک به دیدگاه

سلام

من تا حالا خیلی مودم عوض کردم

از 50 تومنی تا حدودای 1.5 تومنی

همه شون سر و ته یه کرباسن

همه شون هم خراب شدن

الانم 3 تا تندا 80 تومنی خریدم تصمیم گرفتم یکسال ازشون استفاده کنم بعد بندازم دور برم یدونه جدید بگیرم

لینک به دیدگاه

درود

بنده هم با مودم D-Link مدل 2730U  این مشکل ناپایداری رو دارم ودقیقا از سر و کله زدن با isp که های وب هست و کابل کشی و هزار و یک داستان دیگه به نتیجه ای نرسیدم جز مودم!

اتفاقا شک هم به مودم دارم(مودم من چیپ DSL ,و WIFI برند Realtek هست) و دنبال همین مدل ایسوس بودم که صاحب محترم تاپیک با همین هم به مشکل خوردن!

طبق تحقیقاتی که بنده کردم مودم TP-Link سری W8950N بهترین نسبت به قیمت هست که دارای چیپ DSL برند Broadcom و چیپ WIFI برند Qualcomm که بهترین و پایدار ترین چیپ ها در مودم ADSLهستن(البته برای جهان سوم ها متاسفانه)

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

برعکس شما من با مودم های d link 2750 و tp link 8950 روی خطم خیلی قطی های لحظه ای داشتم که تو بازی انلاین خیلی رو مخ بود. از طرفی سرعت دانلودم بی دلیل 2 3 ثانیه 0 میشد هرچی تماس میگرفتم با اینور اونور هیچ فایده ای نداشت.

تا اینکه تصمیم گرفتم یه مودم بخرم و با کمی تحقیق همین مدل n14 رو انتخاب و خریداری کردم.

به جرات میتونم بگم از بهترین خریدهای زندگیم بوده. بی نهایت همه چی بهتر شد. سرعت 1.7 دانلود منجرم خیلی به ندرت کم میشه نویز خط خیلی کم شد و پایداری عجیبی پیدا کرد نت من. همه این ها رو اپراتور شاتل هم تایید کرد.

احتمالا مودم شما دچار مشکل شده. امیدوارم گارانتی بی دردسر عوضش کنه.

ولی اگر نکرد یه راهکاری هست که توی لندن فروشنده اپل استور خیابون ریجنت به خودم برای تعویض گوشیی که گارانتی قبول نمیکرد گفت. واسه گوشی خیلی خوب جواب داد و من یه 4 رو با 5 اکبند تعویض کردم با این حرکت. میتونم بهتون بگم که تست کنید ضرر نداره. بهتر از هزینه 300 تومنی برای این مودمه.

اگر اشتباه نکرده باشم این مودم رو من 130 تومن خریدم با ارسال رایگان لایون!! اینکه الان شده 300 تومن به نظرم فاجعه ای هست به اسم IR iran.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

درود

طبق تحقیقاتی که بنده کردم مودم TP-Link سری W8950N بهترین نسبت به قیمت هست که دارای چیپ DSL برند Broadcom و چیپ WIFI برند Qualcomm که بهترین و پایدار ترین چیپ ها در مودم ADSLهستن(البته برای جهان سوم ها متاسفانه)

سلام،

برای کاربری های عادی، نوع چیپست مورد استفاده چندان مهم نیست در حالی که برای بازیکن های حرفه ای و مشاغل حساس سرعت پردازش بالا و زمان تاخیر کم بسیار مهم است و بنده کاربر عادی هستم. البته داشتن چیپست های بهتر %100 بهتر است.

در 32 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام دوست من.

احتمالا مودم شما دچار مشکل شده. امیدوارم گارانتی بی دردسر عوضش کنه.

سلام،

شگفتی بنده هم از همین موضوع است. کالایی که در بهترین شرایط کار می کرده و محافظت می شده، پس از 6 ماه کارکرد دچار مشکل می شود. تا به حال چنین تجربه ای با مودم نداشتم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

ولی اگر نکرد یه راهکاری هست که توی لندن فروشنده اپل استور خیابون ریجنت به خودم برای تعویض گوشیی که گارانتی قبول نمیکرد گفت. واسه گوشی خیلی خوب جواب داد و من یه 4 رو با 5 اکبند تعویض کردم با این حرکت. میتونم بهتون بگم که تست کنید ضرر نداره. بهتر از هزینه 300 تومنی برای این مودمه.

درود علی جان

درباره ی این راهکار بیشتر بگو. ?

لینک به دیدگاه

مقایسه با مودم ZyXEL P-660HW-T1 v2 نیز قرار داده شد. اگر فرصت شد مقایسه با ASUS AC68U و ASUS AC88U نیز قرارداده می شود.( البته از لحاظ رده ی مودم تفاوت زیادی دارند و مقایسه چندان منطقی نخواهد بود.)

پیش به سوی گارانتی...

-----------------

به روز رسانی:

مودم تحویل گارانتی گردید و منتظر نتیجه...

ویرایش شده توسط +Wise+
لینک به دیدگاه

یه چند تا سه آنتن خوب لطفا پیشنهاد بدین ...

بیشتر میخوام واسه v---p---n ست کردن ولی حالا که میخوام عوض کنم ترجیح میدم یه سه انته بگیرم که خیالم دیگه راخت باشه .

لینک به دیدگاه

فکر کنم بهش میگن روتر. ربطی به سه آنتن بودن نداره. همه برندها خوبن زیاد حساس نشو.

حالا چه نوع وی پی انی ساپورت میکنه چون پورت اکثرشون رو بستن. مثلا l2tp دیگه کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

فکر کنم بهش میگن روتر. ربطی به سه آنتن بودن نداره. همه برندها خوبن زیاد حساس نشو.

حالا چه نوع وی پی انی ساپورت میکنه چون پورت اکثرشون رو بستن. مثلا l2tp دیگه کار نمیکنه

مودم / روتر درست ترش هست دیگه .

حساس نباشم ؟ عزیز متراژ خونه با خونه فرق داره من نمی خوام وقتی از اتاق میرم تو پذیرایی افت سیگنال داشته باشم که الان دارم . 

open v-----p-----n

ویرایش شده توسط VansForeveeeee
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، VansForeveeeee گفته است :

مودم / روتر درست ترش هست دیگه .

حساس نباشم ؟ عزیز متراژ خونه با خونه فرق داره من نمی خوام وقتی از اتاق میرم تو پذیرایی افت سیگنال داشته باشم که الان دارم . 

نه منظورم برندش بود. اگر محیط خونه وسیعه قطعا سه آنتنه بگیر البته خود آنتن ها هم باید قوی باشه. فقط مشکل اینجاست که به لطف وزیر ارتباطات اکثر پروتکل های شبکه شخصی انتقال داده از کار افتاده. دقت کن ببین کدوم هارو ساپورت میکنه. مثلا pptp و l2tp و openVpn دیگه کار نمیکنن

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

نه منظورم برندش بود. اگر محیط خونه وسیعه قطعا سه آنتنه بگیر البته خود آنتن ها هم باید قوی باشه. فقط مشکل اینجاست که به لطف وزیر ارتباطات اکثر پروتکل های شبکه شخصی انتقال داده از کار افتاده. دقت کن ببین کدوم هارو ساپورت میکنه. مثلا pptp و l2tp و openVpn دیگه کار نمیکنن

کار می کنه .

df.PNG

fg.PNG

لینک به دیدگاه

چه مملکتیه آخه هیچ سایتی درست موجودی نداره اگرم داشته باشه داره مودم های از رده خارج 3 سال پیشه تی پی لینکو میفروشه ...

واقعا چه کنیم تو این مملکت ؟ 

به مرز جنون رسیدیم خداییش . 

پولم میخوای خرج کنی نمی تونی باید اعصابت خرد شه ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...