رفتن به مطلب

Recommended Posts

حتما asus بگیرید . پارسال n14u  گرفتم 160 الان شده 500

از هر نظر عالیه و خریدش 100% تایید میشه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

درود دوست گرامی

تعدادی مودم ایسوس n10c1 و n10s دارم. اگر به کارت می آید به قیمت مناسب تقدیم می کنم. 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

تعدادی مودم ایسوس n10c1 و n10s دارم. اگر به کارت می آید به قیمت مناسب تقدیم می کنم. 

سلام ، تصمیم گرفتم با توجه به پشتیبانی از open xpn مدل asus ac52u رو بگیرم ، اگر موجود دارید که فک نکنم چون بد گیر میاد من صددرصد میخوام . 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

حتما asus بگیرید . پارسال n14u  گرفتم 160 الان شده 500

از هر نظر عالیه و خریدش 100% تایید میشه 

ac52u میخوام بگیرم ولی هیچ جا نیست امروز حالا میخوام زنگ بزنم ببینم چی میشه جایی دیدی لطفا بگو 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

از سری ASUSبگیر

الان من یدونه d linkگرفتم 195 تومن یهو پینگ میره رو 1000بعد میاد رو80

یدونه ایسوس N10دارم بجز آنتش ضعیفش واقعا عالیه یکسری تنظیمات هم برات رفع مشکلات نویز داره خیلی خوب و ثابته...شما مدل جدیدتر تهیه کنید که دو تا آنتن داشته باشه

دقیقا موافقم .

امکانااتی که ایسوس داره اصلا تو تی پی لینک وجود نداره . 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، VansForeveeeee گفته است :

سلام ، تصمیم گرفتم با توجه به پشتیبانی از open xpn مدل asus ac52u رو بگیرم ، اگر موجود دارید که فک نکنم چون بد گیر میاد من صددرصد میخوام . 

اطلاع خواهم داد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اطلاع خواهم داد.

کل ولیعصر رو زیر و روی تلفنی کردم نبود که نبود .....

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، VansForeveeeee گفته است :

کل ولیعصر رو زیر و روی تلفنی کردم نبود که نبود .....

من همان دو مدلی را که گفتم تعداد و با قیمت مناسب دارم. این یک مورد را هم پی‌خواهم گرفت، اگر یافتم اطلاع خواهم داد. گمان کنم بالای یک تومان باشد.

پ.ن    یک موردم یافتم. پ.خ فرستادم

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، david sun گفته است :

موجود ندارن ، قیمت قبله ، این مدل هیچ جا نیست متاسفانه مجبورم کارکرده بخرم که تازه اونم فقط یه نفر داره تو دیوار میفروشه تازه اگر آدم درستی باشه یا نباشه دیگه معلوم نیست . 

لینک به دیدگاه

من واقعا موندم چیکار کنم یه مودم روتر با قابلیت پشتیبانی از open v/p/n گیر نمیاد ، یه ac52u هم گیر آوردم که dslش خراب بود ، تی پی لینک vr400 پشتیبانی می کنه از open v/p/n server ولی کلاینت نداره یعنی نمیشه تنظیمات open v/p/n رو import کرد بهش .......

تنظیماتش اینجوریه 

df.PNG

ویرایش شده توسط VansForeveeeee
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان گرامی .
من یه مودم وایرلس میخوام با قیمت مناسب .

میخوام آنتن دهیش قوی باشه ولی بردش زیاد نباشه , یعنی طوری نباشه که همه در و همایسه بهش وصل شن .
و 100% غیرقابل هک باشه .

خیلی وقته که از دنیای سخت افزار اطلاعات ندارم و الان هم که لحظه به لحظه قیمت ها بالا میره و نمیدونم دقیقا چه بودجهای رو اعلام کنم ولی تو رنج 200 تومن یا یکم بیشر باشه عالی .

و اگه موردی رو معرفی میکنید لینک خرید اینترنتیش رو بدید .

تشکر.

لینک به دیدگاه

شما اگه تمامی مراحل امنیتی رو به بهترین شکل هم انجام بدید ، اگر طرف هکر حرفه ای باشه  میتونه هکتون کنه

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/18, 21:11:34، miladzahedi گفته است :

سلام

بنده مدل خاصی رو پیشنهاد نمیدم اما غیر قابل هک بودن اینترنت بستگی داره به اینکه شما wps رو غیر فعال کنید و از مک ادرس استفاده کنید.

البته میتونید اینترنت رو هم هیدن کنید که دیگه عالی میشه.

مودم ما d-link dsl-2730U هست 

https://www.digikala.com/product/dkp-5288/مودم-روتر-بیسیم-adsl2-دی-لینک-dsl-2730u#/tab-params

زیاد داغ میکنه (تقریبا میشه گفت که پیشنهاد نمیکنم)

تشکر بابت پیشهادتون.

من یک مودم معمولی(وای فای نیست) دارم که کیفیت خیلی خوبی داره و فقط دو ماه کارکرده بنظرتون میتونم از همین مودم استفاده کنم  و مودم رو به  PC  وصل کنم و با یک روتر وای فای USB اینترنت رو به اشتراک بزارم ؟

https://www.xiaomishop.ir/product/xiaomi-portable-usb-mini-wifi/

https://shop.aftabrayaneh.com/Fast_Fw150us_150mbps_802_11B_USB_2_0_Wireless_Network_Adapter_150mbps__AFTAB.html

و آیا میشه همزمان با 4 تا روتر به این USB ها وصل شد ؟

و میتونه کل طول روز روشن باشه ؟ و این مدل روتر ها زود خراب نمیشن ؟

و یا یه همچین روتر هایی :
https://www.xiaomishop.ir/product/xiaomi-mi-wi-fi-mini-dual-band-wireless-router/

من زیاد اطلاع ندارم , اگه ازین روتر ها مورد باکیفیت سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم .

ویرایش شده توسط alibahman47
لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

تشکر بابت پیشهادتون.

من یک مودم معمولی(وای فای نیست) دارم که کیفیت خیلی خوبی داره و فقط دو ماه کارکرده بنظرتون میتونم از همین مودم استفاده کنم  و مودم رو به  PC  وصل کنم و با یک روتر وای فای USB اینترنت رو به اشتراک بزارم ؟

https://www.xiaomishop.ir/product/xiaomi-portable-usb-mini-wifi/

https://shop.aftabrayaneh.com/Fast_Fw150us_150mbps_802_11B_USB_2_0_Wireless_Network_Adapter_150mbps__AFTAB.html

و آیا میشه همزمان با 4 تا روتر به این USB ها وصل شد ؟

و میتونه کل طول روز روشن باشه ؟ و این مدل روتر ها زود خراب نمیشن ؟

و یا یه همچین روتر هایی :
https://www.xiaomishop.ir/product/xiaomi-mi-wi-fi-mini-dual-band-wireless-router/

من زیاد اطلاع ندارم , اگه ازین روتر ها مورد باکیفیت سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم .

سلام دادا بجای این کارا یه مودم وایفای دار بخر، چون با این کار سرعت و پینگ میاد پایین و این روتر ها برد زیادی ندارن پیشنهاد منم dlink 2750 هست ولی اگه بودجه زیادی داری asus بخر چون پنل پیشرفته تری داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد خرید مودمLTE ثابت دارم
از برند هووای فکر کنم بهتر وجود نداره
مدل مد نظر خودم B525 هست که الان قیمتش خیلی وحشتناک بالا رفته
ایا مدل دیگه ایی وجود داره از این مارک که کیفیت خوبی داشته باشه و همچنین CAT6 هم باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بنده یدونه huwaei e5785 دارم چند هفته ای هست گارانتی هم‌ داره و راضی هستم فقط میتونید به شارژر وصل کنید و استفاده کنید و یا هم با باتری. Cat 6 هم هست. به همراه اول 12mb/s سرعت داشت. اگر بدردتون میخوره در خدمتم. 

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام 

دوستان یه مودم tp link داشتم که حدود 1 ساعت پیش خدا بیامرز شد و دار فانی رو ودا گفت البته ازش خیلی راضی بودم 6 سال برام کار کرد . الان برای خرید یه مودم موندم چی بگیرم . خونه 2 طبقه هست و یه مودم 2 آنتنه نیاز دارم .

درمورد این مودمهای تندا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه چون قیمت مناسبی دارن . حداکثر هم میخوام 300 هزینه کنم دیگه بیشتر به اونجای آدم فشار وارد میشه ?

ممنون میشم راهنمایی کنید که اگر شد همین الان برم بگیرم در کف اینترنت نمونیم . بدون آب و غذا میشه سرکرد ولی بدون اینترنت ?

لینک به دیدگاه

درود

بنده این مدل پیشنهاد می کنم  : TP - Link TD W8968  عالیه بنده برای یکی از خریدم  خونه دو طبقه کاملا جواب داده و الان راضی هستند.

لینک به دیدگاه

سلام بنده مدل d301  v2 چند ماه پیش گرفتم انتن دهی زیاد خوبی نداشت وزیاد داغ میکرد فروختم zyxel del1312-t10b خریدم پیشنهادم به شما مدل D-Link DSL-2740U هست برای دوستم گرفتم انتن دهی و کیفیت عالی

https://meghdadit.com/product/549/d-link-dsl-2740u-wireless-n300-adsl2-modem-router/مودم-روتر-بی‌-سیم-دی-لینک-سری-adsl2-مدل-dsl-2740u/

لینک به دیدگاه

مودم قبلیم که حدود 5 سال کار کرد tp-link 8961nd بود که خداییش هم ازش راضی بودم . فقط میخواستم بدونم مودم تو پینگ تاثیری نداره چون بعضی اوقات دوتا 2 میزنیم که پینگ بالا باشه اوضاع درام میشه 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان قصد خرید مودم 4g دست دوم تا 250 هزار تومان دارم چه مدلی پیشنهاد میدید و ایا میشه همه ی مودم هارو بودن نیاز به باتری با برق مستقیم روشن و ازش استفاده کرد؟ 

مدل زیر خوبه یا نه؟

http://www.modemkade.ir/?product=مودم-همراه-کارکرد-هواوی-e5377ts-32

لینک به دیدگاه

با سلام عزیز

1 - نمیشه چون مثل گوشی عمل میکنه البته تا جایی که من میدونم نمیشه چون مثل موبایل هستن 

2  - این مودم خوبه اما پیشنهاد من به شما مدل At&t Sierra هست که خیلی مودم خوبیه اما یک خورده کم یاب هست و من داشتم و بسیار ازش راضی بودم 

مودم های همراه رو حتما حتما به روز بخرید چون که سرعت بالاتر و بهینه تر کار میکنند 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

با سلام عزیز

1 - نمیشه چون مثل گوشی عمل میکنه البته تا جایی که من میدونم نمیشه چون مثل موبایل هستن 

2  - این مودم خوبه اما پیشنهاد من به شما مدل At&t Sierra هست که خیلی مودم خوبیه اما یک خورده کم یاب هست و من داشتم و بسیار ازش راضی بودم 

مودم های همراه رو حتما حتما به روز بخرید چون که سرعت بالاتر و بهینه تر کار میکنند 

این مودمی که معرفی کردید 4G ایرانسل ساپورت نمیکنه ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...