رفتن به مطلب

Recommended Posts

متشکر از دوستان عزیز و گرامی

یا علی

مویدات

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

linksys مودم عالیه، ولی ................................

باید ببینی isp ای که ازش سرویس می گیری با linksys موردی نداره؟؟؟

مشکل اصلی اینه که وقتی شما می خوای لینک بگیری، پارس آن لاین می گه یا سممفونی می گیری ، یا ما بهت نمی دیم.

شاتل هم یه مدت فقط level one کار می کنه در بعضی موارد هم asus.

من هم خودم linksys دارم، ولی خوب این مشکلات هم هست.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام به اساتید محترم

منم یه مودم ADSL توپ می خوام که در سرعت و خر کار(ببخشید بی ادبی کردم) بودن حرف نداشته باشد.

شرایط کاری من به شرح زیر است.

1. در خانه کار می کنم و 30ساعت از 24 ساعت را دانلود می کنم .

2. از آنجا که لوپ لوپ (Labtop) و موبایل Wirless دار هم دارم، دوست دارم اونا هم از اینترنت به یه نوایی برسند.

3. از آنجاکه شهرستان زندگی می کنم و تنوع isp اینجا کم است و مودم ها باید با isp هم ست بشن اگه ممکنه چند مدل را با رعایت اولویت برام بزارید که با isp اینجا چک کنم.

4. قیمت هم خیلی برام مهم نیست اصل کیفیت است البته پول بی زبون هم ندارم بدم ولی به گفته انگلیسی ها اینقدر پولدار نیستیم که جنس آشغال ارزان بخریم (ببخشید بی ادبی کردم)

در ضمن مادر برد من هم rampage fourmola جهت اطلاع از پورت های ورودی

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

درود :

به نظر من مودم LINK SYS و بعد هم مودم SMC.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

سلام به اساتید محترم

مشخصات مودمLinksys Modem ADSL2 WAG54G2 را دیدم به نظر میاد مودم خیلی توپی باشه میشه بگید با چه گارانتی معتبری عرضه میشه که برای خدمات پس فروش خیالم راحتر باشه؟

در ضمن در پی تحقیقاتم سه مدل زیر را هم پیدا کردم به نظر شما کدام یکی بهتر از بقیه است منظورم اینه که همون بالایی از همه سرتره یا ...؟

ASUS wl-600g

ASUS Am604g

Planet ADE-3410

بببخشید که من اینقدر گیر هستم آقای مهندس حسینی را قبلا برای خرید سیستم حسابی کلافه کردم و تا حدودی من را میشناسند که یه خورده وسواس دارم.

با تشکر از همگی

لینک به دیدگاه

سلام به اساتید محترم

مشخصات مودمLinksys Modem ADSL2 WAG54G2 را دیدم به نظر میاد مودم خیلی توپی باشه میشه بگید با چه گارانتی معتبری عرضه میشه که برای خدمات پس فروش خیالم راحتر باشه؟

در ضمن در پی تحقیقاتم سه مدل زیر را هم پیدا کردم به نظر شما کدام یکی بهتر از بقیه است منظورم اینه که همون بالایی از همه سرتره یا ...؟

ASUS wl-600g

ASUS Am604g

Planet ADE-3410

بببخشید که من اینقدر گیر هستم آقای مهندس حسینی را قبلا برای خرید سیستم حسابی کلافه کردم و تا حدودی من را میشناسند که یه خورده وسواس دارم.

با تشکر از همگی

سلام ! اقا فقط یک نکته ای رو خدمت تون بگم اینکه ! من قبلا میخواستم این مودم Linksys Modem ADSL2 WAG54G2 رو بگیرم ولی با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم انگار استفاده از اون احتیاج به راه اندازی و تنظیمات خاص داره که حداقل از دست من یکی بر نمیاد ! واسه همین فعلا مردد هستم !

در مورد کارکردش من خیلی تحقیق کردم و شک نکنید ! در مورد گارانتی هم تا جایی که من فهمیدم 2 نوع گارانتی داره ! اگه یه سرچ در گوگل کنید اسماشونو خواهید یافت ولی فکر کنم اسم یکی شون ساخت سیستم بود ! و تا جایی که فهمیدم هر 2 گارانتی معتبر هستند ! بازم در نت تحقیق کنید ! در فروم های فارسی زبان ! موفق باشید !

لینک به دیدگاه

سلام ! اقا فقط یک نکته ای رو خدمت تون بگم اینکه ! من قبلا میخواستم این مودم Linksys Modem ADSL2 WAG54G2 رو بگیرم ولی با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم انگار استفاده از اون احتیاج به راه اندازی و تنظیمات خاص داره که حداقل از دست من یکی بر نمیاد ! واسه همین فعلا مردد هستم !

در مورد کارکردش من خیلی تحقیق کردم و شک نکنید ! در مورد گارانتی هم تا جایی که من فهمیدم 2 نوع گارانتی داره ! اگه یه سرچ در گوگل کنید اسماشونو خواهید یافت ولی فکر کنم اسم یکی شون ساخت سیستم بود ! و تا جایی که فهمیدم هر 2 گارانتی معتبر هستند ! بازم در نت تحقیق کنید ! در فروم های فارسی زبان ! موفق باشید !

با سلام

از راهنماییتان ممنونم ولی وقتی با isp صحبت کردم میگن کانفیگ linksys خیلی سخت است ولی مشکلی نیست اما asus بهتره و اگر میخواهی خودت تهیه کنی dlink بگیر در ضمن خودشون هم یه مودم با آرم خود isp داشتند که میگفتند بد نیست و مشکلی با آن نداشتیم و با تخفیف 40 درصد عید مبعث 60 تومن می دادند البته ظاهراً مودم اونا tplink است که طبق سفارش خود با آرم خودشون تولید شده است

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام به تمامی اساتید محترم

آقای حسینی عزیز زحمت کشیدند و مودم Linksys WRT54G2 را برایم تهیه نمودند خیلی قیافه شکیل و زیبایی داره در ضمن اینقدر می گفتند که تنظیمات آن سخت است و کانفیگ آن اذیت میکنه اینطور نیست و خیلی راحت توسط راهنمای فارسی آن که شرکت ساخت سیستم در سایت خود گذاشته بود کانفیگ شد در صورتی که بار اولم بود که با تنظیمات شبکه و مودم های adsl کار میکردم بابت زمان کانکت ان هم بگم از زمانی که پاور مودم را وصل می کنم با وجود اینکه وایرلس است کمتر از 40 ثانیه به اینترنت وصل میشه ولی یه نکته است با وجود اینکه من می توانم با سرعت نزدیک 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنم ولی در هنگام دانلود تقریباً هیچ سایتی را نمیشه باز کرد و مهم نیست که با نرم افزار downloud manager کار کنم یا مثلاً ویندوز آپدیت کنم نمی دونم مشکل کجاست از تنظیمات مودم است یا ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام به تمامی اساتید محترم

آقای حسینی عزیز زحمت کشیدند و مودم Linksys WRT54G2 را برایم تهیه نمودند خیلی قیافه شکیل و زیبایی داره در ضمن اینقدر می گفتند که تنظیمات آن سخت است و کانفیگ آن اذیت میکنه اینطور نیست و خیلی راحت توسط راهنمای فارسی آن که شرکت ساخت سیستم در سایت خود گذاشته بود کانفیگ شد در صورتی که بار اولم بود که با تنظیمات شبکه و مودم های adsl کار میکردم بابت زمان کانکت ان هم بگم از زمانی که پاور مودم را وصل می کنم با وجود اینکه وایرلس است کمتر از 40 ثانیه به اینترنت وصل میشه ولی یه نکته است با وجود اینکه من می توانم با سرعت نزدیک 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنم ولی در هنگام دانلود تقریباً هیچ سایتی را نمیشه باز کرد و مهم نیست که با نرم افزار downloud manager کار کنم یا مثلاً ویندوز آپدیت کنم نمی دونم مشکل کجاست از تنظیمات مودم است یا ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

مطالبتون خیلی خوبه

لطفا مدل dsl 2540u رو هم معرفی و بررسی کنید

در ضمن چه فرقی بین مدلهای u و t وجود داره ؟

لینک به دیدگاه

به نظر بنده با 50 تومن به بالا میتوان رفت سراغ مودم های بهتر از شرکت های بهتر.

یکی از معایب این مودم های دلینک میزان داغ کردنشان است@};-

لینک به دیدگاه

اگر یه مدل خوب با کارایی خوب معرفی کنید ممنون میشم

فقط خیلی قیمتش بالا نباشه

لینک به دیدگاه

dیک سوال کدوم مدل های مودم لینک الان با برنامه هی تورنت مشکل دارن؟؟ بالاخص میکرو تورنت؟؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام ! همونطور که شاهد هستیم ، اخیرا فروشگاه لیون اقدام به عرضه مودم های برند linksys نموده که جا داره از جناب حسینی تشکری هم داشته باشیم ! از همین روی فکر کردم شاید بد نباشه تاپیک مجزایی برای معرفی مودم های این برند در نظر بگیریم تا مجموعه اطلاعات و مباحث مربوط به این مودم ها رو در یکجا داشته باشیم !

از اساتید و دوستان هم خواهشمندیم اگه اطلاعات و تجربیاتی در مورد مودم های linksys در اختیار دارند ، لطف کرده و در این تاپیک مطرح فرمایند ! با تشکر !

سلام ! سعید اقا ایا از مودم های linksys مدل am300 رو هم میارید ؟ کلا مدل مودم های موجود از این برند رو میشه مشخص بفرمایید ؟ ممنون !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

بشخصه 3 روز پیش مجبور شدم یک مودم Linksys WAG54G2 تهیه کنم

خوب اولین تجربه سروکله زدن با این مودم بصورت اساسی محسوب میشد

میتونم فقط بگم، اونی که در توضیحات و سازگاریش آماده است نبود، به مشکل تنظیم PPPoE روی مودم

برخوردم که بعد از کلی تحقیق و گشتن در انجمن پشتیبانی این شرکت معظم فهمیدم اولین کسی نیستم

که این مشکل را دارد، خلاصه بنده فعلا میتونم روی مد Bridge تنها استفاده کنم و در نتیجه وایرلس و ... کشک :-w

به نظر من دوستان سراغ همون مودم های SMC و 3COM و D-Link بروند بهتر است

مسئول پشتیبانی سخت سیستم هم که خودشو عقل کل میدونه بهش میگم من MTU را روی 1492 ست کردم

مودم سعی میکنه اینه به 1500 افزایش بده که درنتیجه PAP authenticate مشکل میزند بهم، میگه مودم وقتی

روی Bridge کار میکنه سالمه، نمیدونه که مشکل نرم افزاریه مودمه :-w

جالبه این مدل روی بعضی شبکه ها جواب میده ولی مثلا روی لایزر جواب نمیدهد و فقط Bridge اون کار میکند

نکته جالب تر که یک از دوستان گفت ( هنوز خودم تست نکردم و این تجربه ایشونه )، این مودمی که من گرفتم

اگر ویندوز 7 نصب کنم PPPoE مودم جواب میدهد اما اگر XP یا Vista باشد فقط Bridge جواب میدهد 8-X

که اگه این راست باشد واقعا یک مسئلتون جدید در بحث PPPoE روی مودم است :-?

لینک به دیدگاه

سلام ! سعید اقا میشه لیست مودم های linksys موجود در فروشگاه رو بفرمایید ؟ و اینکه ایا مدل am300 رو هم میارید ؟

با تشکر !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

بشخصه 3 روز پیش مجبور شدم یک مودم Linksys WAG54G2 تهیه کنم

خوب اولین تجربه سروکله زدن با این مودم بصورت اساسی محسوب میشد

میتونم فقط بگم، اونی که در توضیحات و سازگاریش آماده است نبود، به مشکل تنظیم PPPoE روی مودم

برخوردم که بعد از کلی تحقیق و گشتن در انجمن پشتیبانی این شرکت معظم فهمیدم اولین کسی نیستم

که این مشکل را دارد، خلاصه بنده فعلا میتونم روی مد Bridge تنها استفاده کنم و در نتیجه وایرلس و ... کشک 8-X

به نظر من دوستان سراغ همون مودم های SMC و 3COM و D-Link بروند بهتر است

مسئول پشتیبانی سخت سیستم هم که خودشو عقل کل میدونه بهش میگم من MTU را روی 1492 ست کردم

مودم سعی میکنه اینه به 1500 افزایش بده که درنتیجه PAP authenticate مشکل میزند بهم، میگه مودم وقتی

روی Bridge کار میکنه سالمه، نمیدونه که مشکل نرم افزاریه مودمه :-w

جالبه این مدل روی بعضی شبکه ها جواب میده ولی مثلا روی لایزر جواب نمیدهد و فقط Bridge اون کار میکند

نکته جالب تر که یک از دوستان گفت ( هنوز خودم تست نکردم و این تجربه ایشونه )، این مودمی که من گرفتم

اگر ویندوز 7 نصب کنم PPPoE مودم جواب میدهد اما اگر XP یا Vista باشد فقط Bridge جواب میدهد :-?

که اگه این راست باشد واقعا یک مسئلتون جدید در بحث PPPoE روی مودم است :-w

دوستان عزیز با توجه به این مورد که ذکر شد

ایا مودم دیگر این شرکت هم

بنام MODEM ADSL LINKSYS WAG160N

این مشکل را دارد

راستش سواد من در مورد شبکه معمولی وبی سیم کمه

من مودم USRobotics Wireless MAXg ADSL2+ Gateway USR9108A

رو استفاده میکنم

و ازش راضیم

در کل.

ولی یکی از دوستان ازم میخواد

اگه اونو بدم ویک مودم LINKSYS WAG160N

بگیرم ایا امکانات قابل توجهی اضافه میشه؟

و دوم ایا مشکل مودم بالایی این شرکت گریبانگیرم نشه؟

منتظر جواب کامل عزیزان اهل فن هستم

ممنون.

لینک به دیدگاه

خوب در خصوص مودم توصیه می کنم با سرویس دهنده هماهنگ کنید

تفاوت اصلی را می توان در قابلیت پشتیبانی ار نسل جدید شبکه های وایرلس سری n دانست

لینک به دیدگاه

خوب در خصوص مودم توصیه می کنم با سرویس دهنده هماهنگ کنید

تفاوت اصلی را می توان در قابلیت پشتیبانی ار نسل جدید شبکه های وایرلس سری n دانست

ممنون.

در مورد سرویس دهنده چی رو بپرسم

فکر کنم نام لینک سیس رو هم درست ندونند

چه برسه به مدلش

لینک به دیدگاه

مدل مودم را بگید و بپرسید با تجهیزات و تنظیمات شبکه اشان سازگار است یا نه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من میخوام یک ADSL MODEM بگیرم که انتخاب خودم با توجه به تجربه و تحقیق ASUS AM 602 بود ( چند وقت قبل برای یکی از اشناها گرفتیم )

اما چند جا تماس گرفتم ظاهرا نیست تو بازار

ISP که میخوام ازش بگیرم هم شاتل هست که هر چند وقت یک بار ادعا میکنه با یک سری از brand ها سازگاره

اینجا هم فقط شاتل داره

مدلی که میخوام حتما باید 2 تا خروجی داشته باشه که برای 360 هم استفاده کنم

سوالاتم اینه که اولا برای یک adsl چه فاکتور هایی مهمه ؟

و اینکه تا 50 تومان چی پیشنهاد میدید که در حد همین asus باشه ؟

خودم گشتم مناسبترین به نظر این بود

d-link dsl 2520u

قیمت هم 38 تومان

که اولا نمیدونم مارک خوبی هست و مدل مناسبی هست یا نه

و مهمتر از اون با شاتل سازگاره مارکش یا نه

(1 ماه قبل میگفتن بیلیون حالا جدیدا zyxel پیسنهاد میدن )

اصلی ترین سوالام اینه که یک isp وقتی میگه ما با فلان مارک سازگاریم ( که اونم بسته به زمان متغیره ) این حرفش از رو بازار گرمیه یا علمیه ؟

چون از خیلی ها شنیدم که دقیقا با مارک هایی که اونها تایید نمیکردن بدون مشکل کار مینن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با دروود

اگر ممکن است یک مودم ای دی اس ال،با بهایی مناسب،در محدوده 20-50 معرفی بفرمایید

با سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...