رفتن به مطلب

Recommended Posts

آنتن انتخابی شما قدرت 5dbi داره که هیچ فرقی با قدرت دریافت مودم انتخابی (اگر ارچر باشه) نداره . اول مودمتون رو انتخاب کنید تست کنید نتیجه نگرفتین بعد انتنی بگیرید که بالای 40 dbi قدرت گیرندگی داشته باشه

لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

آنتن انتخابی شما قدرت 5dbi داره که هیچ فرقی با قدرت دریافت مودم انتخابی (اگر ارچر باشه) نداره . اول مودمتون رو انتخاب کنید تست کنید نتیجه نگرفتین بعد انتنی بگیرید که بالای 40 dbi قدرت گیرندگی داشته باشه

از دوستان کسی راهنمایی نکرد منم همینو گرفتم با هزینه ی 100 تومن نتیجه نه چندان جالبی گرفتم،
خوب شد ولی اونی که میخواستم نشد.

یه روز اومدیم، یه روز هم میریم.

لینک به دیدگاه

عجله کردید . این انتن فرقی با انتن خود مودمتون نداره . اگر میتونید پسش بدید یکی از این دوتا رو بگیرید. (در ضمن من پست اولتون رو دیدم ویرایش کردین، دوست عزیز اون دوتا انتن بیرونی مودمتون برا وای فایه ، به اونا دست نزدید. تو همون ورودی sma استفاده کنید انتن تون رو) .

http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=258

http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=318

نکته دیگه اینکه اگر الان وضعیت مودمتون 4g و فول انتن نشون داده میشه با خرید انتن تغییری نخواهید داشت. موفق باشین

ویرایش شده توسط sdx123
لینک به دیدگاه

مرسی از راهنماییتون
در حال حاضر باسرعت 3 مگابایت در ثانیه دانلود میتونم بکنم که خیلی خوبه واسم،
پریشب با 6 ساعت دانلود 45 گیگ گرفتم فعلا راضی هستم، فکر نمیکنم که ایرانسل بزاره باسرعت بیشتری دانلود کنم.
به نظرتون اگه این انتنو بگیرم سرعت بیشتر میشه؟

لینک به دیدگاه

عجله کردید . این انتن فرقی با انتن خود مودمتون نداره . اگر میتونید پسش بدید یکی از این دوتا رو بگیرید. (در ضمن من پست اولتون رو دیدم ویرایش کردین، دوست عزیز اون دوتا انتن بیرونی مودمتون برا وای فایه ، به اونا دست نزدید. تو همون ورودی sma استفاده کنید انتن تون رو) .

http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=258

http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=318

نکته دیگه اینکه اگر الان وضعیت مودمتون 4g و فول انتن نشون داده میشه با خرید انتن تغییری نخواهید داشت. موفق باشین

سلام، راهنمایی مجدد برای این کار
پست اول.

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/29, 14:03:45، Mohsenbike گفته است :

سلام 

لطفا کمک

دو کار هست میخوام انجامش بدم 

1 انتقال مودم به پشت بام و استفاده از 20 متر کابل شبکه از مودم به کامپیوتر

2 استفاده از 20 متر کابل انتن به مودم برای این آنتن

http://www.rastinbazar.com/Product_Info.aspx?id=20458&ZTE 3G/4G Signal Booster Antenna with SMA Connector/آنتن تقویت سیگنال 3G و 4G شرکت ZTE با کانکتور نوع SMA

البته قبلا شنیدم که استفاده از کابل بلند برای انتن معمولیه مودم بدتر میکنه ماجرا رو 

امشب اول خوده مودمو میبرم بالا تستش میکنم که ببینم بالا پشت بام انتن چجوریاست.

حالا نظرتون رو میخواستم بدونم که کدوم راه

بهتره؟ 

1یا2

تیتر این موضوع رو چندبار تا حالا برای موضوع های مختلف ویرایش کردم

قطعا کابل شبکه بلند انتخاب خیلی عاقلانه تری هست

با 20 متر کابل آنتن سیگنال زیادی رو از دست میدید و احتمالا شرایط بدتر میشه

لینک به دیدگاه

قطعا کابل شبکه بلند انتخاب خیلی عاقلانه تری هست

با 20 متر کابل آنتن سیگنال زیادی رو از دست میدید و احتمالا شرایط بدتر میشه

مرسی منتظر نظرات بیشترم.

لینک به دیدگاه

منتظرم که راه کار بشنوم

لینک به دیدگاه

کابل RG174 تمام مس  (تاکید میکنم تماما مس باشه) مدل کرمان صادراتی . متری هزار تا هزار و پونصد تومن باید باشه،  تهیه کنید افت سینگالی ندارید .کابل RG59 (کابل دوربین مداربسته) همین مشخصات هم در اولویت دوم. با 20 متر از این کابل ها افت بی معناست. (خودم 50 متر هم استفاده داشتم بدون مشکل). مودم 400 تومنی رو که رو پشت بوم نمیزارن! هم شرایط هوا ممکنه خرابش کنه هم شما گهگاهی نیاز به دسترسی بهش داری هم اصن کسی بهش بزنه ناخواسته بشکنه و یا اصن از اطلاعاتش استفاده کنن!

فقط داداش اگه باز مشکلی بود توی pm بگید اینجا تگ نکنید. چون زیاد انلاین نیستم دونه دونه تاپیکا رو چک کنم  ، شما هم سریع تر جواب میگیرین . مرسی

ویرایش شده توسط sdx123
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sdx123 گفته است :

کابل RG174 تمام مس  (تاکید میکنم تماما مس باشه) مدل کرمان صادراتی . متری هزار تا هزار و پونصد تومن باید باشه،  تهیه کنید افت سینگالی ندارید .کابل RG59 (کابل دوربین مداربسته) همین مشخصات هم در اولویت دوم. با 20 متر از این کابل ها افت بی معناست. (خودم 50 متر هم استفاده داشتم بدون مشکل). مودم 400 تومنی رو که رو پشت بوم نمیزارن! هم شرایط هوا ممکنه خرابش کنه هم شما گهگاهی نیاز به دسترسی بهش داری هم اصن کسی بهش بزنه ناخواسته بشکنه و یا اصن از اطلاعاتش استفاده کنن!

فقط داداش اگه باز مشکلی بود توی pm بگید اینجا تگ نکنید. چون زیاد انلاین نیستم دونه دونه تاپیکا رو چک کنم  ، شما هم سریع تر جواب میگیرین . مرسی

میتونید منبعی معتبر معرفی کنید ؟!

در مورد کابل rg-174 مقدار  attenuation توی فرکانس 1.8GHz (فرکانس LTE ایرانسل) حدودا 1.5db توی هر متر هست !!

کجای دنیا واسه تجهیزات مخابراتی فرکانس بالا 20 متر کابل آنتن میذارن ؟!!

کافی هست عبارت زیر رو توی گوگل سرچ کنید :

rg-174 attenuation

تجهیزات خیلی خیلی گرونتر رو هم روی بوم میزارن

مثلا من خودم الان یه mikrotik qrt2 اون بالا دارم ! (البته این یکی تنها کمی گرونتر هست)

ویرایش شده توسط rn4j1m1
ویرایش
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، rn4j1m1 گفته است :

میتونید منبعی معتبر معرفی کنید ؟!

در مورد کابل rg-174 مقدار  attenuation توی فرکانس 1.8GHz (فرکانس LTE ایرانسل) حدودا 1.5db توی هر متر هست !!

کجای دنیا واسه تجهیزات مخابراتی فرکانس بالا 20 متر کابل آنتن میذارن ؟!!

کافی هست عبارت زیر رو توی گوگل سرچ کنید :

rg-174 attenuation

تجهیزات خیلی خیلی گرونتر رو هم روی بوم میزارن

مثلا من خودم الان یه mikrotik qrt2 اون بالا دارم ! (البته این یکی تنها کمی گرونتر هست)

بنده همین الان خودم , و همکاران داریم استفاده میکنیم ،تجربه خودم رو بذارم کنار بگردم توی نت دنبال منبع؟!

انتن استفاده بنده این هست  با قدرت دریافت حدودا 50 دی بی ای( ویدئوهایی از محصول و استفاده از اون همراه کابل). شرکت سازنده هلندی است و خود این شرکت پیشنهاد استفاده از این کابل رو داده . نمیدونم شاید هلند و ایران خارج از این دنیا باشن!

زمانی که انتن تقویتی به مودم وصل نیست سیگنال همون ایرانسل که شما میگید 3g یک لاینه هست . با این انتن (بهمراه 50 متر کابل) 4g فول لاینه (4 خط) هست . سرعت هم که قابل مقایسه نیست. پارامترهای rssi و rscp هم بهبود زیادی داشتن. الان یعنی طبق چیزی که شما گفتین بنده که 50 متر طول این کابل رو افزایش دادم باید 50*1.5 دی بی افت داشته باشم . یعنی سیگنال دریافت انتن باید صفر باشه! که هچین چیزی نیست. (ضمنا یک کابل با مارک های متفاوت و کیفیت های مختلفی عرضه میشه)

در ثانی این نظر شماست که چه تجهیزاتی رو رو بوم نصب میکنید .نظر بنده هم در این مورد اونی بود که خدمت استارتر عرض کردم.

ویرایش شده توسط sdx123
لینک به دیدگاه

سلام دوستان، من این مودم یک هفته هست که خریدم، مودم قبلی tplink 8901g بود، سرعت دانلود رو تست کردم نسبت به مودم قبلی تا 70 کیلوبیت دانلود بیشتر شده و این خیلی عالی، ولی مشکلی که احساس می کنم وجود داره با مودم tplink سایت ها سریعتر باز می شدند با این ایسوس بعضی اوقات چند ثانیه زمان میبره تا آدرس باز بشه و پایین مرورگر ویتینگ میمونه، اگر چند تا سایت هم باهم باز کنم این مشکل محسوس تر هست حالا نمی دونم مشکل پردازش یا ... فریم ویر هم آخرین نسخه آپدیت کردم و ریسیت سخت افزاری هم انجام دادم و DNS هم  مخابرات تنظیم شده هست. مودم قبلی دوباره وصل کردم دیدم سرعت بازشدن نرمال ولی با این... بقیه دوستان هم چنین چیزی رو احساس می کنند؟ تو دیجی سرچ کردم  یکی دیگه از دوستان هم به این موضوع اشاره کرده بودن...

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/16, 15:21:41، drsherman گفته است :

سلام دوستان، من این مودم یک هفته هست که خریدم، مودم قبلی tplink 8901g بود، سرعت دانلود رو تست کردم نسبت به مودم قبلی تا 70 کیلوبیت دانلود بیشتر شده و این خیلی عالی، ولی مشکلی که احساس می کنم وجود داره با مودم tplink سایت ها سریعتر باز می شدند با این ایسوس بعضی اوقات چند ثانیه زمان میبره تا آدرس باز بشه و پایین مرورگر ویتینگ میمونه، اگر چند تا سایت هم باهم باز کنم این مشکل محسوس تر هست حالا نمی دونم مشکل پردازش یا ... فریم ویر هم آخرین نسخه آپدیت کردم و ریسیت سخت افزاری هم انجام دادم و DNS هم  مخابرات تنظیم شده هست. مودم قبلی دوباره وصل کردم دیدم سرعت بازشدن نرمال ولی با این... بقیه دوستان هم چنین چیزی رو احساس می کنند؟ تو دیجی سرچ کردم  یکی دیگه از دوستان هم به این موضوع اشاره کرده بودن...

والا من که مشکلی تو با کردن صفحات ندارم ... هنگام باز کردن صفحات  همزمان دانلود هم میکنی ؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/06/20, 02:42:28، Padesha2 گفته است :

سلام دوستان

میخوام این مودم رو بخرم ASUS DSL-N14U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router

میشه برای دانلودها زمان شروع و استپ مشخص کرد ؟

اگه میشه راهنمایی کنید.

مرسی

سلام. والا ساعت شروع مشخص کردم براش ها. هرچی گشتم ساعت استپ نداشت :|

(بعد ساختن تو فلش و نصب روی فلش نرم افزارش از تو پرتال که تو دفترجه توضیح داده). داخل دانلود مستر که میری تب general رو که میزنی صفحه که باز میشه یکی نوشته download immediately که یعنی هر دانلود بعد اضافه شدن شروع میشه. گزینه کناریش نوشته schedule که برای دادن برنامه برا دانلود شبانس. داخلش که میری روز رو مشخص میکنی. ساعت شروع هم هست و میتونی تعیین کنی  ولی ساعت اتمام من ندیدم توش

فقط حواست باشه تو log مودم برو ببین ساعت مودمت رو چند تنظیمه چون با ساعت سیستم ممکنه فرق کنه یهو یه ساعت زودتر دانلود شرو شه و بره تو پاچه. حتمن مطمعن شو ساعت مودمت درسته و اگه درس نیس یجوری بدی ساعت دانلودرو که با دانلود شبانت مچ شه

لینک به دیدگاه

سلام

من قصد دارم با استفاده از بسته ی 2 تا 8 صبح ایرانسل دانلود کنم بعد  با usb tathering گوشی رو به سیستم وصل کرد و  ساعت 2 سرعتم بین 2 تا 2.5 مگ بود ، بعد یه سوال داشتم ، به نظرتون یه مودم ایرانسل تهیه کنم یا با همین usb tathering دانلود کنم ؟ واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد ؟ سرعت کدوم بیشتره؟

ویرایش شده توسط mohammad.m
لینک به دیدگاه

سرعت هيچ فرقي نداره، فقط با گوشي كه تتر كنيد معمولا چيپ 4G گوشي تو دانلود هاي يكم طولاني خيلي داغ ميكنه.. البته مشكلي پيش نمياد ولي خب خريد يه مودم جداگانه بهتره، البته از نوع واي فاي دارش چون معمولا جاهايي در خانه هستند كه انتن دهي 4G توشون بهتره و ميتونيد مودم رو دور از سيستم در انجا قرار دهيد، جدا از اينكه نوع يو اس بي كلا كارايي مناسبي نداره..

لینک به دیدگاه

سلام عرض میکنم خدمت دوشتان لیونی!راستش چند وقتی هست ک میخام مودم رو عوض کنم و دستگاهی بخرم ک بتونه حدود ۲۰۰ متر مربع را پوشش بده و قیمتش حداکثر ۴۰۰ باشه.در درجه اول امکاناتش زیاد مهم نیست و فقط برد اما نه در حدی که بخام از محصولات های پاور استفاده کنم.لطفا هر کدام از دوستان که مثل من مودمهای زیادی را تست کردن یا با این مدل ها کار کردن نظرشون رو بگن.نظر خودم بیشتر روی مدل دیلینک 2890 هست چون اخیرا قیمتش خیلی اومده پایین.شنیدم ک مدلهای آرچر قابلیت دانلود خودکار روی فلش را داره،کسی تست کرده؟

D-link 2890al / TP-link Archer D2/  TP-link Archer D5/ TP-link archer D7 /Edimax br-6428ns v3 /Tenda F3 /D-link dir 842 /D-link dir 822 /Tenda ap9

قبلا مدل های زایسل توی بازار زیاد بود ولی الان چیزی ندیدم اگر از اونها هم باشه مشکلی نیست

ویرایش شده توسط pouyan_ta
لینک به دیدگاه

با درود دوستان

برای شبکه ی مدرسه ای در دو طبقه با دیوار های ضخیم تقریباً 30 سانتی، برای 6 کلاینت بنظرتون از چه سخت افزاری استفاده کنم؟، از تجهیزات میکروتیک استفاده کنم یا همین لینکسیس هم کافیه؟، نیاز به کنترل خاصی ندارند ، فقط شبکه رو بیسیم میخوان.

خودم از محصولات لیون اینها رو انتخاب کردم:

http://lioncomputer.ir/product/8630/روتر+بی+سیم+لینک+سیس+WRT+1900ACS+AC+1900/

http://lioncomputer.ir/product/8704/دانگل+USB+لینک+سیس+N300+AE1200/

فکر کنم حداکثر نیاز به range extender هم پیدا کنم که اونم میتونه این باشه:

http://lioncomputer.ir/product/9094/+تقویت+کننده+وایرلس+RE6400+AC1200/

فواصل حداکثر تا 50 متر هست تا Access Point بیشتر نیست.

لینک به دیدگاه

سوییچ و روتر سیسکو میتونی استفاده کنی  که هزینش زیاد میشه

از میکروتیک هم میتونی استفاده کنی

لینک به دیدگاه

یعنی لازمه سیسکو استفاده کنم؟، چون همونطور که گفتید هزینه اش زیاد میشه، همین تجهیزات که خودم نوشتم پاسخگو نیست به نظر شما

تازه فکر کردم الان یه مقدار پایینتر پیشنهاد میدید

لینک به دیدگاه

حتما که نه چون کار خاصی نمیخوای بکنه

همون میکروتیک و دی لینک و ..... اوکی

لینک به دیدگاه

شبکه اینترنت یا اینترانت ؟ از کجا شروع میشه شبکه شما و در چه فرکانس کاری 2.4 یا 5.8  ؟

نظر بنده کمی از دستگاه های تخصصی تر استفاده کنید احتمالا بهتر جواب بگیرید

در باند 2.4 به شخصه  Pico Station M2 HP   و در باند 5.8   OmniTIK U-5HnD میپسندم  البته QRT2  هم مورد مناسبیه با ساپورت بالای 25 یوزر

اگر این دو مورد استفاده کنید و در نقطه با زاویه خوب نصب کنید فکرنمیکنم حتی دیوایس های دیگه ای لازم داشته باشید مگر برای کامپیوتر نیاز به دانگل پیدا کنید

قیمت مورد اول حدود  340 و دوم 300 می باشد

اگر باز هم تخصصی تر میخواهید پ خ بفرمایید شماره دوستان و مشاورین خدمتتون ارسال کنم 

موفق باشید 

ویرایش شده توسط m343
لینک به دیدگاه

بنده از روی دکل 48 متر کابل با انواع مختلف به تعداد 6 روتربورد وارد سویچرم میشه و هیچ افت کیفیتی ندارم 

نظرم کابل حداقل کیفیت متوسط به بالاست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...