رفتن به مطلب

کسی میتونه بهم کمک کنه در نحوه وصل شدن به مودم همراه 3g ؟

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی میتونه بهم کم کنه در نحوه وصل به مودم 3g ؟ سر در نمیارم چی به چی اه ؟ نرم افزاروش نصب کردم ولی چطور وصل بشم به اینترنت ؟

لینک به دیدگاه

تو سیدی که همراه مودم ارائه میشه باید آموزش راه‌اندازی داشته باشه اما اگه نداشت مدل مودم رو بگو تا بچه ها راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

تو سیدی که همراه مودم ارائه میشه باید آموزش راه‌اندازی داشته باشه اما اگه نداشت مدل مودم رو بگو تا بچه ها راهنمایی کنن

سرعتش خیلی افتضاحه . نمیدونم مشکل داره . چون امروز با موبایل اکپریا زد 2 امتحان کردم یعنی 4 جی رو . سرعت  دانلود 1 مگ داد . ولی این مودم نمیدونم چرا 3 جی خرابه ؟؟؟ 

post-12065-0-59396500-1446921967_thumb.jpg

post-12065-0-38755600-1446921974_thumb.jpg

post-12065-0-35900100-1446922044_thumb.jpg

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

دوستان کسی نیست کمک کنه :4 جی رو که تازه باید بد سرعت بده . سرعت خوب داد البته یه خط دیکه . ولی این خط نمیدونم چرا سرعت نمیده و ایکنه3 جی هم هست و باید پوشش بهتر باشه !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  لطفا به تنظیمات اتصال به شبکه مودم را نگاه کنید واتصال براساس نوع سیم کارت (اپراتور)انتخاب کنید

ویرایش شده توسط mnaderi
لینک به دیدگاه

سلام  لطفا به تنظیمات اتصال به شبکه مودم را نگاه کنید واتصال براساس نوع سیم کارت (اپراتور)انتخاب کنید

الان باید روی کدوم باشه . وبعد ایکنه چرا یه سیم کارت دیکه میزارم نمیره ؟

post-12065-0-02936300-1446928215_thumb.jpg

post-12065-0-58840800-1446928238_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا بسته 900 تومنی همراه اولو گرفتم و جند مگ دانلود با مودم کردم ولی برای اطلاع از حجم زده بود که حجم شبانه و روزانه 0 مصرف کردید نکنه این مودمه 3 جی همراه اولو نمیشناسه و اشتب 2 جی رو میزنه ؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی بنده هم مودم 3جی D-Link مدل DWM-156 دارم چند تا تجربه خودم رو بهتون میگم امیدوارم کمکی باشه واستون

نکته اول اینکه سیمکارت داخلش واسه ایرانسل هستش(البته مدتی هست که فعلا مورد استفادم نبوده پس توضیحاتی که میدم به تبع واسه چند وقت پیش هستش) در طول روز سرعت بین 512 تا 1 مگابیت در نوسان هستش اما بهترین و بیشترین سرعت رو در طول نیمه شب و از ساعت 2 الی 7 و 8 صبح شاهدش بودم که حتی در اکثر اوقات سرعت اینترت به 10 الی 12 مگابیت هم میرسید بستگی به قدرت آنتن دهی مودم هم داره

نکته دوم مودم رو به طور مستقیم به پورت USB متصل نکنید و بهتون پیشنهاد میدم از یک افزایش دهنده طول کابل USB استفاده کنید بنده به عینه تفاوت در بالا رفتن سرعت و دانلود رو مشاهده کردم و سعی میکنم همیشه از اون کابل استفاده کنم

از لحاظ نرم افزاری و محیط کاربری هم بسیار کار باهاش راحت و کامل هستش از تماس و ارسال پیغام تا کدهای USSD

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

در قسمت Mode میتونید گزینه   UMTS Prefrred رو انتخاب کنید یعنی اینکه اولویت رو به 3جی میده و اگه بدلایلی شبکه مشکل داشت یا مسئله دیگه ای اون وقت میره روی GPRS / Edge

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی بنده هم مودم 3جی D-Link مدل DWM-156 دارم چند تا تجربه خودم رو بهتون میگم امیدوارم کمکی باشه واستون

نکته اول اینکه سیمکارت داخلش واسه ایرانسل هستش(البته مدتی هست که فعلا مورد استفادم نبوده پس توضیخاتی که میدم به طبع واسه چند وقت پیش هستش) در طول روز سرعت بین 512 تا 1 مگابیت در نوسان هستش اما بهترین و بیشترین سرعت رو در طول نیمه شب و از ساعت 2 الی 7 و 8 صبح شاهدش بودم که حتی در اکثر اوقات سرعت اینترت به 10 الی 12 مگابیت هم میرسید بستگی به قدرت آنتن دهی مودم هم داره

نکته دوم مودم رو به طور مستقیم به پورت USB متصل نکنید و بهتون پیشنهاد میدم از یک افزایش دهنده طول کابل USB استفاده کنید بنده به عینه تفاوت در بالا رفتن سرعت و دانلود رو مشاهده کردم و سعی میکنم همیشه از اون کابل استفاده کنم

از لحاظ نرم افزاری و محیط کاربری هم بسیار کار باهاش راحت و کامل هستش از تماس و ارسال پیغام تا کدهای USSD

والله بنده این مودم قرض کرفتم برای تست . وایکنه با سونی زد 2 خط 4g  رو تست زدم ظهر. بهم سرعت دانلود 1 مگ داد با ایکنه میکن 4g هنوز درست راه نیوفتاده . حال با خط 3g خودم دارم تست میزنم ولی سرعت200 تا بیشتر نمیده یا از مودم اه شایدم پوشش . ولی خب اگر از پ.شش باشه 4 جی رو سرعت پایین میده . مودمش مارکش انگار متفرقه و میکه 4 سال پیش گرفته / نمیدوتنم اشکال از چی اه ؟؟؟؟ :wacko:  :wacko:  :wacko:  :-?  :-?  :-?  :-? 

لینک به دیدگاه

در قسمت Mode میتونید گزینه   UMTS Prefrred رو انتخاب کنید یعنی اینکه اولویت رو به 3جی میده و اگه بدلایلی شبکه مشکل داشت یا مسئله دیگه ای اون وقت میره روی GPRS / Edge

باید یکبارم همراه اول و ایرانسل رو با 3g تست کنم البته با گوشی دیکه یا شایدم مودم دیکه . اگر با گوشی سرعت داد یعنی اشکال از مودم رفیقمه و...... ولی تعجم چرا 4 جی رو خوب داد سرعت . ولی 3 جی رو ن ؟؟؟

لینک به دیدگاه

اینکه مودم تاثیر گذار هست قطعا شکی درش نیست، اما به موارد دیگه اعم از پوشش شبکه و قدرت شبکه و آنتن دهی هم بستگی داره

بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید مودم 3 جی بگیرید و هزینه زیر 100 میخواید باشه و وای فای بودنش مورد استفادتون نمیشه همین مدل D-link رو بگیرید در حدود 75 تومن با همه سیمکارت ها کار میکنه و رابط کاربری و استفاده ازش هم بسیار راحت هستش اون موقعی که ایرانسل بسته بینهایت(100 گیگ) گذاشته بود من از نیمه شب به بعد با همین مودم با سرعت 1.5 مگابایت هم دانلود میکردم

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست گرامی من  هم دی لینک156 دارم هم راحت وصل می شود هم منو فارسی وهم قابلیت مکالمه   وارسال sms دارد سرعتش خوبه اگر می توانی تعویض کن .وگرنه با شرکت پشتیبان تماس بگیر ببخشید نتوانستم کمک کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...