رفتن به مطلب

فروش مودم adsl از برند بسیار محبوب asus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت دوستان و عزیزان

یک عدد مودم ایسوس مدل ASUS DSL N10 C1 Wireless N150 ADSL Modem برای فروش موجود هست.

نکته قابل ذکر این هست که مودم رو شرکت تهران فراژه بجای مودم خودم فرستاده که بنظر گارانتی 3 ساله ویستا هست و همونطور که در عکس پیداست آکبنده... تاریخش حدود شش ماه گذشته اما هنوز حدود دوسال و نیم گارانتیش مونده.

عکس های دیگم خواستین براتون میزارم... همینجور که در عکس مشخص هست پلاستیک آکبندیش دورشه...!  ^_^

قیمت پایه 80

قیمت فوری 90

در کاشان حضوری و در سایر نقاط با خریدار

لینک دیجی کالا هم اینه :http://www.digikala.com/Product/DKP-39691/Asus-DSL-N10-C1-Wireless-N150-ADSL-Modem-Router/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-ADSL-%D9%88-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-DSL-N10-C1#!/color-1/size-0/warranty-15/

rsjnls5a25hjr7uklef1_thumb.jpg    o1lddpvyed8em2f1ruls_thumb.jpg

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

سلام داداش شرمنده زیر قیمت پایه زدم ولی اگه راه داره 70 خریدارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچنان موجود است...  ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچنان موجود است...  ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیز اکبند هست دست دوم نیست که ...!  ^_^

لینک به دیدگاه

درود

عزیز اکبند هست دست دوم نیست که

داداش خب توی فروم باید قیمتش پایین تر باشه دیگه! اگر قرار همون قیمت بازار بدید خب از اون جا میگیریم ولی در هر صورت جنس مال شماست واگر براتون مقدور بود با قیمتی که عرض کردم بنده خریدارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پایه بده بیاد عزیزم

درود

فعلا برا شما...!

داداش خب توی فروم باید قیمتش پایین تر باشه دیگه! اگر قرار همون قیمت بازار بدید خب از اون جا میگیریم ولی در هر صورت جنس مال شماست واگر براتون مقدور بود با قیمتی که عرض کردم بنده خریدارم

درود

دوست عزیز یه مودم 100 تومنی مگه چقدره قیمتش که اینهمه تخفیف می خواین ...!  :-? 

اصلا ارزش بحث کردن و چونه زدن نداره والا بخدا من خجالت میکشم بخوام بحث کنم ... موضوع 5 تومن کم و زیاد نیست موضوع انصاف هست دوست عزیز !  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پایان تاپیک تا ساعت 4 عصر هست و پست های درخواست مبنی به خرید بعد از این مدت پذیرفته نمیشه ... شب هم برای ارسال هماهنگ می کنم ( چون عصرای دوشنبه میریم کوهنوردی ) ممنون  ^_^

لینک به دیدگاه

فوری هستم.البته اگر برای دوستمون رزرو نشده باشه . اگر رزرو شده مبارک ایشون باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در حال مکاتبه با جناب Abraham هستیم...! ^_^

...............................

فوری هستم.البته اگر برای دوستمون رزرو نشده باشه . اگر رزرو شده مبارک ایشون باشه

درود خدمت شما طبق پست قبلی اولویت با ایشون هست اگه معامله انجام نشد  در خدمتتون هستم...! @};-

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مودم به دوست عزیزمون Abraham فروخته شد و ارسال گردید.... لطفا پس از تایید ایشون تاپیک رو ببندین.  ^_^

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...