رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم سرور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به بچه های گل لیون  @};-  :big hug:  @};-

یکی از مشتریهام که توی یک شرکت کار میکنه اومده از من یک سیستم سرور حدود 12 تاا 14 میلیون خواسته برای شرکت شون بگیرم 

حالا من از شما یک راهنمایی میخوام که چه سیستمی بخرم سرور اماده باشه یا قطعاتشو جداگانه بخرم و خودم اسمبل کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه قطعاتی بخرم

لینک به دیدگاه

درود

ببین سیستم اتوماسیون اداری شون چیه، چند تا کلاینت دارن و میانگین به طور همزمان چند تاش به سرور وصل خواهد بود. به علاوه همه ی کلاینتها محلی وصل می شن یا در خواستهای ریموت هم برای سرور ارسال می شه.

اندازه ی بایگانی اولیه و نرخ رشد هم مشخص بشه، همچنین محل قرارگیری کیس (رک و ...).

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

یکی از مشتریهام که توی یک شرکت کار میکنه اومده از من یک سیستم سرور حدود 12 تاا 14 میلیون خواسته برای شرکت شون بگیرم 

حالا من از شما یک راهنمایی میخوام که چه سیستمی بخرم سرور اماده باشه یا قطعاتشو جداگانه بخرم و خودم اسمبل کنم 

خوب شما باید کاربری رو دقیقتر مشخص کنید!(قدرت محاسباتی نیاز دارند؟ فضای ذخیره سازی نیاز دارند؟ دستابیس؟و...)

ولی در کل بنظر من سرور آماده بخرید، بهتر هست!

لینک به دیدگاه

درود

ببین سیستم اتوماسیون اداری شون چیه، چند تا کلاینت دارن و میانگین به طور همزمان چند تاش به سرور وصل خواهد بود. به علاوه همه ی کلاینتها محلی وصل می شن یا در خواستهای ریموت هم برای سرور ارسال می شه.

اندازه ی بایگانی اولیه و نرخ رشد هم مشخص بشه، همچنین محل قرارگیری کیس (رک و ...).

خوب شما باید کاربری رو دقیقتر مشخص کنید!(قدرت محاسباتی نیاز دارند؟ فضای ذخیره سازی نیاز دارند؟ دستابیس؟و...)

ولی در کل بنظر من سرور آماده بخرید، بهتر هست!

باشه من از کسی که میخواد میپرسم بعد اینجا میگم

لینک به دیدگاه

این سیستم رو برای انجام حسابداری و چندتا نرم افزار دیگه توی شرکت که حدود 30 تا سیستم داره میخوان و البته توی شهرهای دیگه هم نمایندگی دارن اونها رو هم بعدها میخوان برای حسابداریشون به این سیستم وصل کنن

حالا نظر شما چیه؟ از این سرورهای اماده چی پیشنهاد میدید یا اینکه خودم قطعات رو جداکانه بخرم و اسمبل کنم 

لطفا کانفیگ و قیمت حدودی قطعاتی رو که پیشنهاد میدید رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

این سیستم رو برای انجام حسابداری و چندتا نرم افزار دیگه توی شرکت که حدود 30 تا سیستم داره میخوان و البته توی شهرهای دیگه هم نمایندگی دارن اونها رو هم بعدها میخوان برای حسابداریشون به این سیستم وصل کنن

حالا نظر شما چیه؟ از این سرورهای اماده چی پیشنهاد میدید یا اینکه خودم قطعات رو جداکانه بخرم و اسمبل کنم 

لطفا کانفیگ و قیمت حدودی قطعاتی رو که پیشنهاد میدید رو بفرمایید

من فکر نمیکنم این کار نیازی به سیستم خیلی قویی داشته باشه!

حتی فکر کنم یه سیستم روی پلتفرم z170 هم جواب میده.

ولی:

پیشنهاد من:

post-4580-0-10966400-1447759320_thumb.jpg

*هارد 2 تا 4 ترا گذاشتن توی لیست! که بصورت RAID 1 پیکر بندی بشن!

چون در این نوع سیستم ها، امنیت اطلاعات خیلی مهمه! اگه هارد بعد از مدتی مشکل دار بشه، خوب کل اطلاعات در خطره!

ولی باRAID 1  بدلیل اینکه دیتا ها بصورت اینه ای در 2 هارد ذخیره میشه، اگه یکی از هارد ها هم خراب بشه، دیتا ها در اونیکی هارد سالم هستند!

**این سیستم بنظر خیلی قویتر از چیزیه که نیاز هست!

***هارد بنظر 2 تا 2 ترا هم کافیه (فضای ذخیره سازی همون برابر 2 ترا خواهد بود نه 4 ترا)! ولی برای اینده نگری 4 ترا پیشنهاد دادم.

****چون بار پردازشی سنگینی روی سرور نخواهد بود، 16 گیگ رم کاملا جوابگو خواهد بود، ولی باز برای اینده نگری 32 گیگ گذاشتم توی لیست!

*****این سیستم با یه پاور 500 وات بدون مشکل، بمدت طولاتی کار میکنه! ولی 650 وات پیشنهاد دادم که مطمعن تر باشه!

*****کیس هم کافی و خوب هست! ولی اگه چیز خفنتری بخواید، میتونید Corsair 780T تهیه کنید که حدود 400 تومن قیمت بیشتری داره!

لینک به دیدگاه

اگر کار بی دردسر می خوای به شرطی که محدودیت بودجه نیست، سرور hp بگیر.

برای اطمینان بیشتر می تونی با تامین کننده ی نرم افزاری شون مشورت کنی.

اگر بخوای نسبت کارایی به بودجه بیشتر باشه، باید کاربری دقیق و نوع منابعی که برنامه ها و کاربران به کار می گیرند مشخص باشه

لینک به دیدگاه

شما که تا این مقدار زیاد میخواید هزینه کنید به نظرم سی پی یو رو سری زئون بردارید( Intel Xeon E5-2660 V3) با مادربردی که بابک جان پیشنهاد دادند(GIGABYTE X99-UD4)یا حتی پیشرفته تر از اون(GIGABYTE X99-UD7 WIFI)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...