رفتن به مطلب

نمرات Fallout 4 منتشر شد | شاهکار؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

همین الان دو نمره مهم برای بازی Fallout 4 منتشرشد. هر وقت نمره جدیدی بیاد تاپیک رو بروزرسانی میکنم

Polygon 9.5/10

Gamespot 9/10

PSU – 9.5

Videogamer – 9

Digital Spy – 5/5

Stevivor – 10

God is a Geek – 9

Game Informer – 9

Xbox Achievements – 9

PSLS – 8

Impulse Gamer – 5/5

JPS – 9.6

GameTrailers – 9

GameReactor (Danish) – 10

GameReactor (Swedish) – 10

GameReactor (Norwegian) – 9

IGN – 9.5

PCGamesN – 8

PC Gamer – 88%

RPS – no score

Eurogamer – recommended

GamesRadar – 5/5

Destructoid – 7.5

Xboxygen – no score

متای بازی

Xbox One: 90 با 14 نمره

PS4: 90 با 16 نمره

PC: 92 با 6 نمره

ویرایش شده توسط master p
لینک به دیدگاه

تا بیست دقیقه دیگه همه نمره ها میاد

همشون رو یکجا با هم میزارم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان یه  سوال  در  مورد  فال اوت  دارم.

من  بازیشو  نصب  کردم  همون  اولشو  موندم.

راستش  جا  خوردم.انتظار  داشتم  با توجه  به نمره ی بالایی  که  داره هم  گرافیکش  بهتر  باشه  هم  موضوعش.

آیا  قلق خاصی  داره بازیش؟

اولش  تو  اون  خونه  باید  چی  کار  کرد؟

لینک به دیدگاه

دوستان یه  سوال  در  مورد  فال اوت  دارم.

من  بازیشو  نصب  کردم  همون  اولشو  موندم.

راستش  جا  خوردم.انتظار  داشتم  با توجه  به نمره ی بالایی  که  داره هم  گرافیکش  بهتر  باشه  هم  موضوعش.

آیا  قلق خاصی  داره بازیش؟

اولش  تو  اون  خونه  باید  چی  کار  کرد؟

دوست من bethesda کلا تمرکزش رو گیم پلی هست تا گرافیک . میشه گفت تمرکزی روی گرافیک نداره ولی گیم پلی فوق العاده س.

شما تو اون خونه بعد از چند دقیقه اینور و اونور رفتن یه آقایی میاد در خونه رو میزنه شما میری باهاش صحبت میکنی و جوابشو میدی.

از طرف یه کمپانی به نام Vault 111 هستش. بعد که با اون آقا صحبت کردی و موافقت کردی باهاش میره و چند دقیقه بعدش ربات خونه که تو آشپزخونه س صدات میکنه که

بیا ببین تی وی چی میگه. بعد ماجرای انفجار بزرگ و شما باید با خانواده ت بری به اون Vault 111 . بعد یه خواب 200 ساله و تو آزمایشگاه و تو این مدت دنیا به آخر رسیده

و ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من چند روزی میشه بازی رو تموم کردم واقعا بازی دوس داشتنی بود ... بی ایراد نبود ولی نقاط قوت به ایراد های ریزی که داشت برتری داشت.

تشکر.  @};-

ویرایش شده توسط Shahin007
لینک به دیدگاه

دوست من bethesda کلا تمرکزش رو گیم پلی هست تا گرافیک . میشه گفت تمرکزی روی گرافیک نداره ولی گیم پلی فوق العاده س.

شما تو اون خونه بعد از چند دقیقه اینور و اونور رفتن یه آقایی میاد در خونه رو میزنه شما میری باهاش صحبت میکنی و جوابشو میدی.

از طرف یه کمپانی به نام Vault 111 هستش. بعد که با اون آقا صحبت کردی و موافقت کردی باهاش میره و چند دقیقه بعدش ربات خونه که تو آشپزخونه س صدات میکنه که

بیا ببین تی وی چی میگه. بعد ماجرای انفجار بزرگ و شما باید با خانواده ت بری به اون Vault 111 . بعد یه خواب 200 ساله و تو آزمایشگاه و تو این مدت دنیا به آخر رسیده

و ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من چند روزی میشه بازی رو تموم کردم واقعا بازی دوس داشتنی بود ... بی ایراد نبود ولی نقاط قوت به ایراد های ریزی که داشت برتری داشت.

تشکر.  @};-

تموم این  مواردی  که  بالا گفتین  رو انجام  دادم تا اونجا  که اون  اقاهه میره  بعد میام  کنار  زنه میشینم  تی وی رو نگاه  میکنم ولی بعدش  دیگه اتفاقی  نمیفته.

یعنی بعد  تماشای  تی وی انفجار رخ  میده؟

لینک به دیدگاه

تموم این  مواردی  که  بالا گفتین  رو انجام  دادم تا اونجا  که اون  اقاهه میره  بعد میام  کنار  زنه میشینم  تی وی رو نگاه  میکنم ولی بعدش  دیگه اتفاقی  نمیفته.

یعنی بعد  تماشای  تی وی انفجار رخ  میده؟

نه یه دفعه اخبار تو تی وی میگه که تاسیسات هسته ای ما داره منفجر میشه و از این حرفا ... 

قبلش تو باید بری پیش بچت که تو اتاقه داری باهاش بازی میکنی که ربات خونه صدات میکنه که بیا ببین تی وی چی داره میگه ...

بعد از اینکه گوش کردی به تی وی بلند میشی با زن و بچت فرار میکنی به قسمتی علامت میزنه پایین راه رو نشون میده میری اونجا که آزمایشگاه هستش و بقیه ماجرا.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...