رفتن به مطلب

مشاوره خرید کولینگ مناسب CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز؛ بنده قصد خرید کولر مناسب و کارآمد برای سیستمی با مشخصات زیر دارم؛ قیمت تا سقف 250 هزار تومان، واتر یا غیر واتر بودنش برام مهم نیست؛ بهترین و قوی ترین کولری که با کیس بنده هماهنگی داشته باشه رو بی زحمت بهم معرفی کنید. کاربرد بنده از سیستم گیم و اورکلاک جزیی هستش. ممنون

CPU: AMD FX-8320

Case: Green X+ Eagle

Ram: ADATA XPG 

نکته: ارتفاع رم ها زیاد است.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

پیشنهاد بنده واتر کولر Deep Cool Maelstrom ‎120 هست و اگر دوست داشتید کمی زیباتر باشه مدل " کاپیتان " همین مدل رو بگیرید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم

پیشنهاد بنده واتر کولر Deep Cool Maelstrom ‎120 هست و اگر دوست داشتید کمی زیباتر باشه مدل " کاپیتان " همین مدل رو بگیرید.

موفق باشید.

ممنون از پاسخ شما، کارایی مناسبی داره این کولر؟ نظرتون راجع به Gammaxx s40 چیه؟ کاراییش نسبت به این مدل واتر کولر چطوره؟

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما، کارایی مناسبی داره این کولر؟ نظرتون راجع به Gammaxx s40 چیه؟ کاراییش نسبت به این مدل واتر کولر چطوره؟

خواهش میکنم عزیز.

خب داداش اول میگی تا 250 میخوای هزینه کنی بعد از کولر 90 تومنی صحبت میکنی؟!

واتر کولر پیشنهادی بنده در رنج قیمت خودش خوبه و میتونید به اور فکر کنید.

ولی ایرکولر که فرمودید هم خوبه (نسبت قیمت به کارایی) ولی باید از فکر اور بیاید بیرون چون همون که دمای اون بخاری برقی رو در حالت خنک و استاندارد نگه داره بسشه!

سؤالی بود در خدمتم دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

سلام اگه میتونید این مدل رو تهیه کنید عالیه توجه داشته باشید ک ارتفاع رمتون بیشتر از این نباشه 32mm

280.000:Noctua NH-U14S
لینک به دیدگاه

سلام اگه میتونید این مدل رو تهیه کنید عالیه توجه داشته باشید ک ارتفاع رمتون بیشتر از این نباشه 32mm

280.000:Noctua NH-U14S

با ابعاد کیسم سازگار نیست متاسفانه

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم عزیز.

خب داداش اول میگی تا 250 میخوای هزینه کنی بعد از کولر 90 تومنی صحبت میکنی؟!

واتر کولر پیشنهادی بنده در رنج قیمت خودش خوبه و میتونید به اور فکر کنید.

ولی ایرکولر که فرمودید هم خوبه (نسبت قیمت به کارایی) ولی باید از فکر اور بیاید بیرون چون همون که دمای اون بخاری برقی رو در حالت خنک و استاندارد نگه داره بسشه!

سؤالی بود در خدمتم دوست عزیز.

آخه تا اونجایی که اطلاع دارم این واترها چون قابلیت تعویض کولانت ندارند بعد از چند سال افت شدید کارایی پیدا میکنن. 

ولی پس میرم سراغ همین مدلی که فرمودید

بسیار از راهنمایی شما ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...