رفتن به مطلب

راه حل مشکل با کارت گرافیکهای EVGA GTX 460 , 470

PSCZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چند وقت پیش یه گرافیک EVGA GTX 460 1GB خریدم و ازش خیلی راضی بودم تا وقتی که شروع کرد به اذیت کردن .(این مشکل در ویندوزهای 64 بیتی رخ میده)

جریان اینطوری بود که وقتی میخواستی Login کنی روی Welcom Screen قفل میکرد ولی صدای وارد شدن میومد ما هر کاری که بگید رو برای رفع این مشکل انجام دادیم از Update کردن درایور کارت گرافیک بگیر تا Update کردن BIOSش.

ما هم رفتیم روی اینترنت سرچ کردیم و دیدیم که نه تنها کار گرافیک ما بله مال خیلی های دیگه هم اینطوری شده و EVGA GTX 470 هم همین مشکلو داره.

از روی انجمنها و کارهایی که انجام داده بودن فهمیدیم که مشکل از HD Audio کارت گرافیکه که با HD Audio مادربرد سازگاری نداره.(مثل اینکه مادربردهای ASUS با چیپست های nVidia و مادربردهای GIGABYTE با چیپست Intel P55 این مشکلو پیدا میکنن).

بنابراین ما به یه راه حل کلی رسیدیم.

1- باید از تو تنظیمات Front Panel Support Type ، BIOS رو از HD Audio به AC97 تغییر بدید (مادربرد من ASUS Crosshair II Formula هست و این Option در این آدرس قرار داره:Advanced\Onboard Device Cofiguration ، دقت کنید که اگه میخواید صدا داشته باشید باید گزینه ی HD Audio روی Enabled باشه و فقط Front Panel Support Type رو تغییر بدید).

2-اگه ویندوز نمیاد بالا (Welcome Screen Lock) با Safe Mode وارد شید.

3- Device Manager رو اجرا کنید و ازقسمت Sound,Video and game Controllers تمام nVidia HD AUDIO هارو Uninstall کنید.(البته بهتره همه ی درایورهای صدا رو حذف کنید و بعد از Reboot ویندوز نصبشون کنه)

4- درایور کارت گرافیک رو Uninstall کنید با همه ی متعلقاتش.

5- وقتی که درایور کارت گرافیک انویدیا رو دوباره میخواید نصب کنید بعد از اونجایی که فایلهاش رو استخراج میکنه بذاری تموم شه و بعد Setup رو کنسل کنید حالا برید به این آدرس(محل فایلهای استخراج شده): C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.63\Vista 64-bit\English (بستگی به نسخه ی درایور و ویندوزتون این آدرس متغیره)

6- این دو پوشه رو حذف کنید HDAudio و NV3DVision

البته برای درایور های قدیمی تر مثلا 258.96 وقتی بری به آدرس بالایی همه ی فایلها تو خود پوشه هستن بنابراین این فایلها رو حذف کنید 3DVision_258.96.exe و hdaudio_1.0.15.0_xp_vista_win7.exe

اینکارو میکنیم که نصب نشن.

7-از همون جا که فایلها یا پوشه ها رو حذف کردید Setup رو اجرا کرده و درایور رو نصب کنید.

8-سیستم رو Restart کنید 99% مشکل رفع میشه.(مال خودم اینطوری درست شد)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

دوست عزیز خوشحالم که توانسته اید مشکل را حل کنید .

بنده 2 عدد کارت گرافیک GIGABYTE GTX 460 1GB دارم ، و مادربورد هم GIGABYTE می باشد و چنین مشکلی را نداشته ام .

اینطوری که از حرفهای شما متوجه شده ام ، مشکل در نوع برند EVGA با مادربرد ASUS می باشد.

با تشکر...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز به این سرعت نمیشه در مورد چیزی نتیجه گیری کرد. من main board Asus Rampage II GENE و EVGA GTX 460 1GB و Windows 7 x64 دارم و تعداد مشکلات من صفر بوده!! شاید چون تمام درایورها و BIOS های من به روز هستند اصلا با مشکلی که شما مطرح کردید مواجه نشدم. شاید هم چیپ REALTEK عامل این مشکل بوده باشه.

لینک به دیدگاه

مگه من گفتم تمام برندها اینطورین تو تاپیک هم نوشتم EVGA

من گفتم اینطور که معلومه این کارت گرافیکا با ASUS چیپست nVidia و مادربردهای GIGABYTE با چیپست Intel P55 چنین مشکلی دارند.

آقا بهمن شما که مادربردتون ASUS با چیپست Intel X58 هست در ضمن کارت صدای ما External هست و HD همراه مادربورد(Supreme FX II).

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...