رفتن به مطلب

بــازی pes 2016

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز به نظر شما  اورجینال  pes 2016 رو تهیه کنم یا نه (از کجا میشه خرید کرد)... تا آپدیت یا پچ مناسبش برسه نسخه جدیدش از راه رسیده

ولی تو اورجینال راحت خودش آپدیت میکنه...بازی هم افت نمی کنه

و به نظر شما pes 2016 خوبه یا  fifa 16 ?

ویرایش شده توسط milad-over
لینک به دیدگاه

فیفا شک نکن

Pes که هنوز dx9 و ورشکسته شدست، سرور ها خلوت، آشغالع

لینک به دیدگاه

فیفا شک نکن

Pes که هنوز dx9 و ورشکسته شدست، سرور ها خلوت، آشغالع

داداش فیفا هم دنگ وفنگش زیاد شده برا نصب واجرا ...بخصوص با نرم افزار جانبیش..

سیستم مورد نیاز فیفا چیه که بشه لذت برد ازش؟

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز به نظر شما  اورجینال  pes 2016 رو تهیه کنم یا نه (از کجا میشه خرید کرد)... تا آپدیت یا پچ مناسبش برسه نسخه جدیدش از راه رسیده

ولی تو اورجینال راحت خودش آپدیت میکنه...بازی هم افت نمی کنه

و به نظر شما pes 2016 خوبه یا  fifa 16 ?

بنده با pes بیشتر حال میکنم . اگر میشد لینک انگلیس رو تصحیح و لیک آلمانو میزاشت خیلی بهتر میشد . و ایکنه آپدیتشو خوده کونامی میزاشت ن سایتهای متفرفه . چون بنده یه اپدیت کرفتم که هوش بازی کم شده وایرداهای دیکر . اگر تو آپدیت خوب عمل میکرد خیلی خوب میشد .

برای مثال آپدیت جدید :

http://www.pestools.ir/2015/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-pte-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pes-2016/

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

بنده با pes بیشتر حال میکنم . اگر میشد لینک انگلیس رو تصحیح و لیک آلمانو میزاشت خیلی بهتر میشد . و ایکنه آپدیتشو خوده کونامی میزاشت ن سایتهای متفرفه . چون بنده یه اپدیت کرفتم که هوش بازی کم شده وایرداهای دیکر . اگر تو آپدیت خوب عمل میکرد خیلی خوب میشد .

برای مثال آپدیت جدید :

http://www.pestools.ir/2015/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-pte-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pes-2016/

داداش در عرض یک هفته کلی شارژ مصرف شد تا یه پچ یا آپدیت خوب و کامل پیدا شه که نشد .. میترسم اینم فقط شارژم بکشه و هیچی نشه آخرش

لیگ ایتالیا خوبه اما انگلیس والمان افتضاح ...

از طرفی این طرح تماشاگراش رو نمی دونم چیکار کنم کاش جریمه کنن بدون تماشاگر باشه والا..

لینک به دیدگاه

به نظر من PES گیم پلی سریعتر و هیجانی تری نسبت به فیفا داره و در فیفا برای تدارک مثلا یه حمله اساسی باید کلی راه رو امتحان کنی و کاملا برنامه ریزی شده عمل کنی که باعث میشه یه کم گیم پلی کندتر بشه!

ولی از طرفی فیفا از هوش مصنوعیه فوق العاده بالاتری برخورداره و کلا یه قدم از هر بازیه دیگه ای که فکرشو بکنی جلوتره و اینکه PES اصلا وسعت و آزادیه فیفا رو نداره و فیفا از لحاظ دقت در طراحی بازیکن ها و تیم ها و لیگها و ورزشگاه ها خیلی از PES سرتره (یه کمش برمیگرده به لایسنس ها که همش دست فیفایه!)

و نکته دیگه اینکه کلا در سطح جهانی به فیفا اهمیت بیشتری داده میشه و مثلا مسابقات جهانی فیفا رو داریم ولی فکر نکنم PES همچین تورنمنتی داشته باشه. و...

لینک به دیدگاه

به نظر من PES گیم پلی سریعتر و هیجانی تری نسبت به فیفا داره و در فیفا برای تدارک مثلا یه حمله اساسی باید کلی راه رو امتحان کنی و کاملا برنامه ریزی شده عمل کنی که باعث میشه یه کم گیم پلی کندتر بشه!

ولی از طرفی فیفا از هوش مصنوعیه فوق العاده بالاتری برخورداره و کلا یه قدم از هر بازیه دیگه ای که فکرشو بکنی جلوتره و اینکه PES اصلا وسعت و آزادیه فیفا رو نداره و فیفا از لحاظ دقت در طراحی بازیکن ها و تیم ها و لیگها و ورزشگاه ها خیلی از PES سرتره (یه کمش برمیگرده به لایسنس ها که همش دست فیفایه!)

و نکته دیگه اینکه کلا در سطح جهانی به فیفا اهمیت بیشتری داده میشه و مثلا مسابقات جهانی فیفا رو داریم ولی فکر نکنم PES همچین تورنمنتی داشته باشه. و...

داداش حق با شماست از انحصار طلبی متنفرم که حق انتخاب از ادم صلب میکنه ...

با این حال و روز pes  هم که نمیشه طرفش رفت تماشاگران شطرنجین...

شما فیفا16 رو امتحان کردین؟؟

لینک به دیدگاه

نه هنوز 16 رو امتحان نکردم، نه PES نه فیفا. 15 بازی کردم. نظری که نوشتم بیشتر کلی بود و شماره خاصی مد نظرم نبود. فکر نکنم نیاز به گفتن باشه که معمولا اینجور بحث ها که پیش میاد، قطعا نظرها شخصیه و من اگر قرار باشه وقتمو برای یکی از این دو بازی یگذارم ترجیح میدم فیفا باشه.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

اصولا همه دنبال کیفیت و لذت بردن از بازی هستن...

فیفا رو هم امتحان میکنیم ضرر نداره فقط زیاد پیچ در پیچ شده نصب و اجراش

لینک به دیدگاه

به نظر من ارزش نداره 110 تومن پول رو بدی اورجینال pes .اگر نسخه کامپیوترش هم مثل کنسول ها بود صد در صد بهت پیشنهاد میکردم ولی با این گرافیک داغون اصلا

لینک به دیدگاه

داداش در عرض یک هفته کلی شارژ مصرف شد تا یه پچ یا آپدیت خوب و کامل پیدا شه که نشد .. میترسم اینم فقط شارژم بکشه و هیچی نشه آخرش

لیگ ایتالیا خوبه اما انگلیس والمان افتضاح ...

از طرفی این طرح تماشاگراش رو نمی دونم چیکار کنم کاش جریمه کنن بدون تماشاگر باشه والا..

سیستم پیدا کن هردوش نصب کن ببین با کدومش بیشتر حال میکنی وسلام . 

لینک به دیدگاه

یه بارکی بریم کنسول بگیریم...

نامردا برا کامپیوتر به صورت مستقل و با برنامه نویسی مناسب نمیسازن همش تبدیلی...

لینک به دیدگاه

داداش شک نکن فیفا یه چیز دیگست، یعنی واقعا قابل مقایسه نیستن من خودم تا 12 پی اس بازی می کردم ولی الان اصلا نمیتونم سمتش برم، از بس این فیفا حال میده ولی خب ناچارا" هم سیستم بالا میخواد هم اینکه بایستی اورجینال بگیری چون کرک نشده این قسمتش آنلاینش محشره!

لینک به دیدگاه

من Fifa 16 رو خیلی بیشتر دوست دارم....pes 16 اصلا در حدی نیست بخوای اورجینال بگیری.

JUST FIFA16 ULTIMATE TEAM :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x

لینک به دیدگاه

داداش اورجینالش چند در میاد؟؟

راستی نسخه جدید میاد آپدیت میشه رو اون نسخه یا باید اورجینال اونم بگیری؟؟

ویرایش شده توسط milad-over
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...