رفتن به مطلب

حل مشکلات شما در بازی های ویدئویی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

بالاخره این بخش هم تاسیس شد

در این تاپیک هر مشکلی که در بازی ها دارید، بگید که من و دوستان شما را راهنمایی کنیم

ارادتمند شما @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز.

تو بازی Resident evil 5 به اندازه ای که فریم میگیرم بازی روون نیست یعنی مثلا وقتی 40 فریم میده انگار 30 فریم هستش.وقتی 30 میده که انگار زیر 20 !!!!!!!!!!!!!!

و جالبه که Evil 6 اصلا این مشکلو نداره و با 40 فریم بسیار روونه.

مدل گرافیک GT 630 هست.

ممنون از شما :)

ویرایش شده توسط hossein74
لینک به دیدگاه

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ یعنی افت فریم دارید؟ لگ؟

لینک به دیدگاه

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ یعنی افت فریم دارید؟ لگ؟

ببینین با نرم افزار fraps من فریم بازی ها میبینم. همه ی بازیها از 30 به بالا و مخصوصا 40 به بالا فریمشون خیلی خوبه که طبیعیه.

اما این بازی با 40 فریم در حدی که باید باشه روون نیست یعنی مثلا دوربین کمی کند میچرخه و بازی خیلی شبیه 30 فریم یا حتی کمی پایینتر هستش.

لینک به دیدگاه

ببینین با نرم افزار fraps من فریم بازی ها میبینم. همه ی بازیها از 30 به بالا و مخصوصا 40 به بالا فریمشون خیلی خوبه که طبیعیه.

اما این بازی با 40 فریم در حدی که باید باشه روون نیست یعنی مثلا دوربین کمی کند میچرخه و بازی خیلی شبیه 30 فریم یا حتی کمی پایینتر هستش.

با سلام دوست گرامی

این مشکل به دلیل اینکه اویل 5 اولین resident evil ای بود که برای موس و کی برد بهینه سازی شده بود وجود داره و حتی در فریم های بالا هم احساس میشه که دوربین به کندی میچرخه . در تنظیمات بازی و ویندوز سرعت موس را مقدار زیادی بالا ببرید مشکل تا حد زیادی رفع میشه . در صورت امکان میتوانید از گیم پد هم استفاده کنید . ولی در نهایت کنترل بازی مقداری خشک هستش .

لینک به دیدگاه

با سلام دوست گرامی

این مشکل به دلیل اینکه اویل 5 اولین resident evil ای بود که برای موس و کی برد بهینه سازی شده بود وجود داره و حتی در فریم های بالا هم احساس میشه که دوربین به کندی میچرخه . در تنظیمات بازی و ویندوز سرعت موس را مقدار زیادی بالا ببرید مشکل تا حد زیادی رفع میشه . در صورت امکان میتوانید از گیم پد هم استفاده کنید . ولی در نهایت کنترل بازی مقداری خشک هستش .

خیلی ممنون از شما.

اینو نمی دونستم :D

لینک به دیدگاه

مشکل حل شد؟؟

اوضاع بهتر میشه. اما با سرعت زیاد موس نمیتونم بازی کنم.اگه راه دیگه ای داشت خیلی خوب بود :)

دوست عزیز نمیدونید چطوری میشه دایرکس 10 رو تو این بازی فعال کرد.اخه خودش فقط با دایرکس 9 اجرا میشه(نسخه Gold Edition هست)

لینک به دیدگاه

اوضاع بهتر میشه. اما با سرعت زیاد موس نمیتونم بازی کنم.اگه راه دیگه ای داشت خیلی خوب بود :)

دوست عزیز نمیدونید چطوری میشه دایرکس 10 رو تو این بازی فعال کرد.اخه خودش فقط با دایرکس 9 اجرا میشه(نسخه Gold Edition هست)

درود . احتمالا راه های دیگه ای هم موجود باشه . من یادم میاد که خودم دقیقا این مشکل را داشتم و تقریبا رفعش کردم به صورتی که بازی را بدون هیچ مشکل خاصی تا انتها رفتم ولی الان به دلیل اینکه مدت نسبتا زیادی از اون زمان میگذره روشش دقیقا یادم نیست . مگه با دایرکت ایکس 9 مشکلی وجود داره؟ یادم میاد زمانی که میخواستی بازی را اجرا کنی یه صفحه باز میشد که میتونستی انتخاب کنی که بازی با 9 اجرا بشه یا 10 . درسته؟

ویرایش شده توسط Mohammad Lion
لینک به دیدگاه

درود . احتمالا راه های دیگه ای هم موجود باشه . من یادم میاد که خودم دقیقا این مشکل را داشتم و تقریبا رفعش کردم به صورتی که بازی را بدون هیچ مشکل خاصی تا انتها رفتم ولی الان به دلیل اینکه مدت نسبتا زیادی از اون زمان میگذره روشش دقیقا یادم نیست . مگه با دایرکت ایکس 9 مشکلی وجود داره؟ یادم میاد زمانی که میخواستی بازی را اجرا کنی یه صفحه باز میشد که میتونستی انتخاب کنی که بازی با 9 اجرا بشه یا 10 . درسته؟

نه گفتم شاید با دایرکس 10 بهتر اجرا بشه.تو نسخه Gold Edition صفحه ای که شما میگین نمیاد. :eek:

ممنون از شما :)

لینک به دیدگاه

با سلام  من  میخوام بازی call of duty 4 رو روی سیستم های گیم نت نصب کنم اما وقتی مولتی پلیر رو میزنیم با ارور  stop working  روبرو میشم  لطفا کمکم کنید .

اگه میشه من رو در مورد بازی های آنلاین جدید  راهنمایی کنید  مثلا اینکه  bf4  نسخه  عادیش  با   deluxe edition با  hardline چه تفاوتی داره؟ اصطلاحاتی  رو که به کاربرده میشن رو توضیح بدید مثلا dls بازی و ...

برای   خرید cd key باید پول اورجینال  بازی رو بدم  یا  خود cd key هم  به فروش میرسه  در مورد کار با استیم و اوریجین کمی بهم آموزش میدید چون من تازه کارم ممنون از تاپیک قشنگتون

لینک به دیدگاه

1. شما باید از کرک بخش آنلاین یا نسخه اورجینال استفاده کنید

2. نسخه Deluxe Edition محتویات بیشتری نسبت به نسخه اصلی داره. BF Hardline که کلا یک بازی جداگانه اس

3. فک کنم منظورتون DLC باشه. DLC مخفف کلمه Downloadable Content (محتوای الحاقی و دانلودی) هست که مراحل یا بخش هایی را به بازی اصلی می افزاید

4. CD Key بازی در واقع همان نسخه اورجینال و دانلودی بازی است. در مورد استیم هم مطلب زیاده مشکلی داشتید بپرسید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام. من بازی black ops3 رو خریدم از بازار و نصب کردم هیچ مشکلی ندارم روی اولترا هم بازی میکنم 1080 .. اما مشکل اینجاست هر وقت از بازی میام بیرون همه چیز پاک میشه یعنی سیو ها و باید از اول بیام... 1 اپدیت 500 مگی هم از نت گرفتم ریختم روش هیچی نشد. انتی ویروس ندارم.

ویندوز 10 دارم 64 بیتی

لینک به دیدگاه

سلام. من بازی black ops3 رو خریدم از بازار و نصب کردم هیچ مشکلی ندارم روی اولترا هم بازی میکنم 1080 .. اما مشکل اینجاست هر وقت از بازی میام بیرون همه چیز پاک میشه یعنی سیو ها و باید از اول بیام... 1 اپدیت 500 مگی هم از نت گرفتم ریختم روش هیچی نشد. انتی ویروس ندارم.

ویندوز 10 دارم 64 بیتی

خوب شما برای چی آنتی ویروس ندارین؟

شاید سیستمتون ویروس گرفته!

حتما یک آنتی ویروس خوب مثل bitdefender یا kaspersky نصب کنین و هیچوقت بدون آنتی ویروس از اینترنت چیزی دانلود نکنین. [-X

لینک به دیدگاه

آنتی ویروس نصب کنید ولی مشکل از کرک و فایل های پشتیبان مثل ویندوز لایو میتونه باشه . فکر نمیکنم ویروس سیو بازی رو پاک کنه .

لینک به دیدگاه

آنتی ویروس نصب کنید ولی مشکل از کرک و فایل های پشتیبان مثل ویندوز لایو میتونه باشه . فکر نمیکنم ویروس سیو بازی رو پاک کنه .

بله کاملا حق با شماست.

منظور من این بود که در کل خطرناکه بدون آنتی ویروس به اینترنت وصل شد و دانلود کرد :|

ایشون حتما باید آنتی ویروس نصب کنن.

لینک به دیدگاه

من فکر نکنم ویروزی برای ویندوز 10 ساخته باشن ... به هر حال مرسی از یاداوریتون اما مشکل من کال اف هست فعلا

لینک به دیدگاه

من فکر نکنم ویروزی برای ویندوز 10 ساخته باشن ... به هر حال مرسی از یاداوریتون اما مشکل من کال اف هست فعلا

شاید ویروس نباشه ولی malware و تروجانها کاری به این چیزا ندارن و هرجایی ممکنه رخنه کنن . شما اول بینید فایل سیو بازی کجا ذخیره میشه ؟ داخل دیکیومنت یا جای دیگه ؟

لینک به دیدگاه

BO3 همینطوری هست

باید یک مرحله رو کاملا تمام کنی بعد سیو کنی (Exit Lobby)

وقتی هم که میری تو نباید روی Resume بزنی باید مرحله رو انتخاب کنی 

لینک به دیدگاه

من خیلی رفتم جلو وقتی هم خارج شدم سیو کردم اما وقتی باز اومدم تو دوباره گفت نور رو تنظیم کن و شخصبت مرد یا زن و قیافه جدید بساز

لینک به دیدگاه

سلام. کمک کنید که بیچاره شدم. تو سکشن 7 اساسینز سیندیکیت رو 50 درصد هستم 1 کوست رو که کامپلیت میکنم توی لودینگ میمونه به این شکل 894680bb461f98cf03aa8d1d4852a06d.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

بازی gta v

وقتی با دسته میخوام بازی کنم میخوام توی تنظیمات جای دکمهارو سلیقه ای کنم ولی یا نداره یا من بلد نیستم

میشه راهنمایی کنین.

وقتی داری ماشین سواری میکنی کپس دکمه بالایی شیفت چپ کیبرد ، وقتی میزنی صحنه اهسته میشه و میتوی راحت ماشین رو کنترل کنی میخوام اون دکمه رو روی دسته بازی پیاده کنم ولی نتونستم

چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

آخرین نسخه X360Ce رو از سایت سازنده بگیر

بعد بگیر تنظیم کن

اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن

لینک به دیدگاه

سلام

بازی gta v

وقتی با دسته میخوام بازی کنم میخوام توی تنظیمات جای دکمهارو سلیقه ای کنم ولی یا نداره یا من بلد نیستم

میشه راهنمایی کنین.

وقتی داری ماشین سواری میکنی کپس دکمه بالایی شیفت چپ کیبرد ، وقتی میزنی صحنه اهسته میشه و میتوی راحت ماشین رو کنترل کنی میخوام اون دکمه رو روی دسته بازی پیاده کنم ولی نتونستم

چیکار کنم؟

مگه میشه همیشه کپس رو بزنی و اسلوموشن کنی ؟!من فکر میکردم فقط توی بعضی مراحل این امکان هست. البته میدونم وقتی پیاده هستی همیشه میشه استفاده کنی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...