رفتن به مطلب

خریدار GTX 780 6GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

خریدار کارتهای 780 6گیگ هستم

دوستانی که نو یا کارکرده تمیز و کم کار دارند ممنون میشوم اعلام کنند.

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

780 3 gb asus

دارم با ششماه گارانتي ٩٨٠

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

780ti اگر به کارت اومد خبر کن @};-

سلام ممنون. 780 ti گزینه بسیار خوبیه اما متاسفانه 3 گیگ رمش برای من کافی نیست. متشکر از شما دوست خوبم

780 3 gb asus

دارم با ششماه گارانتي ٩٨٠

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام

متشکر از شما

متاسفانه 3 گیگ رم برای کار من کافی نیست و برای همین دنبال 780 6 گیگ هستم. متشکر از شما عزیز

لینک به دیدگاه

اگر برای تصاویر 4K میخوای باید بگم که وجود حافظه بیشتر به تنهایی هیچ کمکی به اجرا 4K نمیکنه یه تحقیقی در اینترنت انجام بدی همه چیز دستگیرت میشه

باید هم پردازنده گرافیک قدرتمند باشه هم حافظه زیاد باشه پس بهتر هست از Titan Z بالاتر بخری..... من هم مثل شما فکر میکردم و نظرم عوض شد

لینک به دیدگاه

اگر برای تصاویر 4K میخوای باید بگم که وجود حافظه بیشتر به تنهایی هیچ کمکی به اجرا 4K نمیکنه یه تحقیقی در اینترنت انجام بدی همه چیز دستگیرت میشه

باید هم پردازنده گرافیک قدرتمند باشه هم حافظه زیاد باشه پس بهتر هست از Titan Z بالاتر بخری..... من هم مثل شما فکر میکردم و نظرم عوض شد

ممنون از شما

نه من گیمر نیستم بلکه بنده خودم Game Developer هستم و برای کارهای رندرینگ Gpu base و استفاده از موتورهایی مثل Octane render و Thea Render و ... قصد ارتقاع سیستم دارم و روی همین اصل باید کارتهایی تهیه کنم که رم بالایی داشته باشند. اگر 780 6 گیگ پیدا نکنم ناچارا باید یا 980 ti و یا titan X تهیه کنم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...