رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان گرامی

هدف از ایجاد این تاپیک آشنایی نسبی و بررسی سریع بازی های انحصاری PC هست .

همانطور که میدونید کنسول ها بازی های انحصاری خوبی دارند و کنسول بازها خیلی به این بازی های انحصاریشون افتخار میکنن . خب پس ما هم میاییم بازی های انحصاری PC که نه از نظر تعداد اندکند و نه از نظر کیفیت ضعیفند را مورد بررسی قرار میدهیم تا کسایی که با این بازی ها آشنایی ندارن بیشتر آشنا بشن . در معرفی بازی ها سعی کنید تعدادی عکس قرار بدهید و اندکی در مورد بازی توضیح بدهید تا دوستان محترم با کلیت بازی آشنا بشن .

لینک به دیدگاه

DOTA 2

یکی از بهترین سبک های بازی های رایانه ای که قدمت زیادی هم داره  و از پایه های اساسی گیمینگ هست سبک RTS یا همون به قول خودمون استراتژی هستش که کنسول بازا اکثرا این سبک رو تجربه نکردن و نمی پسندن

بنده خودم شخصا با این سبک گیمینگ رو شروع کردم

یکی از بهترین بازی های این سبک دوتا 2 هست که در واقع ابتدا یک ماد بود برای بازی warcraft 3 و به دلیل شهرت زیادی که کسب کرد شروع کردن ازش یه بازی جدا ساختن.

اگر بخوایم دقیق تر بگیم دوتا 2 در سبک battle arena هستش که البته اونم میشه از زیر مجموعه های RTS.

dota 2 یک بازی انلاین رایگان در استیم هست که به همه گیمر ها توصیه میکنم تجربش کنن.

dota-2-official.jpg

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا زیرزمین است.

هیچ کنسول بازی، به خاطر انحصاری های PC ، PC باز نمیشه.

ولی خیلی PC باز هستن که به خاطر انحصاری های کنسولی، کنسول باز هم شدن.

کلا من معتقدم همیشه انحصار باعث پیشرفت میشه. مخصوصا انحصاری که رقیب هم داشته باشه.

کنسول های سونی و ماکروسافت رقیبی شایسته برای همدیگه هستن. واسه همینه که انحصاری هاشون روز به روز داره پیشرفت میکنه.

ولی انحصاری های PC، به قول ما کنسول بازا فقط خلاصه شدن تو سبک Point & Click.

و متاسفانه PC نمیخواد از این رکود در بیاد.

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا زیرزمین است.

هیچ کنسول بازی، به خاطر انحصاری های PC ، PC باز نمیشه.

ولی خیلی PC باز هستن که به خاطر انحصاری های کنسولی، کنسول باز هم شدن.

کلا من معتقدم همیشه انحصار باعث پیشرفت میشه. مخصوصا انحصاری که رقیب هم داشته باشه.

کنسول های سونی و ماکروسافت رقیبی شایسته برای همدیگه هستن. واسه همینه که انحصاری هاشون روز به روز داره پیشرفت میکنه.

ولی انحصاری های PC، به قول ما کنسول بازا فقط خلاصه شدن تو سبک Point & Click.

و متاسفانه PC نمیخواد از این رکود در بیاد.

در اینکه انحصاری های کنسول بازی های عالی هستند شکی نیست . چند تا از تجربه های عالی بنده هم انحصاری کنسول ها بودند . ولی انصاف نیست که انحصاری های pc را ضعیف و فقط در حد بازی های اشاره و کلیک بدونیم . به شخصه من با بازی COMPANY OF HEROS زندگی کردم .احتمالا شما یا تجربه بازی های انحصاری pc را نداشته اید یا این سبک بازی ها مورد علاقه شما نیست .

لینک به دیدگاه

یادش بخیر منم اون زمانی که کلوپ ها ps1 داشتن دوره اونا بود، هرروقت میدیدم ملت یعنی از 7 تا دستگاه 6تاشون همش یک فلش موسی رو رو مپ بازی تکون میدادن میگفتم!که چی!این چیه همش همینو میرن!وقتی خودم رو کنسول بازی رد الرت رو رفتم گفتم بلا نسبت عجب خری بودم!کلا با اینکه استراتژی غیر رد الرت و وار کرافت3 و استار کرافت اعظم و جنگ های صلیبی1 با بقیه زیاد حال نکردم (البته خیلی دلم میخواست دیابلو3 رو تجربه کنم اما...)با این جدیدا زیاد حال نمیکنم کاش یک ورژن رد الرت بده این ea لعنتی!

...

کلا جالب نیست کنسول ها و pc رو مقایسه میکنی هر کدوم جایگاه خودشونو دارن...

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

Crysis 3

c3pz_crysis_3_4k.jpg_thumb.jpg

واقعا نمیشه نسخه کنسولی رو با نسخه pc مقایسه کرد !!!

http://trainbit.com/files/9387387884/Crysis-3-1.jpg

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...