رفتن به مطلب

شکستن تاچ و ال سی دی سونی xperia v(درخواست رهنمایی)

amin-nvidia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

ماجرای شکستن صفحه گوشی از جایی شروع شد که من روی یه چهارپایه ایستاده بود که چهارپایه کج شد و افتادم رو زمین بعد بلند شدم حالا کاری ندارم دست کردم جیبم ببینم ساعت چنده دیدم یه ترک یکم پایین تر از وسط صفحه به صورت افقی خورده گفتیم شده دیگه قسمت پایین هم تاچش از کار افتاده بود.گفتم شاید تو پایین افتادن از روی چهارپایه به جایی خوردم.گذاشتم گوشی رو درستش کرد حدود 130 تومن هم خرجش شد.یه ماهی خوب که چند شب پیش به مهمونی رفته بودم گوشی رو باهاش یکمی کار کردم و گذاشتم کنارم یه 10 دقیقه یعد رفتم سراغش یه برنامه از بچه ها بگیرم دیدم دوباره صفحه ترک خرده این دفعه بالای صفحه سمت چپ به صورت L مانند.اگه بخوام دوباره درستش کنم همون قدر خرجشه حالا نمیدونم دلیلش چیه مطمئنم این دفعه اصلا نه ضربه ای خورده نه فشاری بهش اومده.

میترسم دوباره بزارم درستش کنه دوباره صفحه ترک بخوره.

کسی مسدونه دلیلش چی میتونه باشه.یا قبلا چنین مشکلی داشتین.

دفعه قبل هم که صفحه عوض شد تعمیر کار برام یعنی جنس اصلی انداخت.

حالا دوستان نظرتون چیه؟؟ دلیل شکستنش،مشکل از صفحه بوده،از تعمیر کار بوده،یا خود گوشی مشکل پیدا کرده؟؟

شرمنده طولانی شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نمایشگر گوشی های سری زد سونی به دلیل نبود شیشه گوریلا، خیلی ساده میشکنه، شخصاً دو بار تجربه شکستن نمایشگر فقط یک Z3 و یک بار هم Z2 رو داشتم

بعد اینکه اغلب مواقع نمایشگر درست جا نمیوفته و بیرون میزنه و خیلی ساده تر از قبل میشکن، گوشی داداشم هم 2 بار شکست (زد 3 کامپت)

گوشی داداشم نمایشگر رو تعویض کرد زیر 24 ساعت دوباره شکست، دلیل اش هم اینه بعد تعویض مثل اول جا نمیوفته و بیرون میزنه.

پیشنهاد میشه تعویض کنید و بفروشید

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

شاید یکی انداخته زمین روش نشده بهت بگه ... 130 پول تعمیر مگر جنگه ؟؟؟ 

+

تعویضش زیاد سخت نیست زیادم آسون نیست... برو تاچشو جدا بخر (اگه با ال سی دی باهمه یه تاچ و lcd ) یدونه heatgun هم از یه جا جور کن حرارتش بده صفحه رو در بیاد جدیدو بزار آموزشو یوتیوب هست....

این یه مدل یکم دوشوار داره وگرنه سری های z خیلی راحت تعمیر و عوض کردن صفحه نمایش و این کارا....

لینک به دیدگاه

سلام

نمایشگر گوشی های سری زد سونی به دلیل نبود شیشه گوریلا، خیلی ساده میشکنه، شخصاً دو بار تجربه شکستن نمایشگر فقط یک Z3 و یک بار هم Z2 رو داشتم

بعد اینکه اغلب مواقع نمایشگر درست جا نمیوفته و بیرون میزنه و خیلی ساده تر از قبل میشکن، گوشی داداشم هم 2 بار شکست (زد 3 کامپت)

گوشی داداشم نمایشگر رو تعویض کرد زیر 24 ساعت دوباره شکست، دلیل اش هم اینه بعد تعویض مثل اول جا نمیوفته و بیرون میزنه.

پیشنهاد میشه تعویض کنید و بفروشید

اینکه شیشه ی گوریلا نداره حتما نباید بشکنه + سونی روی گوشی هاش محافظ داره ولی گوریلا نیست..

+

تا حالا سری z ندیدم بشکنه برای خیلی ها هم خرید هم z2 هم z3 هم z3c هم z ultra خود z3c و z ultra رو دیدم که بدون محافظ از سمت lcd به طور ناجوری خورد زمین هیچ چیش نشد تنها مشکلی که بود اونم تو یک سری از z3c ها اونم اولین سری ساختشون که اگر خیلی خشن حرارتشونو تغییر می دادی ممکن بود ترک بخوده اونم می گم یه تعداد محدودی اونم تو نت دیدم من دوستم که چتر بازه مشکلی نداشت (برای اسکی باز ها و اینا پیش اومده بود عموما) 

بعد شما وقتی گوشی های سونی رو باز کنی به مهارت توی طراحی پی می بری خصوصا سری z3 می تونید برید ویدئو هاشو ببنید بعد برید با htc سری m (که فاجعس) و galaxy s6 مقایسه کنید..

لینک به دیدگاه

خبات جان امکان فروشش اصلا نیست

یعنی اینقدر این لایه ضعیفه که به این راحتی میشکنه میشه یکم با یه برچسب گلس تقویت کرد یا نه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...