رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد Virtualiztion

crash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوال در مورد virtulization داشتم ...

مثلا یه مدرسه داریم می خواد 2تا سایت داشته باشه تو هر کردوم هم 10 تا کامپیوتر باشه مثلا اگر 2 تا pc قوی ببندیم و به صورت مجازی هر سیستمو بکنیم 8 تا یا 10 تا کارای به قیمت می ارزه آیا؟؟ 

بعد من یه نرم افزار که دیدم هست lime tech unraid server pro هست که لایسنسشم گرونه آا نرم افزار دیگه ای هست؟؟؟ آیا کرک همین unraid هست؟؟؟

من مثلا یه سیستمی که توی ذهن خودم بود یکیش اینه :

asus x99 e ws

intel 5820k

2 تا هسته برای هر سیستم (6 تا سیستم)

16گیگ رم (2.5گیگ برای هر سیستم)

6تا کارت گرافیک ارزون قیمت

=

نهات 5تومن (که البته میشه کمترشم کرد مثلا گرافیک ارزون تر من هر کارت رو 100 حساب کردم)

میشه 834 برای هر سیستم که به نظرم زیاد میاد .....اونم بدون مانیتور

البته میشه مثلا یه سیستم ارزون تر با cpu های x6 یا 8 هسته ای های سری fx بست البته در مورد پشتیبانی amd از این نرم افزار به خصوص دارم تحقیق می کنم....

(فقط یه نکته هر سیستم باید کارت گرافیک خودشو داشته باشه پس ما در نهایت به تعداد اسلات های pci-E مادر بورد محدود هستیم)

سوال اصلیم اینجاست که نهایت چند هسته ی یه cpu مثل 5820 برای یه سیستم مدرسه لازمه (که نهایت استفاده آفیسه و مرورگر) آیا یک هسته ی cpu ای مثل x6 1090t یا fx 8320 برای همچین کاری کافیه (البته من هر هسته ی 5820 رو با HT دوتا حساب کردم)...؟؟؟

لینک به دیدگاه

بجای اینکار، Thinclient یا MiniPC یا هر چیزی شبیه این پیدا کنید، بهتر نیست؟، تازه ممکنه با مانتیور کنتر از پیش بینی شما با سیستم X99 در بیاد.

لینک به دیدگاه

بجای اینکار، Thinclient یا MiniPC یا هر چیزی شبیه این پیدا کنید، بهتر نیست؟، تازه ممکنه با مانتیور کنتر از پیش بینی شما با سیستم X99 در بیاد.

تیکه ی دوم رو نفهمیدم .. ولی مانیتور آنالوگ هم باشه میشه با تبدیل hdmi به vga بهش وصل کرد صدا هم از همون hdmi گرفت..(هر مانیتور به یه کارت گرافیک جدا وصل میشه)

تو مادر بوردا هم یه نگاهی که کردم x99 e ws بیشترین تعداد اسلات pci e رو داشت....(7تا)

بیشتر تو فکر این بودم که مدرسه کلا یه رک کابینت داشته باشه و همه چی توش باشه از dvr بگیر برو تا router و pc و.... اگر اینطوری میشد بشه خیلی خوب می شد .....

thin client هم تا جایی که دیدم به صرفه نیست الان دیدم یه مدل 830 تومنی با  cpu Intel Celeron j1900 که فک کنم تک هسته ی 5820 پرفورمنسش از 4 هسته ی این با هم بیشتر باشه ...

بیشتر مشکلم نرم افزار چون unraid server pro لایسنسش 150 دلاره 2 تا هم اگر بخوام بگیرم 300 دلار زیاده خدایی به نسبت وسعت کاری که می کنم...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

در مورد قسمت دوم منظورم این بود که ممکنه که قیمت تمام شده ی پروژه کمتر از پیش بینی شما با x99 در بیاد اگر با ThinClient انجام بشه، اما فقط شاید چون من چیزی رو محاسبه نکردم.

در مورد قیمت 150 دلاری نمیدونم شما از کجا قیمت رو مشاهده کردی، اینی که:

http://lime-technology.com/registrationkeys/

بنده دیدم، 129 دلار بود و با هر لایسنس شما میتونید 25 کلاینت داشته باشید، این توضیحات برای نسخه ی 6 نرم افزارش هست. نیازی به خرید یک لایسنس برای هر کلاینت نداری، یه دونه برای 25 کلاینت پاسخ می ده، درسته یا بنده اشتباه می کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...