رفتن به مطلب

raid کردن یا نکردن ssd های پرسرعت!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

قصد خرید چند دستگاه از مدل های intel 750 ssd pci e یا samsung 950 pro m.2 رو دارم. حالا دو تا سوال دارم:

اول اینکه کدومشون کارایی بهتری دارند؟ اینطوری که خوندم سامسونگ sequential read and write تایم بهتری دارند اما اینتل random read and write تایم بهتری داره. حالا دقیقا نمیدونم کدومشون بهترن؟

سوال دومم اینه که raid کردن این ssd ها چه تاثیری روی سرعتشون داره؟ به طور کلی نظرتون در مورد این کار چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

raid کردن که :x :x :x :x :x . یکی از دوستان این کار رو کرده سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه! ~x(

لینک به دیدگاه

منظور raid کردن ssd هست. چون شنیدم حالت های مختلفی داره. آیا برای کسی که فعلا اطلاعات چندانی از raid نداره کار خطرناکی هست؟

لینک به دیدگاه

با سلام

قصد خرید چند دستگاه از مدل های intel 750 ssd pci e یا samsung 950 pro m.2 رو دارم. حالا دو تا سوال دارم:

اول اینکه کدومشون کارایی بهتری دارند؟ اینطوری که خوندم سامسونگ sequential read and write تایم بهتری دارند اما اینتل random read and write تایم بهتری داره. حالا دقیقا نمیدونم کدومشون بهترن؟

سوال دومم اینه که raid کردن این ssd ها چه تاثیری روی سرعتشون داره؟ به طور کلی نظرتون در مورد این کار چیه؟

رید کردن SSD قابل مقایسه با سرعت اینترنت هست ، هرچقدر شما سرعت نتت بالا تر باشه صفحه سابت رو زود تر باز میکنی.

هرچقدر رید SSD بالا تر باشه فایل ها سریع تر باز میشن ، برنامه ها سریع تر باز میشن ، همینطور زمان لود بازی هم کاهش میده. 

هر حالت خاصی تو SSd هست این جا میشه پیدا کرد

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نظرم روی 950 سامسونگ هست. استفاده ازش خیلی راحت تره. نه اسلات پی سی آی مشغول میکنه نه کانکتور عجیب غریب داره.

سرعت خوندن نوشتن که بالا میره شکی نیست.

به شرطی که iOPS و Access Time لتمه نخوره خیلی خوبه و باید رید کرد وقتی دوتا اس اس دی هم ظرفیت داریم. اینو میگم چون خودم تاحالا تجربه رید اس اس دی نداشتم.

لینک به دیدگاه

درود

ببین مادربوردت روی m.2/pcie/u2 چند تا جای ssd داره و آیا این شکافها با رید سازگاری دارند.

رید0 و همخانواده هاش برای کارکردن با فایلهای حجیم سرعت خواندن و نوشتن رو بالا می بره، و بر اساس تجربه روی درگاه ساتا می گم اگر با فایلهای کوچک سر و کار داری نیازی به رید نیست. رید کردن خانواده ی pcie رو نیازموده ام.

برای رید کردن به شکل پایدار به ویژه اگر حجم بایگانی زیاد هست بهتره از رید کنترلر سخت افزاری استفاده بشه و رابط ساتا. به این شکل در دراز مدت امکان افزودن درایوهای جدید به مجموعه ی رید هست.

اس اس دی های خانواده ی pcie مثل m.2 و u2 درون خودشان از پیکربندی رید استفاده می کنند.

لینک به دیدگاه

رید0 پهنای باند خواندن و نوشتن رو متناسب با درایوهای درگیر افزایش می ده. درایوهای درگیر این رید به شکل یک دیسک یکپارچه در می آن، که طرفیتش برابر هست با کوچکترین درایو ضربدر تعداد درایوها.
رید1 درایو های درگیر رو mirror می کنه، یعنی اگر سه تا درایو به شکل رید1 پیاده سازی بشن، کوچکترین درایو روی دوتای دیگه تکرار می شه.
رید10 ترکیبی از رید0 و رید1 در دولایه هست. یعنی در لایه ی 0 دو یا چند گروه درایو جداگانه برای افزایش پهنای باند یکپارچه می شن و در لایه 1 این گروه ها با هم mirror می شن.
حالت‌هایی که گفتم متداول‌ترین و از نظر پیکربندی ساده ترین هستند.
در رید0 اگر یکی از دیسکها یا اطلاعاتش آسیب ببینه کل مجموعه از دسترس خارج می شه و فرایند بازیابی بسیار پردردسر و هزینه زا هست.
در رید1 اگر یکی از دیسکها آسیب ببینه، با جایگزین کردنش با یک دیسک همسان و طی شدن فرایند بازسازی رید، کل اطلاعاتش به دیسک جدید باز خواهد گشت.
با توجه به این نکته ها رید 10 حالتی است که امنیت و سرعت انواع 1 و 0 رو یکجا ارائه می کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...