رفتن به مطلب

لعنت بر کسی که با افزایش قیمتها خوشحال میشه

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان خوبم

از اونجایی که در این چند روز اوار بزرگی سر بازار و کاسبان این صنف ریخته خیلیها از این قضیه سود برند . اونهایی سود بردن که کالا موجود داشتن ( کالای زیاد ) و شاید فقط 20 تا شرکت باشن که سود خوبی کردن مابقی نه همه ضرر کردن میدونید چرا ؟

درسته کالا گرون میشه ولی به همون اندازه مشتری کم میشه شک مردم بیشتر میشه که این واقعا خطرناکه برای بازار واسه اینکه همه بازاریها بر طبق چرخش پولی مشتریه که دارن کار میکنن و اگر این چرخش بر هم بریزه باعث مشکل برای کل بازار میشه چه برای کوچک و چه برای بزرگش .

تمام گنده های بازار محتاج خرید کوچکترهای بازار هستن . کوچکترهای بازار برای خودشون مشتریهای کوچک و بزرگی در تهران و شهرستان دارن که اکثر این کوچکترها به دلیل عدم داشتن سرمایه کافی دارن با سرمایه اون بزرگتره کار میکنه وقتی مشتری نداشته باشه و اون چرخش مالی نباشه پول بزرگه رو نمیده و بزرگه هم پول گنده رو . این میشه که همه میخورن بهم و مشکل پیش میاد .

ببخشید اینقدر کوچیک و بزرگ گفتم =(( فقط خواستم واضح توضیح بدم چون میدونم که خیلیها هستن مطلب بنده رو نخونده نظر میدن . @};-

در این میون شرکتهای سود جویی هم بودن که واقعا با بازار بد تا کردن مثلا اواژنگ که وقتی کالاها شو میبره بالا دیگه پایین نمیاد . حالا یکی نیستش بگه اخه دوست خوبم مگه از اولش خیلی ارزون داری میدی ؟ که باز میبری بالا تازه . نقدی هم کردی ؟ ( میدونم که میگی جنس خودمه و اختیارشو دارم ) خوب این یه نصیحت برادرانه بود به شما و خیلی از شرکتها که خیلی خییلی نفعشونو در نظر میگرن . براتون ارزوی موفقیت میکنم .

در کل برای همه روزهای خوبی رو ارزو میکنم . و همیشه قبل از خودم برای مشتریهام دعا میکنم که داشته باشن چون این بازار نیاز اصلیش شما هستید . نه سرمایه شخصی وارد کننده و فروشنده

در اخر خواهش میکنم که اگر مطلبی دارید در همین زمینه باشه و حاشیه نرید لطفا . فقط در مورد عنوان تاپیک مطلب بگذارید ممنونم از شما

. =D> @};-

لینک به دیدگاه

خب الان تنها سوال من اینکه این روند تا کی باقی میمونه به نظرتون؟ @};-

لینک به دیدگاه

انحصار طلبی علت این جور قضایا است حالا این شرکتها ( او بزرگا که گرون میکنند ) فکرمیکنند که

دارند کیمیا یا اکیسر زندگی میفورشند که قیمت رو گاهی 2 برار گرونتر میدهند ( حالا خوبه

که خودشون تولید کننده نیستند ) وگرنه باید مثل اتومبیل 3 برابر قیمت میدادیم

سود کردن هم اندازه داره نه بایه معامله 50 درصد

انشاالله این جور تجار ( دزد ها ) با مخ بخورن تو دیوار ( که همه جا هستند نه فقط تو این بخش )

برای استجابت دعا نفری یه + بده بیاد @};- =D>

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا که دارن زیاده رو می کنند و کاری از دست ما بر نمیادش! و فکر نمی کنم نظارتی هم روشون باشه!

.

.

من هم که چند تا قطعه می خواستم بخرم اما با این قیمت ها نمی تونم... @};-

مجبورم یا دست دو بگیرم یا صبر کنم یه تکنولوژی جلو بره اینها قیمتاش ارزونتر و معقول تر بشه!!! =D>

لینک به دیدگاه

اینا دیگه دزدی رو به حد اعلا رسوندن!

امروز رفتم یه Epson T50 بگیرم که 2 ماه پیش با مخزن خریده بودم 230، یارو قیمت داد با مخزن 430 تومان! =D> @};-

نزدیک بود سکته کنم، کلا بیخیال خرید شدم!

لینک به دیدگاه

درود .

جناب حسینی و دوستان من ، شاید از این حرفی که الان می زنم خیلی ها ناراحت بشن و بگن این دیگه چه طرز تفکری هستش .

جناب حسینی مدتی زیادی هستش که شما بنده رو می شناسید و بنده متقابلا شما رو می شناسم ، ولی هیچگاه نمی تونید بگید که طرز تفکر من راجع به این بازار و اونچه تو این سال ها دیدم چی هستش !!! دلگیر نشید ولی این فقط درد دل ینده هست .

موضوع تاپیک این بود : "لعنت برکسی که با افزایش قیمتها خوشحال میشه" خوب باید بگم که من هم یکی از همین افرادم که با گرون شدن قطعات خوشحال شدم .(می دونید که خودم هم الان دارم سیستم جمع می کنم و خودتون می بینید چطور و چگونه دارم خرید می کنم )

من زیروبم کار شما رو دیدم ، پستیو بلندی کار شما رو دیدم . وقتی جای می گید کالا رو با 40 % یا 50 % یا کمی بیشتر وارد ایران می کنید افرادی می یان و می گن چه خبر !!! طرف مگه چقدر می خواد سود کنه که 50% می کشه روش ، ولی قافل از اینکه نمی دونن همین جنسی که از بازار می گیرن چقدر رفته روش ، نمی دونن ترخیص کالا یعنی چی ، نمی دونن شیپر چی ، نمی دونن هزینه انبار داری چی ، نمی دونن پکینگ لیست و کوف. و زه. ما. چی ، نمی دونن دراپ قیمت چی ، نمی دونن 3% ارزش افزوده چی و ... . بخدا اینها نمی دونن شما بعضی از همین کالاهای سفارشی رو یر به یر می خرید فقط برای حفظ اعتبار و آبرو ...

عذر خواهی می کنم از اینکه یک سری از مسائل کاری رو بیان کردم که گفتنش شاید درست نبود (در صورت نیاز ویرایشش کنید).

بزارید تا خشک و تر باهم بسوزند ... بزارید قدر آفیت رو بدونن ... شما که بر فرض روی یک جنس 100 تومانی 2 تومن سود می کنید ، حالا اون جنس بشه 200 تومان بازهم همون 2 تومن رو سود می کنید ، ولی باز متاسفانه این مطلب رو هم خیلیها نمی دونن .

افسوس ...

بازهم عذر خواهی می کنم اگه پر حرفی کردم.

لینک به دیدگاه

دوستان فقط راجع به موضوع تاپیک پست بزنید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود دوستان

تاپیکهایی که مربوط به اعتقادات بود حذف کردم . چون این مسائل هیچ ربطی به اعتقادات نداره و وقت کردم اینجا بیشتر توضیح میدم

لینک به دیدگاه

درود دوستان

خوب الان در خدمتم . و میدونم که چند تا از دوستان از پاک شدن پستشون ناراحت شدن چون بحثشون اصلا ربطی به این تاپیک نداشت . بخصوص بث های اعتقادی جاش تو این فروم نیستش .

خب الان تنها سوال من اینکه این روند تا کی باقی میمونه به نظرتون؟ =((

سوال خوبی پرسیدید . عزیز ببنید وقتی بازار ملتحب میشه و توش تورم بوجود میاد در ظاهر خیلی زود حل میشه که اصلا اینطور نیستش . مثلا در همین دفعه دلار 20 درصد افزایش پیدا کرد ولی بازار کالاهاش 25 درصد افزایش پیدا کرد و دلار 20 درصد اومد پایین ولی بازار 5 درصد اومد پایین . اگر درست محاسبه کنید هنوز تورم وجود داره . میدونید چرا واسه اینکه وقتی کالاها داره میره بالا شرکتهای عزیز و مهربون نمیان یه افزایشی رو بیشتر از افزایش واقعی در نظر میگرن که سود و تورم چند روز بعد رو هم از دست ندن . وقتی دلار میاد پایین اکثر فروشگاهها با قیمت بالاتری خرید کردن پس مجبورن تا وقتی که کالاها گرون خریدشون رو نفروشن مجبورن که کالا رو با قیمت بالا بدن . تا وقتی که کالاهای گرون خرید رو داشته باشن خیلی کم کم کاهش قیمت میدن وگر اینکه همه تو بازار کاهش قیمت بدن و اونها مجبور بشن زیر فروشی کنن .

انحصار طلبی علت این جور قضایا است حالا این شرکتها ( او بزرگا که گرون میکنند ) فکرمیکنند که

دارند کیمیا یا اکیسر زندگی میفورشند که قیمت رو گاهی 2 برار گرونتر میدهند ( حالا خوبه

که خودشون تولید کننده نیستند ) وگرنه باید مثل اتومبیل 3 برابر قیمت میدادیم

سود کردن هم اندازه داره نه بایه معامله 50 درصد

انشاالله این جور تجار ( دزد ها ) با مخ بخورن تو دیوار ( که همه جا هستند نه فقط تو این بخش )

برای استجابت دعا نفری یه + بده بیاد @};- =((

اگاهی مردم از اینکه برندها با هم فرقی ندارن باعث حل خیلی از مشکلات میشه =D>

واقعا که دارن زیاده رو می کنند و کاری از دست ما بر نمیادش! و فکر نمی کنم نظارتی هم روشون باشه!

.

.

من هم که چند تا قطعه می خواستم بخرم اما با این قیمت ها نمی تونم... @};-

مجبورم یا دست دو بگیرم یا صبر کنم یه تکنولوژی جلو بره اینها قیمتاش ارزونتر و معقول تر بشه!!! =((

بعضی وقتها افزایش قیمت رو مجبورن داشته باشن ولی نه همیشه . و شما هم میتونی به نوبت خودت کاری بکنه و اون هم راهیه که در بالا نوشتم .

لینک به دیدگاه

درود .

جناب حسینی و دوستان من ، شاید از این حرفی که الان می زنم خیلی ها ناراحت بشن و بگن این دیگه چه طرز تفکری هستش .

جناب حسینی مدتی زیادی هستش که شما بنده رو می شناسید و بنده متقابلا شما رو می شناسم ، ولی هیچگاه نمی تونید بگید که طرز تفکر من راجع به این بازار و اونچه تو این سال ها دیدم چی هستش !!! دلگیر نشید ولی این فقط درد دل ینده هست .

موضوع تاپیک این بود : "لعنت برکسی که با افزایش قیمتها خوشحال میشه" خوب باید بگم که من هم یکی از همین افرادم که با گرون شدن قطعات خوشحال شدم .(می دونید که خودم هم الان دارم سیستم جمع می کنم و خودتون می بینید چطور و چگونه دارم خرید می کنم )

من زیروبم کار شما رو دیدم ، پستیو بلندی کار شما رو دیدم . وقتی جای می گید کالا رو با 40 % یا 50 % یا کمی بیشتر وارد ایران می کنید افرادی می یان و می گن چه خبر !!! طرف مگه چقدر می خواد سود کنه که 50% می کشه روش ، ولی قافل از اینکه نمی دونن همین جنسی که از بازار می گیرن چقدر رفته روش ، نمی دونن ترخیص کالا یعنی چی ، نمی دونن شیپر چی ، نمی دونن هزینه انبار داری چی ، نمی دونن پکینگ لیست و کوف. و زه. ما. چی ، نمی دونن دراپ قیمت چی ، نمی دونن 3% ارزش افزوده چی و ... . بخدا اینها نمی دونن شما بعضی از همین کالاهای سفارشی رو یر به یر می خرید فقط برای حفظ اعتبار و آبرو ...

عذر خواهی می کنم از اینکه یک سری از مسائل کاری رو بیان کردم که گفتنش شاید درست نبود (در صورت نیاز ویرایشش کنید).

بزارید تا خشک و تر باهم بسوزند ... بزارید قدر آفیت رو بدونن ... شما که بر فرض روی یک جنس 100 تومانی 2 تومن سود می کنید ، حالا اون جنس بشه 200 تومان بازهم همون 2 تومن رو سود می کنید ، ولی باز متاسفانه این مطلب رو هم خیلیها نمی دونن .

افسوس ...

بازهم عذر خواهی می کنم اگه پر حرفی کردم.

درود

پوریا جان ممنونم ازت . و توضیحاتت .

هر کسی یه طوری فکر میکنه و اکثر مردم فروشنده رو یه دروغگو میدونن و حق هم دارن و نمیدونن که به کی اعتماد کنن . ولی این مسئله برای خودشون بعضی وقتها مشکل ایجاد میکنه .

چند سال پیش جایی کار میکردم که دست دوم کار میکرد و هر وقت میخواست چیز به درد نخوری رو خوب بفروشه اون رو زیر دست خودش میگذاشت . یادمه مانیتور دست دوم خریده بود که بعد فهمید سرش کالاه رفته و مانیتور تعمیریه گذاشت زیر دستش مشتری اومد گفتش که اینو خودم خیلی وقته که دارم استفاده میکنم . مشتری خیلی راحت خرید رفت و چه سودی هم بهش داده بود .

در مورد واردات مهم نیستش پوریا جان کم کم دوستان بهتر متوجه میشن و اینقدر نمیصرفه و قیمت جهانی رو به رخ نمیکشن . بارها به این دوستان قیمت جهانی گفتم که برن با قیمت جهانی سفارش بدن براشون بیاد . ولی نمیدونم دلیل چی بوده دوباره همینجا با اون قیمت بالا خرید کردن . حتما قیمت جهانی مشکل داشته @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...