رفتن به مطلب

لطفا بهم موس گیمینگ معرفی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با بودجه ای نزدیک 4.100 این حدودا یه سیستم جمع کردیم البته رو کاغذ و قراره فردا از لیون سفارش بدم 400 این حدودا موند برام موس گیمینگ چی پیشنهاد میدین

لینک به دیدگاه

موس اوروبوروس ریزر با کار کرد حدود 1سال هست خواستین کنار میایم 

قیمت نو 520 هست 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نیازی نیست این مقدار برای ماوس هزینه کنی . 4100 برای یک سیستم خوبه . ولی 400 تومان از این مبلغ برای ماوس بره ، به نظر من منطقی نیست . شما با نصف این پول هم میتونی ماوس های خیلی خوبی بگیری . مبلغ باقیمانده رو هم بذار روی بقیه قطعات سیستم . من چند مدل ماوس تو رنج 150 تا 250 تومان معرفی میکنم :

Tt eSPORTS SAPHIRA Gaming Mouse قیمت 150

Tt eSPORTS BLACK element Gaming Mouse قیمت 170

Razer Abyssus 2014 Ambidextrous Gaming Mouse قیمت 170

Tt eSPORTS BLACK COMBAT WHITE G01 Gaming Mouse قیمت 190

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse قیمت 190

Tt eSPORTS VOLOS Gaming Mouse قیمت 200

COUGAR 700M Aluminum Customizable Gaming Mouse قیمت 200

Logitech G600 MMO Gaming Muose قیمت 249

همه اینها ماوس های خوبی هستن . امکانات و قیافه اونها رو ببین . هر کدوم رو خوشت اومد بگیر . من شخصا از کوگار 700M خیلی خوشم میاد .

لینک به دیدگاه

یک موس جدید لیون اورده ،البته جدید نیست تو بازار جهانی اما لااقل خوشحالم لیون تنوع داده اسمشم دقیق یادم نیست مارکش tt sport یاهمچین چیزیه واقعا من که طالبش شدم چون امکانات و مخصوصا ظاهر. فوق العاده ای داره برند چینیه اما خب لاجیتک هم یک برند عالی چینیه!قیمتش فیکس 300 با led rgb ،ارگونومیک با قابلیت تغییر زاویه و !فکر کنم تغییر وزن!

همه چیزاش یک وره بسته بندیش و اچارش یکوره دیگه واقعا دیدمش کف کردم حیف پول ندارم...

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظرمنم خرید موس تا این قیمت معقولانه نیست برای یک کیس 4 میلیونی و با خرید یک موس گیمینگ 100-200 تومنی هم بخوبی می تونید بازی کنید و بقیه پولتون رو روی یک قطعه ی دیگتون هزینه کنید...!  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...