رفتن به مطلب

دوستان این نسخه COD OPS 3 blackbox رو کی تست زده ؟

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

در نسخه بلک باکس ، صداهای اضافی به جز انگلیسی حذف میشن و کیفیت ویدئوها و فیلمها پایینتر میاد( گاهی مواقع امکانش هست قطعه ای از دمو حذف بشه )

حذف حالت مولتی مدیا و فشرده سازی ستاپ بازی و ساخت ستاپ جدید تا تبدیل بشه به نسخه کم حجم و مشکلی هم نخواهد داشت

اگر اینترنت خوبی ندارین از این نسخه و اگرم مشکلی با حجم و اینترنت ندارین نسخه اسکیدرو و ریلود پیشنهاد میشه 

لینک به دیدگاه

طبیعتا نباید مشکلی داشته باشه

سلام

در نسخه بلک باکس ، صداهای اضافی به جز انگلیسی حذف میشن و کیفیت ویدئوها و فیلمها پایینتر میاد( گاهی مواقع امکانش هست قطعه ای از دمو حذف بشه )

حذف حالت مولتی مدیا و فشرده سازی ستاپ بازی و ساخت ستاپ جدید تا تبدیل بشه به نسخه کم حجم و مشکلی هم نخواهد داشت

اگر اینترنت خوبی ندارین از این نسخه و اگرم مشکلی با حجم و اینترنت ندارین نسخه اسکیدرو و ریلود پیشنهاد میشه 

شما دانلودش نکردید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما دانلودش نکردید ؟

درود 

متاسفانه من اهل بازی نیستم و فقط اونچه که میدونستم رو به شما منتقل کردم 

شما هم اگر مشکل اینترنت ندارین همون اسکیدرو یا ریلودد رو انتخاب کنید اگرم مشکل اینترنت دارید 

همون نسخه بلک باکسش رو دانلود کنین / این نسخه هیچ مشکلی نداره و اگر سخت افزارتون مناسب بازی باشه 

میتونید از بازی لذت ببرید / بنده خیلیهارو میشناسم که فقط از نسخه های بلک استفاده میکنن و راضیم هستند 

به هر حال اگر تا این لحظه تجربه نکردین حتما امتحانش کنید 

لینک به دیدگاه

من نسخه کورپک رو دانلود کردم با همین حجم تقریبا و مشکلی نداشت ولی فکر کنم از تکسچر بازی کم شده .

کورپک با بلک باکس فرق داره ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...