رفتن به مطلب

واکنش بدن یک ساعت پس از نوشیدن نوشابه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

068615b863fb98b03ce0a207dad2f5c8_XL.jpg

آیا تا به حال فکر کرده‎اید که پس از خوردن نوشابه بدنتان چه واکنشی دارد؟ در این اینفوگرافی به بررسی وضعیت بدن یک ساعت پس از خوردن یک قوطی کوکاکولا می‎پردازیم،

پس از 10 دقیقه

میزان قند وارد شده به بدن شما پس از نوشیدن یک قوطی کوکاکولا، درحدود 10 قاشق چای خوری است، که این میزان برابر مقدار مورد نیاز بدن درطول یک روز است، اما به علت وجود اسید فسفریک، بدن به سرعت به این میزان قند وارد شده، واکنش نشان نمی‎دهد.

پس از 20 دقیقه

پس از مصرف این نوشیدنی گازدار، میزان قند و انسولین خونتان به شدت افزایش پیدا می‎کند، در این هنگام کبد شما تمام تلاشش را برای تبدیل قند به چربی‌های موجود در بدن می‎کند.

پس از 40 دقیقه

در این زمان کافیین موجود در نوشابه جذب بدنتان می‎شود و همین باعث می‌شود تا کبد میزان قند موجود در خون را به سطح بالاتری ببرد، در این هنگام گیرنده‎های آدنوزین مغزتان، از به خواب رفتن شما جلوگیری می‎کند.

پس از 45 دقیقه

حال میزان تولید دوپامین (هورمون هیجان و نشاط) در مغزتان شروع به افزایش می‎کند. (مشابه زمانی که بدن تحت تاثیر مخدر هروئين قرار می‌گیرد.)

پس از 60 دقیقه

به علت ترکیب شدن اسید فسفریک و کلسیم، سوخت و ساز بدن افزایش پیدا کرده و باعث کاهش مقدار منیزیم و روی در بدن می‎شود، همچنین این افزایش قند، باعث دفع کلسیم از طریق ادرار می‌شود.

مصرف کوکاکولا و سایر نوشیدنی‎های گازدار تیره رنگ، باعث خروج ویتامین‎ها، اسیدها، مواد مغذی و حتی تیرگی رنگ دندان‎ها شود، پس قبل از آن که خواستید یک نوشابه خنک را بنوشید، نکات بالا را به یاد آورید.‎‎

منبع

لینک به دیدگاه

اقا من هنوز زنده ام؟؟؟

صدام میاد؟؟

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

خدائیش پس چی بنوشیم؟

این از نوشابه اون از دوغ و اب میوه ها که هزارتا مواد افزودنی بهش اضافه میکنن.. اب معدنی ها هم که  فقط اسمش معدنی هست

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

من الان 3 سال هست نوشابه ترک کردم  .قبلش روزی دو لیوان میخوردم و چاق شده بودم ولی به سختی ترکش کردم و الان که نوشابه رو میبینم هیچ حسی بهش ندارم

لینک به دیدگاه

حرف من نیست یه متخصص گفت بهم که دوغ تولید کارخونه ها  به مراتب از نوشابه بدتره! به نظر خودم چیزی شبیه به مزه کشک میده.

پس بین این دو تا گیر کردید نوشابه بخورید.

لینک به دیدگاه

حرف من نیست یه متخصص گفت بهم که دوغ تولید کارخونه ها  به مراتب از نوشابه بدتره! به نظر خودم چیزی شبیه به مزه کشک میده.

پس بین این دو تا گیر کردید نوشابه بخورید.

دقیقا  :D

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

اقا من هنوز زنده ام؟؟؟

صدام میاد؟؟

Sent from my D5503

نه صدات نمیاد :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...