رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک کارکرده سالم تا 500 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام...

گرافیکی که قصد خریدشو دارم در درجه اول مدل های زیر باشه

GTX 760

GTX 950

Radeon HD 7950

اگر دوستان کارت غیر از این سه مورد داشتن بگن موردی نداره

فقط بصورت پیغام خصوصی مدل کارت و قیمتش رو برام بفرستید

خریدش هم از طریق واسطه لیون انجام میگیره یا نقد که در این مورد صحبت میکنیم

هزینه پستشم که طبق معمول با خریدار یعنی خودمه!

لینک به دیدگاه

سلام...

گرافیکی که قصد خریدشو دارم در درجه اول مدل های زیر باشه

GTX 760

GTX 950

Radeon HD 7950

خریدش هم از طریق واسطه لیون انجام میگیره یا نقد که در این مورد صحبت میکنیم

هزینه پستشم که طبق معمول با خریدار یعنی خودمه!

درود

جناب من یه msi 660 ti power edition دارم فوق العاده در حد فقط سه ماه کار کرده دو سال و نه ماه گارانتی طلایی ماتریکس داره تو همین لیون هم تایپک کردم اتفاقا قیمت رو هم همین 500 زدم مناسب برای شما :) اگر خواستید در خدمتم

لینک به دیدگاه

درود

جناب من یه msi 660 ti power edition دارم فوق العاده در حد فقط سه ماه کار کرده دو سال و نه ماه گارانتی طلایی ماتریکس داره تو همین لیون هم تایپک کردم اتفاقا قیمت رو هم همین 500 زدم مناسب برای شما :) اگر خواستید در خدمتم

سلام میشه آدرس تاپیک رو بدید

امکانش هست ازش چندتا benchmark بزارید تا قدرتش رو در بازیها ببینم (البته بازیهای جدید)

اور شده کارخونه هست یا دستی؟

اگر دستی که بگید اور کردیدش یا خیر؟

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

سلام میشه آدرس تاپیک رو بدید

امکانش هست ازش چندتا benchmark بزارید تا قدرتش رو در بازیها ببینم (البته بازیهای جدید)

اور شده کارخونه هست یا دستی؟

اگر دستی که بگید اور کردیدش یا خیر؟

این لینک خدمت شما

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=51540&hl=

اور کارخونه هست به طوری که کور مدل رفرنس 890 هست ولی این 1178 میشه گفت قوی ترین 660 تی ای هست که به جز این مقدار باز هم راحت دستی میشه اور کرد

بنچ مارک هم در 3d mark 11 عدد 8511 هست من تست گرفتم ( بدون اور )

در gta v هم تمام تنظیمات وری های فول اچ دی وی سینک اف 56 فریم میگیره ( خیلی بیشتر از تنظیمات پیش فرض ست کردم)

لینک به دیدگاه

این لینک خدمت شما

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=51540&hl=

اور کارخونه هست به طوری که کور مدل رفرنس 890 هست ولی این 1178 میشه گفت قوی ترین 660 تی ای هست که به جز این مقدار باز هم راحت دستی میشه اور کرد

بنچ مارک هم در 3d mark 11 عدد 8511 هست من تست گرفتم ( بدون اور )

در gta v هم تمام تنظیمات وری های فول اچ دی وی سینک اف 56 فریم میگیره ( خیلی بیشتر از تنظیمات پیش فرض ست کردم)

داداش میشه بگی این کارت با چه کارت هایی از لحاظ فریم دهی یکسان هست؟

مثلا با 7950 یا gtx 950  یا 760؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مثلا با 7950 یا gtx 950  یا 760؟

سلام

تو رزولوشن پایین از همشون قویتره ولی هرچی بالاتر بری عقب میمونه بدلیل 192 بیتی بودنش

به این لینک برو وnext page بزن تا بنچمارک های بازی های مختلف رو ببینی

به دسته بندی مقایسه ها بر اساس رزولوشن توجه بکن

ولی به این مسئله هم دقت بکن که تو رزولوشن بالا خیلی از بقیه عقب نمیمونه و در حد چند فریم هست 

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

مثلا با 7950 یا gtx 950 یا 760؟

دوست من 7950 داره دقيقا یکی هست بعضی بازی ها این کارت بهتر بعضی بازی ها کارت دوستم در کل تفاوت اصلا فاحش نیست

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

سلام

تو رزولوشن پایین از همشون قویتره ولی هرچی بالاتر بری عقب میمونه بدلیل 192 بیتی بودنش

توسایت techpower up ریوی این کارت رو پیدا کن و به بخش بنچمارک هاش برو اونجا متوجه میشی بر چه اساس هست تو بازی های مختلف

تا رزلوشن full hd تمام بازی های جدید رو راحت جواب میده من در unity که یکی از سنگین ترین بازی هست و اصلا فریم دهی خوبی نداره با تمام تنظیمات های و فیلتر ها روشن بين 34 تا 57 فریم گرفتم ( میانگین حدود 42 هست )

لینک به دیدگاه

سلام

به این لینک برو وnext page بزن تا بنچمارک های بازی های مختلف رو ببینی

به دسته بندی مقایسه ها بر اساس رزولوشن توجه بکن

ولی به این مسئله هم دقت بکن که تو رزولوشن بالا خیلی از بقیه عقب نمیمونه و در حد چند فریم هست 

من برای رزولوشن 1080p فقط میخوام نه برای 2k و...

و مهمتر از اون بتونم بازیهای ویچر 3 و shadow of mordor و GTA V و Need for speed 2015 و بازیهای جدید که دارن میان رو بین 25-30 فریم بگیرم برام کفایت میکنه دقت کنین 25 -30 حالا بنظرتون با این کارت تو روزولشن 1080 و تنظیمات ultra میتونم فریم 25-30 رو تو بازیهای بالا که گفتم بگیرم یا نه؟

دوست من 7950 داره دقيقا یکی هست بعضی بازی ها این کارت بهتر بعضی بازی ها کارت دوستم در کل تفاوت اصلا فاحش نیست

تا رزلوشن full hd تمام بازی های جدید رو راحت جواب میده من در unity که یکی از سنگین ترین بازی هست و اصلا فریم دهی خوبی نداره با تمام تنظیمات های و فیلتر ها روشن بين 34 تا 57 فریم گرفتم ( میانگین حدود 42 هست )

با تنظیمات روی ultra چند فریم میداد!؟

لینک به دیدگاه

من برای رزولوشن 1080p فقط میخوام نه برای 2k و...

و مهمتر از اون بتونم بازیهای ویچر 3 و shadow of mordor و GTA V و Need for speed 2015 و بازیهای جدید که دارن میان رو بین 25-30 فریم بگیرم برام کفایت میکنه دقت کنین 25 -30 حالا بنظرتون با این کارت تو روزولشن 1080 و تنظیمات ultra میتونم فریم 25-30 رو تو بازیهای بالا که گفتم بگیرم یا نه؟

با تنظیمات روی ultra چند فریم میداد!؟

برای gta v و شدو خیالت راحت بیشتر از این ها هم می گیری من gta تقریبا تمام تنظیمات وري های بود حتی رفلکس ها هم اولترا بود و 56 ميگرفتم یادمه که فقط اولين گزینه هاي بود شدو هم که راحت می گیری بازی کردم خودم ويچر رو بازی نکردم نمیدونم ولی اونم باید بگیری راحت

برای gta v و شدو خیالت راحت بیشتر از این ها هم می گیری من gta تقریبا تمام تنظیمات وري های بود حتی رفلکس ها هم اولترا بود و 56 ميگرفتم یادمه که فقط اولين گزینه هاي بود شدو هم که راحت می گیری بازی کردم خودم ويچر رو بازی نکردم نمیدونم ولی اونم باید بگیری راحت

با این قیمت و فکر نکنم کارت به اين تمیزی و این قدرت گیر بیاری دوست عزیز و بعد از خرید و رسیدن کارت به دستت قطعا فرقی بین نو و این حس نخواهی کرد

لینک به دیدگاه

با این قیمت و فکر نکنم کارت به اين تمیزی و این قدرت گیر بیاری دوست عزیز و بعد از خرید و رسیدن کارت به دستت قطعا فرقی بین نو و این حس نخواهی کرد

ممنونم برای توضیحات...تو تاپیک خودتون پیام گذاشتم...

لینک به دیدگاه

GTX 760

Radeon 7950

GTX 950

لینک به دیدگاه

up

R9 280x vappor شاخ همه ۲۸۰ هاست ۶۸۰ تومن

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

داداش گرونه پولم نمیرسه به این قد بوجم همش 500 تومنه

لینک به دیدگاه

R9 270X

GTX 950

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...