رفتن به مطلب

روش سیو کردن پسورد adsl در ویندوز 8.1

HD 7990 مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز و گرامی.

من به تازگی ویندوز 8.1 رو سیستمم نصب کردم و قبلا از ویندوز 7 استفاده می کردم.

تو ویندوز 8.1 بعد از ساختن کانکشن adsl هر دفعه باید حتما هم یوزرنیم و هم پسورد رو وارد کنم.

در حالی که تو ویندوز 7 اصلا اینطوری نیست و به راحتی هر وقت بخوای میتونی پسورد رو سیو کنی یا پاکش کنی.

دوستان لطفا بگین ویندوز 8 برای چی اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

تو ویندوز 8 هم نیازی نیست هر دفعه وارد کنی

فقط زمان ساختن کانکشن تیک remember this password رو بزن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام

تو ویندوز 8 هم نیازی نیست هر دفعه وارد کنی

فقط زمان ساختن کانکشن تیک remember this password رو بزن

دوست عزیز راه دیگه ای نداره؟

آخه تو ویندوز 7 تو همون نیم صفحه ای که یوزر و پسورد وارد میکنی هر وقت بخوای میتونی پسورد بذاری و سیوش کنی و به راحتی تیک سیوش رو برداری تا دیگه سیو نباشه.  به همین سادگی و راحتی.

چطوریه که تو ویندوز 8 فقط موقع ساختن کانکشن میشه اینکار رو کرد؟

ویرایش شده توسط hitman6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر نکنم نیازی به ساختن کانکشن باشه چه وایرلس چه درگاه شبکه باشه کانکشن هارو خودش سناسایی می کنه و می سازه و فقط برای وصل شدن شما باید پسورد بدی اگه تیکش رو بزاری پسوردش رو حفظ میکنه همونجوری که دوستمون گفت در بالا احتیاج نیست هر دفعه پسورد بهش بدی...! فکر می کنم شما اینترنتتون رو بجای اینکه روی مودم ست کنید روی ویندوز ست می کنید که هر دفعه مجبورید پسورد بدید ؟؟؟ بنظرم تماس بگیرید با isp تون و بگین تنظیمات رو روی مودمتون اعمال کنند تا راحت باشید...! :-?

البته الان همه جا اینکارو می کنند دیگه کسی اونجوری انجام نمیده اتصالش رو... !  :-?

لینک به دیدگاه

درود

فکر نکنم نیازی به ساختن کانکشن باشه چه وایرلس چه درگاه شبکه باشه کانکشن هارو خودش سناسایی می کنه و می سازه و فقط برای وصل شدن شما باید پسورد بدی اگه تیکش رو بزاری پسوردش رو حفظ میکنه همونجوری که دوستمون گفت در بالا احتیاج نیست هر دفعه پسورد بهش بدی...! فکر می کنم شما اینترنتتون رو بجای اینکه روی مودم ست کنید روی ویندوز ست می کنید که هر دفعه مجبورید پسورد بدید ؟؟؟ بنظرم تماس بگیرید با isp تون و بگین تنظیمات رو روی مودمتون اعمال کنند تا راحت باشید...! :-?

البته الان همه جا اینکارو می کنند دیگه کسی اونجوری انجام نمیده اتصالش رو... !  :-?

خیلی ممنون دوست من.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون دوست من.

خواهش می کنم امیدوارم مشکلت حل شده باشه   @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...