رفتن به مطلب

بهترین نسخه ویندوز 10

m-reali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

بهترین نسخه ویندوز 10 برای گیم کدوم نسخه هست؟

یه سوال دیگه هم در مورد آپدیت ویندوز 10 بصورت آفلاین دارم.آیا امکان آپدیت ویندوز 10 به صورت آفلاین هست؟ و یا میشه آخرین نسخه را دانلود کرد و جایگزین کرد بدون پاک شدن اطلاعات ویندوز 10 قبلی؟ و یا از نسخه pro به نسخه های دیگه آپدیت کرد؟

لینک به دیدگاه

هر دو نسخه اینترپرایز و پرو واسه گیم یکیه و فرقی نداره. اما نسخه اینترپرایز پایداری و سرعت بهتری داره.

لینک به دیدگاه

درود.انتخاب بهترین نسخه کاملا سلیقه ای هست و بهترین نداره.شما می تونید برای اینکه شک و بحثی باقی نمونه "بهترین" نسخه که Enterprise باشه رو نصب کنید.(مخصوصاً در نقل قول گذاشتم.)

بله امکان نصب آفلاین آپدیت ها وجود داره.به سلامت نصب میشن.شخصا اخیرا بیلد جدید رو هم نصب کردم.

با اینکه فکر می کنم ممکن باشه از پرو به اینترپرایز مهاجرت کنید،توصیه می کنم ویندوز رو clean install کنید از اول که خیالتون راحت باشه.اگر امکان دانلود دارید آخرین بیلد 10586 رو از همین انجمن یا سافت98 دریافت کنید.آموزش های جامع هم همونجا هست.ارادتمند

لینک به دیدگاه

درود.انتخاب بهترین نسخه کاملا سلیقه ای هست و بهترین نداره.شما می تونید برای اینکه شک و بحثی باقی نمونه "بهترین" نسخه که Enterprise باشه رو نصب کنید.(مخصوصاً در نقل قول گذاشتم.)

بله امکان نصب آفلاین آپدیت ها وجود داره.به سلامت نصب میشن.شخصا اخیرا بیلد جدید رو هم نصب کردم.

با اینکه فکر می کنم ممکن باشه از پرو به اینترپرایز مهاجرت کنید،توصیه می کنم ویندوز رو clean install کنید از اول که خیالتون راحت باشه.اگر امکان دانلود دارید آخرین بیلد 10586 رو از همین انجمن یا سافت98 دریافت کنید.آموزش های جامع هم همونجا هست.ارادتمند

ممنون از شما- بله میخوام از نسخه pro به enterprise آپدیت کنم.ولی نگران پاک شدن نرم افزارهام هستم-مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

ممنون از شما- بله میخوام از نسخه pro به enterprise آپدیت کنم.ولی نگران پاک شدن نرم افزارهام هستم-مشکلی پیش نمیاد؟

اگر به پیشنهاد من از اول اینستال کنید نرم افزارا میپرن!

پس شما فایل آخرین بیلد رو داشته باشید.روی فایل iso دوبل کلیک کنید تا mount شه.از داخل خود ویندوز اقدام به آپگرید کنید و اینترپرایز رو انتخاب کنید.اینطوری ویندوز سر جاش می مونه.

لینک به دیدگاه

اگر به پیشنهاد من از اول اینستال کنید نرم افزارا میپرن!

پس شما فایل آخرین بیلد رو داشته باشید.روی فایل iso دوبل کلیک کنید تا mount شه.از داخل خود ویندوز اقدام به آپگرید کنید و اینترپرایز رو انتخاب کنید.اینطوری ویندوز سر جاش می مونه.

این نوع آپگریت کردن که تاثیری تو عملکرد ویندوز نداره؟ کندی یا سنگین تر شدن و ...؟

لینک به دیدگاه

اصلا.من اینکار رو گردم و همه چیز اوکی هست.بازی هام هم سر جاشونن.نسخه windowa old هم می تونید دستی پاکش کنید.

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوستان واسه دانلود ویندوز 10 نسخه ی فشرده شدش هم هست مثل بلک باکس بازیها؟ :-?

لینک به دیدگاه

سلام تو ویندوز 10 نسخه enterprise پیشنهاد شده چون هم پایدارتره و هم نسب به pro بهتره ولی مثلا تو ویندوز 8 نسخه pro هم خوبه ولی الان تو ویندوز 10 قضیه فرق کرده من بهتون نسخه enterprise رو پیشنهاد میدم

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

مناسبترین نسخه برای کاربر خونگی Pro هست حالا شما چرا انقد اصرار دارید برای enterprise رو نمیدونم!

لینک به دیدگاه

مناسبترین نسخه برای کاربر خونگی Pro هست حالا شما چرا انقد اصرار دارید برای enterprise رو نمیدونم!

اره بابا من موندم این کلمه پایدارتره رو رو چه حسابی میگن

لینک به دیدگاه

تفاوت ها تو این لینک کامل گفته شده 

http://www.anandtech.com/show/9413/windows-10-editions-compared

یک سری امکانات امنیتش در نسخه Enterprise به شرطیکه استفاده میکنید ازشون باعث میشه که این نسخه گزینه مناسبی باشه

لینک به دیدگاه

لطفا حرفی نزنید بدون هیچ جست و جویی

شما دوست عزیز اگر میخواید خیالتون راحت باشه همون اینتر رو نصب کنید

ولی بگم که هسته همشون یکی هست و نسخه پرو و اینتر کاملا از نظر سرعت و ... برای گیم یکجور هستند

این بحث پایداری قبلا توی انجمن سافت 98 هم در میان اومد که همه تایید کردن که جفتشون یکی هستن ( من جفتشون رو هم تست کردم )

لینک به دیدگاه

نسخه ی رو نضب کن از همه سبکتر هست برای یه کاربر خونگی اینترپرایز سنگینه و بدون استفاده هست نسخه های ویندوز تو سرعت بوت و حتی فریم دهی تو بازی تاثیر دارن

11b72vxkht1ql3d26umc.jpg

لینک به دیدگاه

من اینترپرایز نصب کردم همه ی امکانات رو داره .

نسخه پرو هم خوب هست . اگر امکانات اضافی براتون مهم نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...