رفتن به مطلب

کدوم بازی رو تو آرشیوم کم دارم؟ {راهنمایی}

Devileytion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

داداش evil within نسخه بلک باکس همراه با اخرین dlc بگیر ( ریلیز اخری بل باکس بگیر دو تا دی ال سی داره دی ال سی سومی هم جدا بگیر )

جز بهترین بازی های عمرم بود

ممنون سعید جان. هست خدارو شکر DLC هاش.

سلام برادر pc باز واقعا جای این عنوانها تو ارشیو شما خالیه :

S.T.A.L.K.E.R_Trilogy

Condemned - Criminal Origins

Amnesia The Dark Descent

Lords.Of.The.Fallen

S.T.A.L.K.E.R  Lost Alpha

Outlast Whistleblower

King Kong

Metal.Gear.Solid.V.The.Phantom.Pain

Trine.3.The.Artifacts.of.Power

SOMA

Daylight

استالکر حتما.

لرد آف فالن نفهمیدم کرک شد سالم بود یانه؟ ولی میگیرمش.

دی لایت هم خوبه، یادم باشه.

سری بازی های Age Of Empires.

خاطزاتی دارم با اینا/ :)

ممنون رضا جان. من اول نسخه PS2ـش رو بازی کردم! چی بود خدایی.

عنوان تاپیک اشتباه نوشتی

باید میزدی کامل ترین آرشیو بازی برای فروش

ممنون. رو چش ما جا داری.

راستی BulletStorm هم باحاله

ممنون اضافه شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Life Is strange یادت نره

ممنون. اصن اینو یادم نبود. کلی تریلر ازش دیده بودم.

لینک به دیدگاه

ایمان جان بتل4 اورجینال داری؟ اگه نداری بگیر

پنج شنبه و جمعه پایه هستم چند ساعت هر زمانی شما بخوای بازی کنیم .... rog swift ات میگن برای این بازی فوق العاده هست ... همین الان برو بخر خیلی ارزون شده ... با دو تا دی ال سی اخری و اپدیت ک خود اوریجین راحت میگیره فکر میکنم 24الی30گیگ باشه

وعده ما پنج شنبه

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایمان جان بتل4 اورجینال داری؟ اگه نداری بگیر

پنج شنبه و جمعه پایه هستم چند ساعت هر زمانی شما بخوای بازی کنیم .... rog swift ات میگن برای این بازی فوق العاده هست ... همین الان برو بخر خیلی ارزون شده ... با دو تا دی ال سی اخری و اپدیت ک خود اوریجین راحت میگیره فکر میکنم 24الی30گیگ باشه

وعده ما پنج شنبه

بیا من اورجینشو بگیرم شما بازی کن سعید جان! وقت نیست فدای تو بشم.

این آرشیوم برای دلم دارم کامل میکنم فردا دیدم فلان لینک حذف شده کسی خواست کمکی باشه.

لینک به دیدگاه

بیا من اورجینشو بگیرم شما بازی کن سعید جان! وقت نیست فدای تو بشم.

این آرشیوم برای دلم دارم کامل میکنم فردا دیدم فلان لینک حذف شده کسی خواست کمکی باشه.

دارم داداش گفتم شما هم بیا بریزیم سر ملت دی

کار خوبی میکنی ... ارشیو چیز ارزشمندیه

لینک به دیدگاه

ما که هر بازی تا تموم میکنیم پاک میکنیم میره کلا هیچ بازی ارزش نگه داشتن نداره حیف فضا هست 

این ارشیو فکر نکنم یک دونشم دیگه از اول برید 

هربازی اخرش 3 بار میشه رفت ارشیو کردنش مگه برا فروش باشه خوبه وگرنه ارزش نداره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما که هر بازی تا تموم میکنیم پاک میکنیم میره کلا هیچ بازی ارزش نگه داشتن نداره حیف فضا هست 

باهات که موافقم. ولی مشکل اینکه قریضس.

من بازی بهم حال بده بیش از 10 بار میرم 17 بار فقط MGS3 رو رفتم تا رنک Fox Hound رو بهم داد. سری DMC رو هم نمیگم وگرنه منو دیونه خونه بستری میکنن و بازی هایی که بین 2003 تا 2007 اومدن.

و اینکه راضی نمیشم که مثلا 20 گیگ ترافیک+زمان رفته بعد دیلیتش کنی بره که نه وقتت بر میگرده نه ترافیکت.

خب آخه حیف فضا، چی بریزیم غیر بازی؟ شما خودت باشی چی میریزی؟

دارم داداش گفتم شما هم بیا بریزیم سر ملت دی

کار خوبی میکنی ... ارشیو چیز ارزشمندیه

فدای تو بشم من.

اون فیوری دو هسته ایه بیاد تو خوابت! :big hug:

لینک به دیدگاه

خیر. یه دونه بلک باکس توشون نیست! متن فروم همسایه رو اینجا هم کپی میکنم.

«این نکته رو هم اضافه کنم خیلی از این بازی ها چندین بار دانلود شدن. به خاطر فرار از نسخه های فشرده و بلک باکس که سرو تهشونو زدن و بد نصبن. به خاطر انتشار نسخه نهایی و کامل همراه با مخلفات. به خاطر وجود نسخه های رایتی وطنی و دوبله بودنشون که در نهایت با نسخه اصلی جایگذین میشدن.»

من چون تاحالا کنسولی رو مالک نبودم زیاد به جمع آوری بازی کنسول علاقه نشون ندادم + پیدا کردن نسخه های اصلی کنسول ها بسیار راحت تر از PC هست چون مشکل کرک و فشرده سازی یا دوبله نیست. البته بعضی از عناوین مهم PS1/PS2 رو دارم مثل MGS3 و RE3. اما اگه روزی کلکسیون کنسول های نسل هفت و هشت از هر دو شرکت ام اس و سونی خریدم(به زودی)، حتما برای تهیه بازی هاش به شما مراجعه میکنم.

بازی خوفه! شماره دوش تو راه نه؟

اینم بره تو لیست.

چشم! تماس میگیرم با پیک برام بفرستن. :laughing:

همین دیگه. مهم ها هم ممکنه از زیر دست من در بره.

سیلوزیشن خوبه. خودمم که چقدر استارتژیک دوست دارم.

اوکی، کلکسیون anno رو تکمیل کنم.

کلا با AJ میونه خوبی ندارم. همون ریبوت به بعد تو آرشیو باشه بهتره!

پردخواندرم داشتم مافیا1 رو اد میکردم یادم افتاد.

ای جی آی هم یادم بمونه.

خب منم میخوام به کمک شما دوستان این عناوینو پیدا کنم!

محمدرضا جان. خیلی خوب گفتی. من که خودم شدید به انحصار های PC می بالم همه این موارد رو به جز LOL و Diablo باقی رو تو خود سرور های بیلیزار بازی میکنم و به علت اورجینال بودنشون تو این لیست نیستن. هرت استونم رو تبلت دارم نمیدونی چه کیفی میده دو نفرش!

هیت من بلاد مانی رو حتما میگیرم.

ممنون.

اتفاقا منم هم اندازه شما تو درایو ویدئوم از این دست ویدئو های سخت افزاری، گیم و ... دارم که همشون با نظارت خودم دانلود شدن (یعنی اینجوری نبوده یکی بیاد هارد بزنه یه شبه 500 گیگ بریزه برام!). 90%شونم یه بار که ببینی نیازی نیست بار دوم ببینی ولی میگم من که ترافیک دادم چرا پاکشون کنم؟

داداش فک مییکنی زیاده!!!!!!پیدا کردن وفیکس کردن بازیهای کنسول مخصوصا بازی برای برد کبراps3سخترینهاست وخیلی از بازیها گیر نمیاد ولی بازیpcریخته تو سایتها ازاول که خودم تو سایتمون میذارمhttp://daydl.com/ خود تعریفی نشه23ترا بازی دارم وپی سی همه رارو دی وی دی که اگه اسم ببرم چندروز طول میکشه :D   که ارشیو شما توشون گم میشه البته خودم فروش عمده گیم دارم وتازه23ترا بازم کمه  :D

ما در خدمتیم

اگه بازی pc گیرنیاوردی میتونی تو سایت ما بگید براتون میذاریم :D

ویرایش شده توسط Legacy of Kain
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش فک مییکنی زیاد!!!!!!پیدا کردن وفیکس کردن بازیهای کنسول مخصوصا بازی برای برد کبراps3سخترینهاست وخیلی از بازیها گیر نیاد ولی بازیpcریخته تو سایتها از خود تعریفی نشه23ترا بازی دارم وپی سی همه رارو دی وی دی که اگه اسم ببرم چندروز طول میکشه :D   که ارشیو شما توشون گم میشه البته خودم فروش عمده گیم دارم وتازه23ترا بازم کمه :D

فک نمیکنم. اشتباه میکنم! گفتم که کنسول نداشتم. خوبه که الان فهمیدم. آخه میدیدم یه نسخه بازی از PS3 و X360 میاد دیگه میره تو آرشیو فلان سایت. ولی PC هی دم به دقیقه CODEX میاد RELOADED میاد BlackBox میاد، اسکیدرو میاد کرک نداره 3DM میاد کرک نداره و... . خلاصه. پس کنسول هم دردسره.

کنسولشم خریدو فروش میکنی؟

لینک به دیدگاه

فک نمیکنم. اشتباه میکنم! گفتم که کنسول نداشتم. خوبه که الان فهمیدم. آخه میدیدم یه نسخه بازی از PS3 و X360 میاد دیگه میره تو آرشیو فلان سایت. ولی PC هی دم به دقیقه CODEX میاد RELOADED میاد BlackBox میاد، اسکیدرو میاد کرک نداره 3DM میاد کرک نداره و... . خلاصه. پس کنسول هم دردسره.

کنسولشم خریدو فروش میکنی؟

بله 

کنسول بدتر فیکس نمیشه ،پچ نمیشه ،برنر میزنی ویرفای نمیشه ووووووو....واسه یکebot اورجینال کل فرومهای دنیا را میگردی اصلا پیدا نمیشه ولی پی سی تا دلت بخواد کرک زیاده

لینک به دیدگاه

درود خدا قوت

من اگر اینهمه گیم داشتم شب ها میشمردمشون تا خوابم ببره

:)

لینک به دیدگاه

محمدرضا جان. خیلی خوب گفتی. من که خودم شدید به انحصار های PC می بالم همه این موارد رو به جز LOL و Diablo باقی رو تو خود سرور های بیلیزار بازی میکنم و به علت اورجینال بودنشون تو این لیست نیستن. هرت استونم رو تبلت دارم نمیدونی چه کیفی میده دو نفرش!

درود

من هم خودم بازی میکنم

البته در حال حاضر فقط HS و Heroes of storm

لینک به دیدگاه

سری شرلوک هلمز،سری اگاتا کریستی،سری ایینه سیاه

سری مافیا

sniper elite 3 هم البته خوبه

لینک به دیدگاه

درود دوست خوبم

نظر شما کاملا محترمه ولی درمورد امثال ایشون و همچنین خود بنده صدق نمیکنه مثلا من خودم بازیهایی بوده که بیشتر از 10 بار از اول تا اخر رفتم بستگی به علاقه داره یکی هاردشو مثلا میاد با همه ی فیلم های ایرانی و خارجی پر میکنه یکی میاد با بازی که در مورد خودم باید بگم نصف زندگیمو صرف جمع کردن ارشیو فیلمها و بازیام و همچنین نگه داری اونا کردم و بسیار برام با ارزش هستن

لینک به دیدگاه

desert storm یکی از گیم هایی که قدیمیه و هیچ وقت مثلش رو ندیدم اگه کسی دیده بگه

DotA 2 هم تو لیست نیست از اونجایی که استراتژی هم بود تو لیست

Arma هم تو لیست ندیدم

brother arms

فعلا همینا یادمه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

super mario

:D

درود دوست خوبم

نظر شما کاملا محترمه ولی درمورد امثال ایشون و همچنین خود بنده صدق نمیکنه مثلا من خودم بازیهایی بوده که بیشتر از 10 بار از اول تا اخر رفتم بستگی به علاقه داره یکی هاردشو مثلا میاد با همه ی فیلم های ایرانی و خارجی پر میکنه یکی میاد با بازی که در مورد خودم باید بگم نصف زندگیمو صرف جمع کردن ارشیو فیلمها و بازیام و همچنین نگه داری اونا کردم و بسیار برام با ارزش هستن

با تشکر از شما.

desert storm یکی از گیم هایی که قدیمیه و هیچ وقت مثلش رو ندیدم اگه کسی دیده بگه

DotA 2 هم تو لیست نیست از اونجایی که استراتژی هم بود تو لیست

Arma هم تو لیست ندیدم

brother arms

فعلا همینا یادمه

دزرت استورم رو بازی کردم. تو عراق بود با ده تا مرحله یکی از یکی جذاب تر.

دوتا دو اصلش تو پوشه استیم هست. اینا فقط ایمیجن.

آرما هم اضافه شد.

BiA هم اضافه شد.

لینک به دیدگاه

Project F.E.A.R 2

اگه میخوای ترس رو حس کنی از درون اینو بازی کن. نسخه یکش خیلی قوی نبود. نسخه سومش که مزخرف ترینه ولی دومیش با تیم s.w.a.t خاطرات دارم من ازش.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Project F.E.A.R 2

اگه میخوای ترس رو حس کنی از درون اینو بازی کن. نسخه یکش خیلی قوی نبود. نسخه سومش که مزخرف ترینه ولی دومیش با تیم s.w.a.t خاطرات دارم من ازش.

ممنون، هست تو لیست.

سلام.dark siders 1,2 اگر نداری خیلی خوب هستن

تشکر. هردو نسخه Complate Editionـشون هست.

لینک به دیدگاه

ممنون، هست تو لیست.

تشکر. هردو نسخه Complate Editionـشون هست.

Fear 1 رو داری

Fear 2 رو نداری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...