رفتن به مطلب

انتخاب بین P6T , SABERTOOTH X58 , P6T Deluxe V2 , Maximus 3 Formula

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان شب همگی خوش @};-

لطفا بگین بین P6T (260.000 toman) , SABERTOOTH X58 (300.000 toman

کدوم یکی برای کار تدوین بهتره و برتریش چیه؟

ضمنا من فکر میکنم P6T Deluxe V2 (320.000 toman و P6X58D-E (370.000 toman نسبت به P6T به نسبت اختلاف قیمتی زیادی که دارن برتری محسوسی ندارن و در واقع P6T رو نسبت به اون دو تا ترجیح میدم نظر شما چیه؟

اگر از قیمت Maximus III Formula اطلاع دارین بفرمایید چنده؟ من 400 قیمت دارم به نظر شما با توجه به قیمت بالا، و عدم حمایت از سوکت 1366 و Dual-channel بودنش و .... چرا تا این حد قیمتش بالاست و اصولا خریدش نسبت به سایر مدهایی که اسم بردم منطقیه؟

ویرایش شده توسط jooya
لینک به دیدگاه

بله عذز میخوام کسی که به من قیمت داده maximus رو احتمالا با rampage اشتباه گرفته!@};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان شب همگی خوش @};-

لطفا بگین بین P6T (260.000 toman) , SABERTOOTH X58 (300.000 toman

کدوم یکی برای کار تدوین بهتره و برتریش چیه؟

ضمنا من فکر میکنم P6T Deluxe V2 (320.000 toman و P6X58D-E (370.000 toman نسبت به P6T به نسبت اختلاف قیمتی زیادی که دارن برتری محسوسی ندارن و در واقع P6T رو نسبت به اون دو تا ترجیح میدم نظر شما چیه؟

اگر از قیمت Maximus III Formula اطلاع دارین بفرمایید چنده؟ من 400 قیمت دارم به نظر شما با توجه به قیمت بالا، و عدم حمایت از سوکت 1366 و Dual-channel بودنش و .... چرا تا این حد قیمتش بالاست و اصولا خریدش نسبت به سایر مدهایی که اسم بردم منطقیه؟

درود

در کل این مادربوردها در کار تدوین برای شما تفاوت نهایت 5 درصدی داشته باشن و حالا نسبت به قیمتش و کاراییشون شما میتونید انتخاب کنید و من اگر بودم ارزونتر رو انتخاب میکردم

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

همنطور که اقای حسینی گفتند تفاوت انچنانی بین مدل های ذکر شده وجود نداره و قیمت بالای این بردها به خاط امکاناتی نظیر قایبلیت اورکلاکینگ بهتر پورت های USB3و یا STAIIIو طراحی و..هست

چون کار اصلی پردازنده انجام میده بهتر به جای خرید برد گران قیمت روی پردازنده قویتر یا رم هزینه کنید اگه به صورت حرفه ای کار میکنید خرید گرافیک های فایر پرو یا کوادرو انتخاب آینده نگرانه ای هست

لینک به دیدگاه

کامنتهای جناب حسینی و ultra Extreme عزیز 100% تایید میشه. شما بهتره برد رو ارزونترین بگیری و بیشتر روی رم و پردازنده سرمایه گذاری کنی.

لینک به دیدگاه

از راهنمایی هاتون سپاسگذارم @};-

من در مورد اورکلاک چیزی نمیدونم USB3 برام مهمه چون حجم جابجایی اطلاعات در تدوین بالاست وسرعت انتفال مهمه البته نمیدونم این فن آوری فعلا فقط بر روی مادربورد هاست؟ مثلا آیا هاردهای اکسترنال و فلش مموری های فعلی رو میشه به پورت USB3 وصل کرد یا نه؟

در مورد انتخاب CPU قوی هم خب باید بوردی رو انتخاب کنم که CPU قوی رو ساپورت کنه. سوالم اینه که بین cpu های 1156 و 1366 چقدر تفاوت هست؟ و اصولا برای خرید cpu و بورد (برای تدوین) به چه امکاناتی توجه کنم؟ اگر هم بهم قطعه معرفی کنید که خیلی ممنون میشم @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان راستی چرا هیچ کس جواب آخرین سووال من رو نداده!!!sigh.gif

به همین زودی حوصلتون رو سر بردم!!؟؟;)?

لینک به دیدگاه

از راهنمایی هاتون سپاسگذارم ;)

من در مورد اورکلاک چیزی نمیدونم USB3 برام مهمه چون حجم جابجایی اطلاعات در تدوین بالاست وسرعت انتفال مهمه البته نمیدونم این فن آوری فعلا فقط بر روی مادربورد هاست؟ مثلا آیا هاردهای اکسترنال و فلش مموری های فعلی رو میشه به پورت USB3 وصل کرد یا نه؟

در مورد انتخاب CPU قوی هم خب باید بوردی رو انتخاب کنم که CPU قوی رو ساپورت کنه. سوالم اینه که بین cpu های 1156 و 1366 چقدر تفاوت هست؟ و اصولا برای خرید cpu و بورد (برای تدوین) به چه امکاناتی توجه کنم؟ اگر هم بهم قطعه معرفی کنید که خیلی ممنون میشم :-?

دوست عزیز انچه در کار تدوین و میکس و مونتاژ نیاز اقلام زیر هستند:

1-پردازنده چندهسته ای و دارای کش بالا بین پردازنده های 1156 و 1366 خوب نوع سوکت فرق داره اما شما بهترین پردازنده ای که میتونید استفاده کنید یه پردازنده سری i7 هست که 4 هسته دارد وهر هسته توانایی انجام 2 کار همزمان را دارد و براحتی میتواند عملیات رو به 8 قسمت مجازی تقسیم و سریعا اجرا نماید

2-فرکانس رم بالا یکی از مواردی است که میتوناد پهنای باند بیشتری ایجاد و در نتیجه تبادل و پردازش اطلاعات را سرعت بخشد

3-انتخاب هارد فوق العاده مهم هست حتما یا هارد SSD تهیه نمایید و یا 2 یا 4 هارد یک حجم را خریداری و پیکره بندی Raid0 نمایید تا سرعتتان 2 یا 4 برابر شود این مهمترین چیز هست به نظر من در تدوین

4-گرافیک اگر فقط دنبال میکس و مونتاژ هستید به نطر من یک کارت گرافیک متوسط با پردازش CUDA کار شما را انجام میدهد اما اگر دنبال انیمیشن سازی و کارهای فوق پیشرفته هستید باید بالای 1 میلیون برای گرافیک کنار بگذارید

5-مادربورد های usb3 در بازار موجودند اما اینکه شما بخواهید عملا یک فلش دیسک که ساپورت ان usb2 است را روی ان انتظار سرعت بالاتر داشته باشید محال است زیرا سرعت ان همان است و باید به فکر محصولات اینده usb3 باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...