رفتن به مطلب

اساسینز باز بیان تو + مشکل تنظیمات گرافیک

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بلاخره لباس مخصوص سیندی رو ازاد کردم...[emoji41]

12f1f9f1f81572d714044b883a3ab259.jpg

مکلی که هست دستم به تظیمات گرافیک و دیسپلی خورد شدید مشکل دارم مخصوصا الان با این لباس همش توش نویز هست.. یکی راهنمایم کنه.

مانینورم 22 اینچه. گرافیکم زوتاک 970

Cpu i5 6600k

16g ram 2800

جالب اینجاست با لباس های دیگه این نویز اعصاب خورد کن پیدا نیست.

372185168e72da23806ae0416d63bb30.jpg

5df1996752e42ae9c88df6c1e4d72374.jpg

لینک به دیدگاه

خب لابد باگ هستش

فک میکنم آپدیت شماره ی دو هم آمده باشه

تست کنید بلکه درست شد

متاسفانه هنوز خودم بازی به دستم نرسیده که بخوام راهنمایی کامل بکنمتون

لینک به دیدگاه

وقتی لباس رو میپوشم یه چیزی مثل برفک میاد دور تا دور لباس و رک مخه ادمه .. تنظیمات رو چی کار کنم. ورتیکال سینک فعال باشه ؟! کاشکی کامل میگفتین تنظیمات رو

لینک به دیدگاه

مکلی که هست دستم به تظیمات گرافیک و دیسپلی خورد شدید مشکل دارم مخصوصا الان با این لباس همش توش نویز هست.. یکی راهنمایم کنه.

پس با دستکاری تنظیمات به این مشکل خوردی؟

اگه بازی رو توی حالت Window بزای هم مشکل داره؟

تنظیمات رو به حالت default ببر شاید درست شه

لینک به دیدگاه

البته ناگفته نماند این لباس رو هر کسی نمیتونه پیدا کنه باید اساسینز باز باشی.. مخصوصا تو روولوشن..

لباس خیلی گرافیکیه و فکر کنم برا همین سیستمم کم میاره نمیدونم چی کار کنم فقط کمک کنید

لینک به دیدگاه

نه داداش تنظیمات و سیستم شما مشکلی نداره. تم خود لباس این هست. لباس مربوط به Precurser Race هست و به همین شکله.

لینک به دیدگاه

عزیزم من همه عمرم اساسینز بازی کردم تو عکس پیدا نیست حالت برفکی داره شما میشه اسکرین بدی حیف نمیشه فیلم اپ کرد. شایدم حق با شماست اما من میگم 10 درصد میتونه تم باشه

نه داداش تنظیمات و سیستم شما مشکلی نداره. تم خود لباس این هست. لباس مربوط به Precurser Race هست و به همین شکله.

اگه امتحان کردی اسسکرین بدین لطفا دوست ندارم بازی رو توی این حالت ادامه بدم
لینک به دیدگاه

اگر دقت کنی روی دستکشش یه مقدار پیداست. مثل یک Glitch هست که از سر به پایین میاد.

لینک به دیدگاه

یعنی خدا خیرت بده اعصابم خورد بود فکر میکردم باگه دمت گرممم حالا با اعصاب توپ میرم که بازی رو تموم کنم شما چند درصدی

لینک به دیدگاه

قربونت داداش. وظیفست. همین یه ربع قبل تمومش کردم. ^_^

لینک به دیدگاه

گوارای رووح. من معمولا تو شهر خیلی وقت تلف میکنم ریلکس بازی میکنم بهم لذت میده. بازی رو 2 روزه دارم میرم تازه لول 6 شدم فکر کنم رو 38 درصدم

ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

دیگه مثل قبل بهم حال نمیده. فکر کنم حدود 70 درصد تمومش کردم. فقط سریع میخواستم تمومش کنم. نه ساله با Tease کردن، دارن داستان Modern Days رو کشش میدن، هنوزم سر و تهش معلوم نیست!

امیدوارم حداقل شما حالشو ببری. @};-

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

البته ناگفته نماند این لباس رو هر کسی نمیتونه پیدا کنه باید اساسینز باز باشی.. مخصوصا تو روولوشن..

لباس خیلی گرافیکیه و فکر کنم برا همین سیستمم کم میاره نمیدونم چی کار کنم فقط کمک کنید

سلام

اساسینز باز عزیز :D  راه باز کردن لباس ها رو به ما هم بگو خوب چی میشه؟

فقط همین باز میشه یا بقیه هم راه دارن

راستی لباس الطایر و ایتزیو رو میشه باز کرد یا نه

یاعلی

لینک به دیدگاه

بهترین لباس بازی همینه بقیه واسه چیتونه..بقیه لباس ها رو بارایتم ها میسازین.craft

برای اون لباس هم باید همه جعبه های موزیکال پیدا کنید تو هر سهر 4 تا هست.اگه دقت کنید جاهایی که یهو صدای ملودی میاد همونجاس.بعد تکمیل همه توی نقشه جایی هست عکس 2 تا چرخ دنده طلایی برین اونجا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...