رفتن به مطلب

Hitman 2 را رایگان به استیم خود اضافه کنید (فقط امروز)

MAGNUM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Hitman 2: Silent Assassin is free for the weekend

fwei_members.jpg

کچل دوست داشتنی 15 ساله شد

با کلیک بر روی تصویر فوق و یا از طریق لینک زیر به فروشگاه رسمی SQUARE ENIX هدایت می شوید.

https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download

برای دریافت کد رایگان کافیست در سایت ثبت نام نموده و بازی فوق را با کلیک ADD TO CART  به سبد خرید خود اضافه کنید. سپس با CHECKOUT به بخش پرداخت وارد شوید (تصویر زیر)

حال مطابق تصویر در کادر نارنجی دقت کنید که فقط یکی به سبد اضافه شده باشد.

سپس در مکان مشخص شده در تصویر کد زیر را تایپ کنید

FreeSilentAssassin

با این کد خرید شما رایگان می شود.

unzk_capture3.png

با کلیک بر روی ادامه به صفحه زیر منتقل می شوید، اینجا کافیست اطلاعات خود را تکمیل کنید (با استفاده از گوگل یک آدرس و شماره تلفن امریکا بدست آورده و فرم را پر کنید)

lfl4_capture5.png

در آخر ایمیلتونو چک کنید و از طریق لینک داده شده کد فعالسازی این بازی را دریافت نمایید

تبریک میگم اکنون فقط کافیست به اکانت استیم خود رفته و کد را وارد کنید، از بازی لذت ببرید. @};-

منبع

lyk6_pc-gamer-ef-logo.png

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

دوستان درسته قدیمیه ولی ارزش بازی کردن داره (روی ویندوز 10 هم نصب کردم بدون مشکل اجرا شد) سیستم خفن هم که نمیخاد،حجم دانلودیش هم 500 مگ بیشتر نیست، از دستش ندید.

راستی با هر ایمیلی که دارید میتونید یه کد بگیرید، به رفقا هدیه بدید.

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

من کد رو وارد میکنم ارور not available میده . با قندشکن هم نشد

لینک به دیدگاه

Hitman 2: Silent Assassin is free for the weekend

fwei_members.jpg

کچل دوست داشتنی 15 ساله شد

با کلیک بر روی تصویر فوق و یا از طریق لینک زیر به فروشگاه رسمی SQUARE ENIX هدایت می شوید.

https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download

برای دریافت کد رایگان کافیست در سایت ثبت نام نموده و بازی فوق را با کلیک ADD TO CART  به سبد خرید خود اضافه کنید. سپس با CHECKOUT به بخش پرداخت وارد شوید (تصویر زیر)

حال مطابق تصویر در کادر نارنجی دقت کنید که فقط یکی به سبد اضافه شده باشد.

سپس در مکان مشخص شده در تصویر کد زیر را تایپ کنید

FreeSilentAssassin

با این کد خرید شما رایگان می شود.

unzk_capture3.png

با کلیک بر روی ادامه به صفحه زیر منتقل می شوید، اینجا کافیست اطلاعات خود را تکمیل کنید (با استفاده از گوگل یک آدرس و شماره تلفن امریکا بدست آورده و فرم را پر کنید)

lfl4_capture5.png

در آخر ایمیلتونو چک کنید و از طریق لینک داده شده کد فعالسازی این بازی را دریافت نمایید

تبریک میگم اکنون فقط کافیست به اکانت استیم خود رفته و کد را وارد کنید، از بازی لذت ببرید. @};-

منبع

lyk6_pc-gamer-ef-logo.png

داداش لینک سایت مشکل داره هر کار کردم باز نمیشه

لینک به دیدگاه

عزیز مال من هم میگه در دسترس نیست ...

دوستان باید با آی پی غیر ایرانی وصل شید...

من تونستم بگیرم...

لینک به دیدگاه

من تمام مراحل رو رفتم ولی میگه باید 2.1 دلار پرداخت کنی + اینکه مستر کارت هم میخواست

خوب من موفق شدم سریال رو بگیرم باید عبارت FreeSilentAssassin رو تایپ کنید نه کپی 

حالا به این مشکل خوردم که الان سریال رو میزنم توی استیم میگه این سریال به کشور شما نمیخوره من قند شیکن آمریکا هم زدم هرکاری کردم نشد استیم قبول نمیکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کمپلت پکش رو چند مدت پیش حدود 5 یا 10 ادلار خریدم از استیم همه ی هیتمن ها توش بود، پک تامبرایدر ها هم همینطوری خریدم مفت میده یجورایی با این تخفیفی که میزنه ...  :x  :x  :x

کلا شرکت ریلکسی هست هم تخفیف های خیلی خوب 90-80 درصد  بعد از مدت کوتاهی میده هم بازی های خوبی رو حراج می کنه به هر مناسبتی شد...!  :D 

بقیه بعد از یکی دوسال هنوز بیس از 40 درصد تخفیف ندادن هیچ قیمت بازیشونم همون 40-60 دلار هست...  *dry#

لینک به دیدگاه

عزیز مال من هم میگه در دسترس نیست ...

من کد رو وارد میکنم ارور not available میده . با قندشکن هم نشد

عجیبه من بدون قندشکن گرفتم (شاید isp ها فرق میکنه) ، اگه با یه ایمیل اکانت قبلا گرفته باشید، not available میده، چون به هر نفر فقط یکی میده. اگه یکی دیگه بخواید باید Logout بشید و با یه اکانت ایمیل دیگه عضو بشید. دقت کنید اگه یکی بیشتر به سبد خریدتون اضافه شده باشه بازم not available میده. در اینصورت باید بجز یکی بقیه رو حذف کنید.

نه مشکل نداره، فقط شاید یکم دیر لود بشه، چون بخاطر رایگان شدن حتما ترافیک سایت رفته بالا. الان تست کردم. تصویر زیر(میبینید که همون لینکه) تو این صفحه باید سن بالای 18 سال بدید بعد میره تو سایت:

9b97_capture.png

من تمام مراحل رو رفتم ولی میگه باید 2.1 دلار پرداخت کنی + اینکه مستر کارت هم میخواست

خوب من موفق شدم سریال رو بگیرم باید عبارت FreeSilentAssassin رو تایپ کنید نه کپی 

حالا به این مشکل خوردم که الان سریال رو میزنم توی استیم میگه این سریال به کشور شما نمیخوره من قند شیکن آمریکا هم زدم هرکاری کردم نشد استیم قبول نمیکنه 

با اون کد باید رایگان بشه

نمیدونم من برای دو تا اکانت استیم گرفتم، و هر دو فعال شد. قند شکن هم نزدم.

اگه مرد بودن بلود مانی رو میدادن یا ابسولوشن

آره کاش بلاد مانی رو میدادن ، البته ابسولوشن رو نسخه ی Professional رو پارسال تخفیف خفن خورده بود گرفتمش.

... دوستان کد هنوز هم کار میکنه، همین الان تست شد

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...