رفتن به مطلب

مشکل در هدفون Razer

amir_walker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه مشکل با هدست کراکن پرو ریزر دارم این که وقتی از درایور خودش یعنی برنامه ی razer surround استفاده میکنم موقع پخش صدا چه در اهنگ و چه در بازی از هدفون نویز پخش میشه و تا چند ثانیه بعد از صدا هم این نویز ادامه داره میخواستم بدونم مشکل از چیه؟درایور کارت صدا هم اپدیت کردم اما مشکل درست نشد

دوستان عزیز خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط amir ja
لینک به دیدگاه

درود .

دوست خوبم اگر نویز خیلی شدید نیست و به هنگام پخش موزیک یا بازی... متوجه نمیشین مشکلی نیست . شما حتی اگر صدای اسپیکر زیاد کنید همینطوریه.

شرکت هم تو سایتش به این موضوع اشاره کرده.

البته با خرید کارت صدای قوی این نویز کمتر میشه.

اما اگر نویز خیلی شدید هست. امکان داره نویز داشته باشین . پیشنهاد میکنم یک سر سیم رو به پیچ پشت کیس و سر دیگه رو به شوفاز داخل یک بطری اب کلا (ارث) منید .

لینک به دیدگاه

شما تست کن ببین فقط با کامپیوترت این نویز رو داری یا با چیزای دیگه هم هست؟

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

درود . دوست خوبم اگر نویز خیلی شدید نیست و به هنگام پخش موزیک یا بازی... متوجه نمیشین مشکلی نیست . شما حتی اگر صدای اسپیکر زیاد کنید همینطوریه. شرکت هم تو سایتش به این موضوع اشاره کرده. البته با خرید کارت صدای قوی این نویز کمتر میشه. اما اگر نویز خیلی شدید هست. امکان داره نویز داشته باشین . پیشنهاد میکنم یک سر سیم رو به پیچ پشت کیس و سر دیگه رو به شوفاز داخل یک بطری اب کلا (ارث) منید

نه اونقدر شدید نیست ولی موقع بازی کردن هم صدا ها تو بازی یک میلی ثانیه هنگاه استفاده از درایور خود ریزر تاخیر داره که کاملا تو بازی حس میشه.در مورد راهکارتون هم چیزی نفهمیدم اگه میشه دوباره توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

اگه میکروفن داره که فکر کنم داره!از قسمت ستینگ صدای ویندوز میکروفن رو دیسیبل کن ببین حل میشه؟!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 7 سال بعد...

سلام

عزیز من هدست آلتیمیت ریزر دارم بعد یک سال دارم بعد سه روز پیش ناگهانی مایکش قطع شد بعد داخل مجوزا رفتم مجوزا اوکی بود(دسترسی)رفتم ببینم از لحاظ فیزیکی سالم هم تو اپ ریزر هم ستینگ لپ تاپ خط صدا پر میشد ولی توی استیم صدا نمیرفت ولی تو تلگرام و دیسکورد صدام خیلی کم میرفت هر راه حلی به ذهنت میرسه بگید خیلی پرس جو کردم هیچکی نمیدونه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...