رفتن به مطلب

سی دی کی اشتراکی میخواید؟...دقت کنید!

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر تمام دوستان گل و گلاب لیونی :x

با توجه به اومدن بازی های جدید و استفاده کمپانی های سازنده ی بازی از انواع قفل برای بازی ها ما ایرانی ها که توان گرفتن سی دی کی اورجینال نداریم باید بریم سی دی کی اشتراکی بخریم

اما سوال اینجاس از کجا خرید کنیم؟!!!!

سوالی که مدت ها بنده دنبال جوابش بودم تا اینکه جوابی در ظاهر درست ولی در باطن غلط پیدا کردم

در ابتدا اکثر کاربران به بنده سایت گروهان ایکس تی رو معرفی کردن

اما وقتی با سایت 4ushgah.com آشنا شدم بنظرم بهتر اومد و قیمت بهتری داشت + شعارهایی مثل مشتری مهمه و...

در نتیجه ما خرید کردیم به این عنوان که ظرف یکی دو روز به ما بدن سی دی کی رو ولی انداختن برای 8 روز بعد!!!!
گذشته از اون برای فعال سازی هیچ کمکی جز یک ایمیل نکردن

خلاصه این که وقتی سی دی کی ایی که داده بودن خراب شد بهم برای 6 روز بعد نوبت دادن(تنها 10 بار حق درخواست میده این سایت)

که وقتی اون رو هم زدم خراب بود و با سر و صدایی که در تلگرام کردم بهم درجا یک سی دی کی اشتراکی دیگه دادن(ضمن اینکه بنده گفتم اگه کار من رو راه نندازین آبروتون رو در دنیای مجازی میبرم و اونا هم گفتن ما از این حرفت به عنوان مدرک استفاده میکنیم ، منم گفتم برین شکایت کنین ببینم قانون پشت کی رو میگیره و جا زدن!) ^_^

خلاصه دو روز پیش آپدیت جدید اومد حالا که اومدم میگم یک نوبت دیگه بدین میگن که سایت ما هیتلر شده و دیگه ارائه ی خدمات نمیدیم!!!!!!!! :-?

بعد از اینکه گفتم پس پول رو پس بدین به من میگن که بچه ای هنوز برو کتاب قانون بخون ، شرکتی برشکست(که یاد هم نداره بنویسه ورشکست) بشه نمیتونی ازش حقت رو بگیری :wacko:

خلاصه ایشون زورشون اومد و به بنده کمی توهین کردن

و در آخر نوشتن "بلاک - اتمام خدمات"

خلاصه امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم

ولی همیشه نمادالکترونیک همه چیز نیست

و از تجربه ی دیگران استفاده کنید تا مثل من نشین

بحثی هم سر 10 هزار تومن نبود...بحث حق هستش! @};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

سلام. واقعا متاسفم که همچین اتفاقاتی میفته.تجربه ی خرید از این سایت رو داشتم که خیلی خوب نبود و کالا رو یه هفته بعد فرستادن.

سایت گروهان ایکس تی هم ازشون خرید داشتم کارشون درسته ولی یه دروغ بهتون میگن و اونم اینه که میگن به هر 10 نفر یک اکانت اختصاص میدیم در صورتی که این طور نیست و یک اکانت رو به ده ها نفر میفروشن.

@};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام. واقعا متاسفم که همچین اتفاقاتی میفته.تجربه ی خرید از این سایت رو داشتم که خیلی خوب نبود و کالا رو یه هفته بعد فرستادن.

سایت گروهان ایکس تی هم ازشون خرید داشتم کارشون درسته ولی یه دروغ بهتون میگن و اونم اینه که میگن به هر 10 نفر یک اکانت اختصاص میدیم در صورتی که این طور نیست و یک اکانت رو به ده ها نفر میفروشن.

@};- @};-

درود

بله واقعا تجربه ی نسبتا سختی بود و اگر دستم برسه شکایت هم میکنم

درمورد گروهان ایکس تی هم همچین شکی خود بنده کردم و برای همین به سمت این سایت رفتم

ولی گروهان ایکس تی حداقل سایت بروز و پشتیبانی خوبی فک میکنم داشته باشه

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

میخواستم بهت لایک بدم بابت تاپیک ولی نمیدونم چرا میگه شما مجوز انجام این عمل را ندارید :crying: 

شما جایی رو میشناسید که cd key اشتراکی بفروشه و بهتر از اینا باشه؟

ویرایش شده توسط saha19
لینک به دیدگاه

میخواستم بهت لایک بدم بابت تاپیک ولی نمیدونم چرا میگه شما مجوز انجام این عمل را ندارید :crying: 

شما جایی رو میشناسید که cd key اشتراکی بفروشه و بهتر از اینا باشه؟

درود بر شما

اشکالی نداره عزیز فدا سرت

برای اطلاع رسانی تاپیک زدم نه چیز دیگه ای  :)

والا این اولین تجربه ی بنده بود

ولی تعریف گروهان ایکس رو شنیدم

بازم دوستان دیگری اگر تجربه ای دارن بیان کنن تا دیگه از اینجور ضررها نبینیم

لینک به دیدگاه

CD Key اشتراکی برای چه بازی؟ تحت کدوم Client ؟Steam یا  Origin؟

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

CD Key اشتراکی برای چه بازی؟ تحت کدوم Client ؟Steam یا  Origin؟

برای اوریجین لطف میکنید؟

خیلی جالبه

درحالی که ادعا میکنه سایتشون کار نمیکنه و نمیتونن خدمات بدن بعد این ایمیل رو به بنده دادن

3gxazqndqnv9e1kbx7te_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

برای اوریجین لطف میکنید؟

خیلی جالبه

درحالی که ادعا میکنه سایتشون کار نمیکنه و نمیتونن خدمات بدن بعد این ایمیل رو به بنده دادن

3gxazqndqnv9e1kbx7te_thumb.jpg

راستش من الان یکم که سرچ کردم فهمیدم که سی دی کی اشتراکی چیه...چون می خواستم بگم تحت Origin یا Steam یا GOG یا Humble Bundle کلا همچین چیزی امکان نداره...چون هر کدوم از این سایت ها و سرویس ها سیستم امنیتی خودشون رو دارن که استفاده ی اشتراکی رو غیر ممکن می کنه...مگر اینکه یه اکانت رو اشتراکی استفاده کنید که اونم دردسر بن شدن یا اینکه یه نفر اکانت رو برای خودش برداره هست...به نظر من که کلا این کار اشتباه و پول حروم کردنه چون دقیقا مثل دانلود کردن نسخه ی کرکی و بازی کردن روی سرور های غیر رسمی هستش.به نظر من پولاتون رو جمع کنید و نزدیک به سال نو میلادی یا تابستون بازی اصل از Steam یا Origin بخرید.مخصوصا موقع سال نو که بازی ها اکثرا -50 تا -85 درصد تحفیف می خورن مثلا همین هفته ی پیش CS GO فقط 7.50 دلار بود که می شه نزدیک 23-25 تومن.یا با 8.99 می شد تمام بازی های Hitman رو با DLC هاش خرید (28-30 تومن).من خودم Wolfenstien New Order رو هفته ی قبل با 16 تومن خریدم (4.99$) که پولش از خریدن نسخه ی کرکیش کمتر شد!(نسخه ی کرکیش 10 تا دی وی دی حدود 35 تومن)کسانی هم که خرید انجام می دن برای استیم زیاد هستن.ولی اگر عادت به خریدن بازی به قیمت های خیلی پایین دارید کلا باید فکر بازی اوریجینال رو بزارید کنار.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنده از سی دی کی اشتراکی سایت گروهان ایکس تی خرید کردم

واقعا کارشون درست بود و برای من بازی بدون کوچیک ترین اشکال فعال شد(تبلیغات نشه و این تجربه ی من بود)

راستی بازی که گرفتم تحت استیم بود و حتی اگه اپدیتی هم میومد سریع بازی رو اپدیت میکرد برام و بروز بازیم رو به پایان رسوندم(چون شنیده بودم کرک 3DM بازی METAL GEAR SOLID خرابه رفتم اشتراکی خریدم)

تازه وقتی هم که ویندوز رو عوض میکنید میتونید در ویندوز جدید از همون جایی که بودید بازی رو ادامه بدین(پوشه ی استیم رو کپی میکنید در یه درایو دیگه و راحت و بدون اشکال دوباره براتون اکتیو میکنن)

پشتیبانی سایتشون هم فوق العاده بود و در هر ساعتی پاسخ گو بودند

در کل کارشون 20 بود و اگه قسمت باشه بنده دوباره ازشون خرید میکنم!

درود

تشکر از نظر شما و بیان تجربتون

لینک به دیدگاه

یکی دلایل که من هنوز سز دی کی اشتراکی فیفا  16 را  نگرفتم  و مو فق به بازی نشدم .... همین سایت بود ...با تشکر

ویرایش شده توسط mohsen19x
لینک به دیدگاه

یکی دلایل که من هنوز سز دی کی اشتراکی فیفا  16 را  نگرفتم  و مو فق به بازی نشدم .... همین سایت بود ...با تشکر

کدوم سایت؟

راستش من الان یکم که سرچ کردم فهمیدم که سی دی کی اشتراکی چیه...چون می خواستم بگم تحت Origin یا Steam یا GOG یا Humble Bundle کلا همچین چیزی امکان نداره...چون هر کدوم از این سایت ها و سرویس ها سیستم امنیتی خودشون رو دارن که استفاده ی اشتراکی رو غیر ممکن می کنه...مگر اینکه یه اکانت رو اشتراکی استفاده کنید که اونم دردسر بن شدن یا اینکه یه نفر اکانت رو برای خودش برداره هست...به نظر من که کلا این کار اشتباه و پول حروم کردنه چون دقیقا مثل دانلود کردن نسخه ی کرکی و بازی کردن روی سرور های غیر رسمی هستش.به نظر من پولاتون رو جمع کنید و نزدیک به سال نو میلادی یا تابستون بازی اصل از Steam یا Origin بخرید.مخصوصا موقع سال نو که بازی ها اکثرا -50 تا -85 درصد تحفیف می خورن مثلا همین هفته ی پیش CS GO فقط 7.50 دلار بود که می شه نزدیک 23-25 تومن.یا با 8.99 می شد تمام بازی های Hitman رو با DLC هاش خرید (28-30 تومن).من خودم Wolfenstien New Order رو هفته ی قبل با 16 تومن خریدم (4.99$) که پولش از خریدن نسخه ی کرکیش کمتر شد!(نسخه ی کرکیش 10 تا دی وی دی حدود 35 تومن)کسانی هم که خرید انجام می دن برای استیم زیاد هستن.ولی اگر عادت به خریدن بازی به قیمت های خیلی پایین دارید کلا باید فکر بازی اوریجینال رو بزارید کنار.

والا اگه بودجش باشه که عالیه

ولی همیشه نمیشه تا تخفیف ها صبر کرد

اما اگر آدم بخواد آنلاین بزنه بله حق با شماست

لینک به دیدگاه

همین که خودتون در پست اول فرمودید ...

اوهوم

طرز برخوردشون با شما هم بد بود؟

لینک به دیدگاه

اوهوم

طرز برخوردشون با شما هم بد بود؟

من که ازشون نخریدم .... و به نظرم زیاد نرمال نبودن ...مشکل اصلی زمان فعال سازی بود که هر بار یک زمانی را میگفتن

لینک به دیدگاه

من که ازشون نخریدم .... و به نظرم زیاد نرمال نبودن ...مشکل اصلی زمان فعال سازی بود که هر بار یک زمانی را میگفتن

که اینطور...بله همونطور که گفتم به بنده هم بعد از خرید 8 روز بعد نوبت دادن که برای فعالسازی تنها 2 ساعت وقت میدادن!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

سلام دوستان گرامی

بنده هم سابق خرید سی دی کی اشتراکی فیفا 15 رو از سایت گروهان ایکس تی داشتم.باید بگم واقعا کارشون فوق العادست، بنده تا خرید اکانت اختصاصی حدودا" پنج ماه از اشتراکی استفاده کردم وتو این مدت هر موقع مشکلی برام پیش میومد بلافاصله برام درستش می کردن، حالا تو این فاصله دو بار هم ویندوز عوض کردم که هردوبار برام اکتیو کردن.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان گرامی

بنده هم سابق خرید سی دی کی اشتراکی فیفا 15 رو از سایت گروهان ایکس تی داشتم.باید بگم واقعا کارشون فوق العادست، بنده تا خرید اکانت اختصاصی حدودا" پنج ماه از اشتراکی استفاده کردم وتو این مدت هر موقع مشکلی برام پیش میومد بلافاصله برام درستش می کردن، حالا تو این فاصله دو بار هم ویندوز عوض کردم که هردوبار برام اکتیو کردن.

درود

تشکر از پاسخ شما

برعکس سایت 4ushgah.com که خرابی بدین 10 بار بهتون فرصت میده

و نوبتتون هم میوفته برای 6 روز بعد(کمتر یا بیشتر!)

لینک به دیدگاه

درود

من از سایت 4ushgah یه فیفا16 خریدم که برای دو روز بعد بهم نوبت دادن! اکانتو برام میل کردن با فرصت دو ساعته! البته من مشکلی نداشتم و ده دقیقه بازی رو فعال کردم!

البته این دفعه مجبور شدم وین عوض کنم، رفتم نوبت بگیرم گفتن برای سایت مشکل پیش اومده تا رفع مشکل نوبت نمیدیم! حوصله درگیری نداشتم!! یه هفته ای معطل کرد، دوباره اکانتو فرستاد!

لینک به دیدگاه

درود

من از سایت 4ushgah یه فیفا16 خریدم که برای دو روز بعد بهم نوبت دادن! اکانتو برام میل کردن با فرصت دو ساعته! البته من مشکلی نداشتم و ده دقیقه بازی رو فعال کردم!

البته این دفعه مجبور شدم وین عوض کنم، رفتم نوبت بگیرم گفتن برای سایت مشکل پیش اومده تا رفع مشکل نوبت نمیدیم! حوصله درگیری نداشتم!! یه هفته ای معطل کرد، دوباره اکانتو فرستاد!

جالبه

اکانت معمولی گرفتید؟

لینک به دیدگاه

جالبه

اکانت معمولی گرفتید؟

درود

بله اکانت معمولی خریدم 10 تومن.

ویرایش شده توسط es.Ali
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

والا یادمه چندی از دوستان تو انجمنشون فعالیت میکردن ، و در ازای فعالیت قرار شده بود پولی دریافت کنند ، این گروه پول ماه اولو داد ولی برای ماه بعدی هی امروز و فردا میکرد و بعد 5 ماه همه کسایی که فعالیت میکردن و بهشون بدهکار بودو بن کرد و گفت هیچ پولی بهتون تعلق نمیگیره. (در این مورد شاکی زیاد داره)

سی دی کی اشتراکی خیلی سادست و هیچ دردسری نداره ، تنها دو پشتیبانیی نیازه 1 - زمان ارسال یوزر و پسورد اکانت با مشتری هماهنگ بشه 2 - در صورتی که فرد نتونه بک اپ را ریاستور کنه ، پشتیبانی از طریق تیم ویوور کارشو راه بندازه.

تا جایی که یادمه این گروه برای خودش چندین سی دی کی اشتراکی داره که همش برای خودشه

ویرایش شده توسط mirror
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...