رفتن به مطلب

سی دی کی اشتراکی میخواید؟...دقت کنید!

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا منم پارسال از این فروشگاه که اول تاپیک ذکر شده

یه متال گیر گرفتم خوب بود

ولی تام رایدرو نتونستن فعال کنن پولمونم خوردن

لینک به دیدگاه

درود

بله واقعا تجربه ی نسبتا سختی بود و اگر دستم برسه شکایت هم میکنم

درمورد گروهان ایکس تی هم همچین شکی خود بنده کردم و برای همین به سمت این سایت رفتم

ولی گروهان ایکس تی حداقل سایت بروز و پشتیبانی خوبی فک میکنم داشته باشه

من ماه گذشته دعوام شد ! ذو نفر ریختن سرم ! یکی با پنجه بکس زد تو صورتم ! بعد از ده دقیقه هم متواری شد ! و بعد مامور شریف نیروی انتظامی سر رسید ! وقتی هم گفتم تمام کوچه الان حی و حاضرن ازشون شهادت بگیر گفته به من هیچ ربطی نداره !  طرف رو هم ادرس خونش رو بلد بودم هم یک شاهد داشتم هم دو نفر مطلع که اینها با من اختلاف داشتند ! اخر سر مامور بسیار شریف کلانتری بهم گفت داد و بیداد نکن اقا کارت حداقل 6 ماه دیگه راه میفته کار دیگه ای هم داشتی برو دادسرا ! دیگه اینجا نیا !!! اخر سر هم از شکایتم انصراف دادم ! بخاطر اینکه فقط بار اولی که برای ثبت شکایت به دادسرا رفتم مبلغ 20 هزار تومن پیاده شدم برای عریضه نویسی ! حساب کردم دیدم اگه بخوام نامه پزشک قانونی و ... هم بیارم و تو این 6 ماه حداقل 6 بار هم بیام اینجا مبلغی بالغ بر 300 هزار تومن فقط از کار میفتم ! حالا بقیش بماند ! شما دیگه خودت حساب کن !!! 

لینک به دیدگاه

من ماه گذشته دعوام شد ! ذو نفر ریختن سرم ! یکی با پنجه بکس زد تو صورتم ! بعد از ده دقیقه هم متواری شد ! و بعد مامور شریف نیروی انتظامی سر رسید ! وقتی هم گفتم تمام کوچه الان حی و حاضرن ازشون شهادت بگیر گفته به من هیچ ربطی نداره !  طرف رو هم ادرس خونش رو بلد بودم هم یک شاهد داشتم هم دو نفر مطلع که اینها با من اختلاف داشتند ! اخر سر مامور بسیار شریف کلانتری بهم گفت داد و بیداد نکن اقا کارت حداقل 6 ماه دیگه راه میفته کار دیگه ای هم داشتی برو دادسرا ! دیگه اینجا نیا !!! اخر سر هم از شکایتم انصراف دادم ! بخاطر اینکه فقط بار اولی که برای ثبت شکایت به دادسرا رفتم مبلغ 20 هزار تومن پیاده شدم برای عریضه نویسی ! حساب کردم دیدم اگه بخوام نامه پزشک قانونی و ... هم بیارم و تو این 6 ماه حداقل 6 بار هم بیام اینجا مبلغی بالغ بر 300 هزار تومن فقط از کار میفتم ! حالا بقیش بماند ! شما دیگه خودت حساب کن !!! 

شما هم میرفتی یه ماسک مشکی با 2 تا باتوم تاشو فولادی شبونه میریختی از دیوار خونه تو قلع و قمع میکردی، پولتم بر میداشتی و میومدی خوش و خورم خونه

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

شما هم میرفتی یه ماسک مشکی با 2 تا باتوم تاشو فولادی شبونه میریختی از دیوار خونه تو قلع و قمع میکردی، پولتم بر میداشتی و میومدی خوش و خورم خونه

مشکل اینجاست که هم من ادرس طرف رو دارم هم اون !!! با این تفاوت که اون طرف مقابل رفیق عوضی مثل خودش زیاد داره ! در نتیجه اگر هم دعوایی بشه در بهترین حالت من باز کتک میخورم !!! اگر هم بخوام خودم رو نشون ندم نمیشه چون ادرس خونه ام رو بلده و منم نمیخوام مزاحمتی برای خانواده ام ایجاد بشه !!! همسایه های ما هم که ماشالله همه ایوب شدن یکدونش وجود نداشت بیاد شهادت بده بلکه بتونیم کاری بکنیم اگرچه با شهادت اون ها هم باز هم حداقل دادرسی 6 ماه طول میکشید !!! اینو گفتم که هیچوقت به قانون اعتماد کامل نداشته باشید چون مجریانش خیلی متفاوت تر از اون چیزی اند که تو تلویزیون نشون میده !!! برای نمونه هم میتونین قضیه کشتن شدن یک نفر با قمه در میدون کاج رو جستجو کنید !!! در کل همه اینها رو گفتم که دوستمون بدونه شکایت به این سادگی ها نیست !!! 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

مشکل اینجاست که هم من ادرس طرف رو دارم هم اون !!! با این تفاوت که اون طرف مقابل رفیق عوضی مثل خودش زیاد داره ! در نتیجه اگر هم دعوایی بشه در بهترین حالت من باز کتک میخورم !!! اگر هم بخوام خودم رو نشون ندم نمیشه چون ادرس خونه ام رو بلده و منم نمیخوام مزاحمتی برای خانواده ام ایجاد بشه !!! همسایه های ما هم که ماشالله همه ایوب شدن یکدونش وجود نداشت بیاد شهادت بده بلکه بتونیم کاری بکنیم اگرچه با شهادت اون ها هم باز هم حداقل دادرسی 6 ماه طول میکشید !!! اینو گفتم که هیچوقت به قانون اعتماد کامل نداشته باشید چون مجریانش خیلی متفاوت تر از اون چیزی اند که تو تلویزیون نشون میده !!! برای نمونه هم میتونین قضیه کشتن شدن یک نفر با قمه در میدون کاج رو جستجو کنید !!! در کل همه اینها رو گفتم که دوستمون بدونه شکایت به این سادگی ها نیست !!! 

من رفیق زیاد دارم تو منطقه نظام آباد . اگه خواستی میتونی بگی شمارشونو بهت بدم آدرس بدی طرف و بترکونن تا دیگه  زور نگه ولی اینا پول میگرن . 

برای پسر دائیم معلمش کتکش زده بود تو مدرسه ازم شمارشونو گرفته بود با 50 هزار تومن با کلاه کاسکت موتور کله معلم بدبخت و زده بودن شکونده بودن .  :(

لینک به دیدگاه

درود بر تمام دوستان گل و گلاب لیونی :x

با توجه به اومدن بازی های جدید و استفاده کمپانی های سازنده ی بازی از انواع قفل برای بازی ها ما ایرانی ها که توان گرفتن سی دی کی اورجینال نداریم باید بریم سی دی کی اشتراکی بخریم

اما سوال اینجاس از کجا خرید کنیم؟!!!!

سوالی که مدت ها بنده دنبال جوابش بودم تا اینکه جوابی در ظاهر درست ولی در باطن غلط پیدا کردم

در ابتدا اکثر کاربران به بنده سایت گروهان ایکس تی رو معرفی کردن

اما وقتی با سایت 4ushgah.com آشنا شدم بنظرم بهتر اومد و قیمت بهتری داشت + شعارهایی مثل مشتری مهمه و...

در نتیجه ما خرید کردیم به این عنوان که ظرف یکی دو روز به ما بدن سی دی کی رو ولی انداختن برای 8 روز بعد!!!!

گذشته از اون برای فعال سازی هیچ کمکی جز یک ایمیل نکردن

خلاصه این که وقتی سی دی کی ایی که داده بودن خراب شد بهم برای 6 روز بعد نوبت دادن(تنها 10 بار حق درخواست میده این سایت)

که وقتی اون رو هم زدم خراب بود و با سر و صدایی که در تلگرام کردم بهم درجا یک سی دی کی اشتراکی دیگه دادن(ضمن اینکه بنده گفتم اگه کار من رو راه نندازین آبروتون رو در دنیای مجازی میبرم و اونا هم گفتن ما از این حرفت به عنوان مدرک استفاده میکنیم ، منم گفتم برین شکایت کنین ببینم قانون پشت کی رو میگیره و جا زدن!) ^_^

خلاصه دو روز پیش آپدیت جدید اومد حالا که اومدم میگم یک نوبت دیگه بدین میگن که سایت ما هیتلر شده و دیگه ارائه ی خدمات نمیدیم!!!!!!!! :-?

بعد از اینکه گفتم پس پول رو پس بدین به من میگن که بچه ای هنوز برو کتاب قانون بخون ، شرکتی برشکست(که یاد هم نداره بنویسه ورشکست) بشه نمیتونی ازش حقت رو بگیری :wacko:

خلاصه ایشون زورشون اومد و به بنده کمی توهین کردن

و در آخر نوشتن "بلاک - اتمام خدمات"

خلاصه امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم

ولی همیشه نمادالکترونیک همه چیز نیست

و از تجربه ی دیگران استفاده کنید تا مثل من نشین

بحثی هم سر 10 هزار تومن نبود...بحث حق هستش! @};-

بره فال بفروشه حلال تره تا این که 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...