رفتن به مطلب

مقایسه بین پردازنده ها

Recommended Posts

سلام دوستان میخاستم ببینم ارزش داره cpu i5 6600 را بفروشم به جاش cpu8400 جدید بگیرم کدوم قویتره و قدرتش از همه لحاظ بالاتره

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...
  • ارسال 253
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

درود به همه دوستان، یه نظر میخواستم از اساتید محترم. میخواستم بدونم i9-12900K و i7-13700K کدومشون رو صلاح میدونید؟

ن در این سایت مقایسه هاشو دیدم، خواستم شما هم بگید کدومشون بهتره. کارم هم برنامه نویسی اندروید هست، هر از گاهی هم گیم میزنم. ولی بیشتر اوقاتم پای کدنویسی و کار با ایمولیتورها هست. چند تا نرم افزار رو با هم باز میکنم مثلا: اندروید استودیو، فتوشاپ، مرورگر(با چندین تب باز)، دو سه تا نرم افزار دیگه.... میخوام پردازنده ای انتخاب کنم که مناسب کارم باشه و چند سال راحت باشه خیالم بابت اینکه چیزی ارتقا ندم.

ویرایش شده توسط Masrour
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ در 23:52، Masrour گفته است:

درود به همه دوستان، یه نظر میخواستم از اساتید محترم. میخواستم بدونم i9-12900K و i7-13700K کدومشون رو صلاح میدونید؟

.

نمایش  

Core i5 13600K من این پردازنده رو پیشنهاد میدم

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ در 23:52، Masrour گفته است:

ن در این سایت مقایسه هاشو دیدم، خواستم شما هم بگید کدومشون بهتره. کارم هم برنامه نویسی اندروید هست، هر از گاهی هم گیم میزنم. ولی بیشتر اوقاتم پای کدنویسی و کار با ایمولیتورها هست. چند تا نرم افزار رو با هم باز میکنم مثلا: اندروید استودیو، فتوشاپ، مرورگر(با چندین تب باز)، دو سه تا نرم افزار دیگه.... میخوام پردازنده ای انتخاب کنم که مناسب کارم باشه و چند سال راحت باشه خیالم بابت اینکه چیزی ارتقا ندم.

نمایش  

13700K بهتره.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...