رفتن به مطلب

** مشاوره خرید مادربرد ( کارت صدا یا ساندبرد؟) **

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم.

بنظر شما ساندبرد مین Giga z170x Gaming ‎7 بهتر هست یا کارت صدای Creative SB X-FI Titanium PciE ‎7.1 ؟؟

آخه اگه کارت صدا بهتر باشه دیگه نیازی نیست مین گرون بگیرم و تازه هر وقت سیستم جدید بگیرم کارت صدام جدا میکنم و روی سیستم جدید نصب میکنم که خیلی خوبه. :D‏ ‏

نظر شما چیه، مین Giga Z170x Gaming ‎7 یا کارت صدای ذکر شده؟

پ.ن: دوستان پیشاپیش از شما تشکر میکنم و پوزش میخوام چون فقط با موبایل میام نت نمیتونم مثبت بدم. :D

سپاس گذارم.

لینک به دیدگاه

دوستان با تجربه، لطفا راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تجربه ای در این زمینه ندارم ولی دوستانی حرفه ای که در فروم ایران هدفون هستن اشاره به خرید کارت صدای حرفه ای به جای کارت صدای کریتیو داشتن که نزدیک به قیمت محصولات کریتیو هست .میتونین اونجا هم یه سر بزنین برای کسب اطلاعات

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تجربه ای در این زمینه ندارم ولی دوستانی حرفه ای که در فروم ایران هدفون هستن اشاره به خرید کارت صدای حرفه ای به جای کارت صدای کریتیو داشتن که نزدیک به قیمت محصولات کریتیو هست .میتونین اونجا هم یه سر بزنین برای کسب اطلاعات

ممنون دوست عزیز، اگر تونستم به اون سایت سر میزنم.

سپاس گذارم.

‏*‏**********************

دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

در مورد گیم اطلاع ندارم اما در مورد موزیک کارت صدای حرفه ای قابل قیاس با کارت صدای آنبرد نیست! البته این مورد بستگی خیلی زیادی به این داره که با چی میخوای استفاده کنی!

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

در مورد گیم اطلاع ندارم اما در مورد موزیک کارت صدای حرفه ای قابل قیاس با کارت صدای آنبرد نیست! البته این مورد بستگی خیلی زیادی به این داره که با چی میخوای استفاده کنی!

سلام دوست عزیز

احتمالا یا هدست تیامت 7.1 بگیرم یا هدفن استیل سریس H9.

بنظر شما کارت صدای مورد نظر بنده بهتره یا ساندبرد مین Giga Z170x Gaming ‎7‎?‎‎?‎

تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز با توجه به اینکه gaming 7 از چیپ صدا خوبی برخوردار هست ، آنچنان نیازی به خرید کارت صدای جداگونه نیست و مادربرد تا 5.1 کانال ساپورت میکنه 

اما با توجه هدستی که گفتید و محدود نبودن بودجه، خرید کارت صدا بهتره 

این نظر من بود و بهتره که بیشتر تحقیق کنی ، چون سوال تو نیاز به فردی داره که شخصا تجربه کرده باشه 

به هر حال، امید وارم انتخاب درستی کنی ...

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز با توجه به اینکه gaming 7 از چیپ صدا خوبی برخوردار هست ، آنچنان نیازی به خرید کارت صدای جداگونه نیست و مادربرد تا 5.1 کانال ساپورت میکنه

اما با توجه هدستی که گفتید و محدود نبودن بودجه، خرید کارت صدا بهتره

این نظر من بود و بهتره که بیشتر تحقیق کنی ، چون سوال تو نیاز به فردی داره که شخصا تجربه کرده باشه

به هر حال، امید وارم انتخاب درستی کنی ...

درود

ممنون از نظرت امیر حسین جان.

امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و موید باشی.

سپاس گذارم.

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من الان دو تا سیستم دارم که یکی کارت صدای آنبورد Realtek® ALC1150 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 2 داره یعنی مین x99 ews و دیگری کارت صدای creative xfi xtreme gamer و با مین h61 dps asrock.

کارت صدای کریتیو کیفیت بسیار عالی داره و اصلا قابل مقایسه با کارت صدای قبلی آنبورد روی مین h61 نیست. یعنی شما نسبت بین کارت صدای آنبورد h61 و کارت صدای کریتیو رو مثل نسبت اسباب بازی به ماشین واقعی در نظر بگیر!! (البته با یه مقدار مبالغه) 

حالا پس از مقایسه دو مدل ذکر شده یعنی x99 ews و creative xfi xtreme gamer

کیفیت صدای کریتیو عالیه و خیلی شفافه. نه اینکه کیفیت x99 خوب نباشه ولی خوب در هنگام مقایسه تفاوت ها رو گوش متوجه میشه. البته من کاربر حرفه ای موزیک و sound نیستم ولی موزیک زیاد گوش میدم. به شدت پیشنهاد میکنم که کارت صدای جداگانه بگیرید و مارک خوبی بگیرید. همچنین به بقیه دوستان هم همین پیشنهاد رو دارم. کیفیت صدای یه آهنگ دلنواز با کارت صدای حرفه ای یا نیمه حرفه ای با کلی تنظیمات (که البته من برای تست اعمال نکردم تنظیمات رو وگرنه خیلی بهتر میشد) واقعا قابل مقایسه با هیچ کارت صدای آنبوردی نیست.

شاید توی تست اشتباهاتی کرده باشم ولی خوب چیزی که من شنیدم این بود.

در ضمن کارت صدای غیر آنبورد همونطور که گفتید قابل انتقال به مین دیگه هم هست. در ضمن یه کارت صدای خوب حتما و حتما و حتما (سه بار گفتم تا تاکید بشه) هدفون خوبی هم میخواد تا با هم یک ترکیب فوق العاده رو تشکیل بدند و لذت باورنکردنی رو برای شما به ارمغان بیارند.

امیدوارم کمکی هرچند کوچیک به حل مشکل شما کرده باشم.

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من الان دو تا سیستم دارم که یکی کارت صدای آنبورد Realtek® ALC1150 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 2 داره یعنی مین x99 ews و دیگری کارت صدای creative xfi xtreme gamer و با مین h61 dps asrock.

کارت صدای کریتیو کیفیت بسیار عالی داره و اصلا قابل مقایسه با کارت صدای قبلی آنبورد روی مین h61 نیست. یعنی شما نسبت بین کارت صدای آنبورد h61 و کارت صدای کریتیو رو مثل نسبت اسباب بازی به ماشین واقعی در نظر بگیر!! (البته با یه مقدار مبالغه)

حالا پس از مقایسه دو مدل ذکر شده یعنی x99 ews و creative xfi xtreme gamer

کیفیت صدای کریتیو عالیه و خیلی شفافه. نه اینکه کیفیت x99 خوب نباشه ولی خوب در هنگام مقایسه تفاوت ها رو گوش متوجه میشه. البته من کاربر حرفه ای موزیک و sound نیستم ولی موزیک زیاد گوش میدم. به شدت پیشنهاد میکنم که کارت صدای جداگانه بگیرید و مارک خوبی بگیرید. همچنین به بقیه دوستان هم همین پیشنهاد رو دارم. کیفیت صدای یه آهنگ دلنواز با کارت صدای حرفه ای یا نیمه حرفه ای با کلی تنظیمات (که البته من برای تست اعمال نکردم تنظیمات رو وگرنه خیلی بهتر میشد) واقعا قابل مقایسه با هیچ کارت صدای آنبوردی نیست.

شاید توی تست اشتباهاتی کرده باشم ولی خوب چیزی که من شنیدم این بود.

در ضمن کارت صدای غیر آنبورد همونطور که گفتید قابل انتقال به مین دیگه هم هست. در ضمن یه کارت صدای خوب حتما و حتما و حتما (سه بار گفتم تا تاکید بشه) هدفون خوبی هم میخواد تا با هم یک ترکیب فوق العاده رو تشکیل بدند و لذت باورنکردنی رو برای شما به ارمغان بیارند.

امیدوارم کمکی هرچند کوچیک به حل مشکل شما کرده باشم.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

درود

بسیار سپاس گذارم از توجه و راهنمایی شما دوست عزیزم.

سپاس.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم.

بنظر شما ساندبرد مین Giga z170x Gaming ‎7 بهتر هست یا کارت صدای Creative SB X-FI Titanium PciE ‎7.1 ؟؟

آخه اگه کارت صدا بهتر باشه دیگه نیازی نیست مین گرون بگیرم و تازه هر وقت سیستم جدید بگیرم کارت صدام جدا میکنم و روی سیستم جدید نصب میکنم که خیلی خوبه. :D‏ ‏

نظر شما چیه، مین Giga Z170x Gaming ‎7 یا کارت صدای ذکر شده؟

پ.ن: دوستان پیشاپیش از شما تشکر میکنم و پوزش میخوام چون فقط با موبایل میام نت نمیتونم مثبت بدم. :D

سپاس گذارم.

دوست عزیز مادربردهایه جدید دیگه نیازی به کارت صدا نداری الا برایه محیط وسیع که کارت صدای بالاتر بگیری ولا برایه یک اتاق کارت صدای داخل مادربرد کافیه صدای واضح و عالی از خودش نشون میده مثل مادربورد گیمینگ G1
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...