رفتن به مطلب

مشکل با IDM

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

شبها که idm ست میکنم واسه دانلود اکثراً یا همه لینکهایی که تو صف دانلود هستند خطا میدن (لینکا سالمن)

وسرعت دانلود حدود 1 الی 1.3 مگ هستش اما وقتی که ست میکنم خودش دانلود شروع کنه از 200 بالاتر نمیره و افت سرعت شدیدی داره و گاها میبینم با 50 دانلود میکنه

به همین دلیل نمیتونم بسته 2 تا 6 فعال کنم چون عملا دانلودی ندارم

الانم که ساعت 6.30 به صورت دستی صف شروع به دانلود میکنم

دوستان میدونین مشکل از کجاست؟ ورژن هم آخرینش هستش و ویندوز هم آپدیته!

ویرایش شده توسط Hassan.StarKilleR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخرین ورژنش

اگه اشتباه نکنم Internet.Download.Manager.6.25.Build.3.Retail

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با تجربه چند سال استفاده از idm باید بگم معمولا ورژن های جدید دارای ک.ر.ک سالمی نیستن.شما باید به ورژن های قبلی برگردی. امکانش هست با بازگشت مشکلتون حل بشه. البته بگم اگه به ورژنهای خیلی قبل برگردین ممکنه مشکل مچ نشدن با مرورگرهای جدید هم بوجود بیاد .

لینک به دیدگاه

احیانا از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احیانا از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنید؟

بله

از چه ورژنی استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

همیشه از آخرین ورژن IDM استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم، شما یکبار به منظور تست الان (طول روز- ساعات غیر رایگان) صف بندی کنید مثلا زمانشو بزارید دو دقیقه بعد. وقتی آغاز شد سرعت رو چک کنید و  دانلود رو کنسل کنید،تا حجمتون هدر نره. احتمالا خواهید دید که هیچ افت سرعتی نداره. پس IDM مشکلی نداره و این افت سرعت شبانه به این دلیل هستش که اکثر شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت در ایران، در ساعات رایگان سرعت رو محدود میکنن.

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

آخه من هم قبلا که از سرویس های شبانه ایرانسل استفاده میکردم همین مشکل رو داشتم. ربطی هم به برنامه idm نداشت. وقتی توی صف میذاشتم و میرفتم و برمیگشتم میدیدم که سرعت کم شده. ولی با شبانه آسیاتک همچین مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همیشه از آخرین ورژن IDM استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم، شما یکبار به منظور تست الان (طول روز- ساعات غیر رایگان) صف بندی کنید مثلا زمانشو بزارید دو دقیقه بعد. وقتی آغاز شد سرعت رو چک کنید و  دانلود رو کنسل کنید،تا حجمتون هدر نره. احتمالا خواهید دید که هیچ افت سرعتی نداره. پس IDM مشکلی نداره و این افت سرعت شبانه به این دلیل هستش که اکثر شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت در ایران، در ساعات رایگان سرعت رو محدود میکنن.

آخه من هم قبلا که از سرویس های شبانه ایرانسل استفاده میکردم همین مشکل رو داشتم. ربطی هم به برنامه idm نداشت. وقتی توی صف میذاشتم و میرفتم و برمیگشتم میدیدم که سرعت کم شده. ولی با شبانه آسیاتک همچین مشکلی نداشتم.

پس چرا لینکای دانلود خطا میدن؟ حتی زمانی که سرعت خوبه اما میام میبینیم مثلا 20 یا 10 تا پارتی که گذاشتم تو صف همشون خطا دادن اما وقتی به صورت دستی صفو شروع میکنم مشکلی ندارن!

لینک به دیدگاه

ارور time out میدن لینک ها و ناقص دانلود میشه !؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ارور time out میدن لینک ها و ناقص دانلود میشه !؟ 

والا دقیق نمیدونم اما وقتی میام میبینم لینکا خطا میدن

اونم ست کردم که خودش 10 بار سعی کنه که دانلود کنه احتمالا تایم اوت میده

یا ایراد از idm هستش یا مودم جدید

مودم قبلی داشتم این مشکلو نداشتم

لینک به دیدگاه

آخه من هم چنین مشکل مشابه رو دارم ... 

وقتی که فایل ها رو تو صف میذارم که دانلود بشن، تا 99 درصد دانلود میشه ولی بعدش ارور time out و data corruption و ... میده و باید خودم دستی و تک تک دانلود کنم !!! 

با flash get هم امتحان کردم. بهتر از idm بود ولی اکثر فایل ها رو خراب دانلود میکرد و بعد نیاز به repair در winrar داشت (فایل های rar و zip رو میگم)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان وضعیت ارور دادن خیلی بهتر شده با پچ جدید اما دانلودها تیک میزنه

اینجوریه که مثلا 3 ثانیه دانلود میکنه اونم با سرعت  متوسط بعد 1 ثانیه تایم اوت میده (یعنی دانلود نمیکنه ،تیک میزنه) و به همین روال

مشکلم با ست کردن صف ها میشه که احتمال از کرکش باشه

دوستانی که مشکلات اینجوری ندارن لطف کنن از کرکشون واسه ما آپلود کنن

ممنون

لینک به دیدگاه

http://s3.picofile.com/file/8227119318/Patch.rar.html

در فولدر اصلی قرار بدید و بعد از اجرا حتما روی رجیستر هم کلیک کنید.

p41_capture.png

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://s3.picofile.com/file/8227119318/Patch.rar.html

در فولدر اصلی قرار بدید و بعد از اجرا حتما روی رجیستر هم کلیک کنید.

bx2_capture.png

ممنون

کرک های قبلیم همش از سافت 98 که ایراد داره که موقع دانلود صف های ست شده ارور میدن

کرک دوستمون (

Service Manual)

خوبه دنبال کرک بهتری هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ابن وضعیت با کرک جدید که خیلی بهتر از قبلی هستش

دوستانی که کرک بودن مشکل لطفشونو از ما دریغ نکنن

5.jpg

لینک به دیدگاه

عجیبه من با کرکی گذاشتم مشکلی نداشتم، البته رو آخرین نسخه هنوز تست نکردم ولی روی ورژن قبلی 6.25 بیلد Build 3  و نسخه های قبلیش بدون مشکله. 

با توجه به تصویر انگار شما زبان برنامه رو فارسی کردید، شاید باگی چیزی ناشی از تغییر زبان به فارسی باشه، البته بعیده ولی زبان رو به انگلیسی برگردونید شاید درست شد.

ضمنا وقتی idm رو uninstall میکنید گزینه ی Full رو انتخاب کنید، قبل از نصب دوباره، فولدرهای به جا مونده رو هم از مسیر های زیر پاک کنید :

C:\ProgramData\IDM

و

Program Files (x86)\Internet Download Manager

و

C:\Users\. ... .\AppData\Roaming\IDM

و همچنین کلیدهای رجیستری از مسیر های زیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Internet Download Manager

و

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Download Manager

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجیبه من با کرکی گذاشتم مشکلی نداشتم، البته رو آخرین نسخه هنوز تست نکردم ولی روی ورژن قبلی 6.25 بیلد Build 3  و نسخه های قبلیش بدون مشکله. 

با توجه به تصویر انگار شما زبان برنامه رو فارسی کردید، شاید باگی چیزی ناشی از تغییر زبان به فارسی باشه، البته بعیده ولی زبان رو به انگلیسی برگردونید شاید درست شد.

ضمنا وقتی idm رو uninstall میکنید گزینه ی Full رو انتخاب کنید، قبل از نصب دوباره، فولدرهای به جا مونده رو هم از مسیر های زیر پاک کنید :

C:\ProgramData\IDM

و

Program Files (x86)\Internet Download Manager

و

C:\Users\. ... .\AppData\Roaming\IDM

و همچنین کلیدهای رجیستری از مسیر های زیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Internet Download Manager

و

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Download Manager

انجام شد ان شا ا... که درست میشه زبان هم انگلیش کردم

این اخطار رو هم هر از گاهی میده اما من در حالت ادمینی استفاده نمیکنم!؟ چرا این پیغامو میده

یوزر ادمین غیرفعاله!

6.jpg

لینک به دیدگاه

این اخطار رو هم هر از گاهی میده اما من در حالت ادمینی استفاده نمیکنم!؟ چرا این پیغامو میده

یوزر ادمین غیرفعاله!

برای این مورد، به فولدر idm برید فایل IDMan.exe رو پیدا کرده و به Properties برید و چک کنید تیک کنار چک‌باکسهای زیر غیرفعال باشند:

Run program in compatibility mode for

و

Run this program as an administrator

idm_run_as_admin2.png

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

غیرفعاله

احتمالاً مشکل از اینجا میتونه باشه

چون مودم قبلیم فقط با اکانت ادمین کارمیکرد واسه همین دانلودهامو با ادمین میگرفتم همون موقع هم این پیغامو میداد

حالا با یوزر خودم استفاده میکنم بازم پیغام میده

و یوزر ادمین غیرفعال کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با کرک جدید بازم مشکل پا برجاست

6.25 بیلد Build 3

8.jpg

لینک به دیدگاه

اونی که فرستادم فکر کنم ورژن پایین تر بود ولی برای خودم الان با ویندوز سون و مرورگر کروم 47 خوب جواب داد.فکر نکنم بشه از بیلت پایین با ک.ر.ک جدید استفاده کرد اگه ممکنه همون ورژن قبلی که فرستادم با ک.ر.ک خودش استفاده کن شاید مشکل حل بشه.درضمن ک.ر.کش از بین میره اگر اپدیتش کنی. 

اگه مشکلیم بابت انتقال فایل های که قبلا دانلود کردی هست و الان میخوای با نصب مجدد idm اونارم داشته باشی یه برنامه هست که میشه لینکایی که قبلا دانلود کردی دوباره داشته باشی:

http://soft98.ir/internet/download-manager/17224-IDM-Backup-Manager.html

لینک به دیدگاه

منم با مبین نت همین مشکل رو دارم

بعضی شبها تا 7 گیگ دانلود میکنه و بعضی شبها فقط 1گیگ

بعضی وقتها هم همه لینکها خطا میدن :wacko:

آخرشم متوجه نشدم چرا اینجوریه.

احتمالا به دلیل اینکه همه ی مردم لینکهارو ست میکنن که ساعت رایگان شبانه دانلود بشن این مشکل پیش میاد :D

لینک به دیدگاه

بعید می دونم مشکل از IDM باشه. با دانلودر دیگه ای تست کردین؟

اگر از کرک های IDM راضی نیستین فروش واسه ایران داره. قیمتش 69 تومن

https://www.internetdownloadmanager.com/buy.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...