رفتن به مطلب

یک سوال راجبع بازاریابی شبکه ای

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت بچه های لیون گفتم بپرسم اینجا چون خیلی ها اطلاع دارن

راستیش امروز یکی از رفقام که عضو این شرکت است:

http://shop.simorghmlm.ir/

به منم گفت بیا عضو بشم و مشاور اورد و توضیح داد یک چیزایی ولی نظر خودمو بخواهی میگم نمی سرفه و وقت تلف کردن چون اول باید کالا رو بخریم و بعد اون کالا رو می تونم بفرشیم یا خرج کنیم بعد طبق خریدمون پورسانتی می گیرم فکر کنم همینطوری باشه حالا خواستم از شما بچه ها هم راهنمایی بخوام برم یا نرم و به کارهای دیگه بپردازم و وقت تلف کردن

ممنون

موفق باشین :x :x

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

والا من یکی از دوستام هم به من شرکت پنبه ریز رو معرفی کرد برای بازاریابی شبکه ای خلاصه من هم حدود دو هفته برای مشاوره و آموزش رفتم اونجا کلا بنظرم زیاد کارش جالب نیست اولا جنس هایی که به شما میدن قیمت بالایی دارن مثلا شرکت پنبه ریز که محصولات بهداشتی و آرایشی تولید میکنه یه عطر رو به قیمت 20 تومن میده با همون مارک ولی تو بازار میتونید اون عطر رو با قیمت 12 تومن هم پیدا کنید از لحاظ کیفیت هم چیز جالبی نیستن این شرکتا میخوان محصولاتشون رو به قیمت مصرف کننده بفروشند تا سود بیشتری عایدشون بشه و پول ناچیزی به نام پورسانت رو به شما بدن(منظورم از قیمت مصرف کننده اینه که مغازدارها  محصولات رو به صورت عمده و قیمت کمتری که از شرکت میگیرن و با قیمتی که رو جلد محصول هست میفروششن مثلا روی عطر قیمت مصرف کننده رو زده 50 تومن و مغازه دار اون رو به قیمت 35 اورده و 50 میفروشه) این شرکت های چون میخوان سود بیشتری در بیارن رفتن تو کار بازار یابی شبکه ای و شما هم اگر بتونی خوب جنس رو بفروشی و تیم خوبی بسازی شاید تو این کار موفق بشی و در هر حال این کار رو برای هر کسی پیشنهاد نمی کنم وقتی هم شما رو میبرن برای مشاوره خیلی هایپ تون می کنن پس سعی کنید زیاد بشون توجه نکنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم بهم چند بار پیشنهاد کار تو شرکت سیمرغ رو دادن

ولی راسیتش وقتی کسایی رو که اونجا کار میکنم دیدم پشیمون شدم

اولا که همش باید دنبال زیر مجموعه برای خودت بگردی

بعدشم بغیر از اینکه همش جلسه دارین

این همه وقت میذاری برای کارت اخرشم خیییلی کم پول گیرت میاد

اگه واقعا میخوای کار کنی بزن تو ی کار دیگه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم بهم چند بار پیشنهاد کار تو شرکت سیمرغ رو دادن

ولی راسیتش وقتی کسایی رو که اونجا کار میکنم دیدم پشیمون شدم

اولا که همش باید دنبال زیر مجموعه برای خودت بگردی

بعدشم بغیر از اینکه همش جلسه دارین

این همه وقت میذاری برای کارت اخرشم خیییلی کم پول گیرت میاد

اگه واقعا میخوای کار کنی بزن تو ی کار دیگه

دقیقا کلا خیلی وقت گیره

لینک به دیدگاه

سلام خدمت بچه های لیون گفتم بپرسم اینجا چون خیلی ها اطلاع دارن

راستیش امروز یکی از رفقام که عضو این شرکت است:

http://shop.simorghmlm.ir/

به منم گفت بیا عضو بشم و مشاور اورد و توضیح داد یک چیزایی ولی نظر خودمو بخواهی میگم نمی سرفه و وقت تلف کردن چون اول باید کالا رو بخریم و بعد اون کالا رو می تونم بفرشیم یا خرج کنیم بعد طبق خریدمون پورسانتی می گیرم فکر کنم همینطوری باشه حالا خواستم از شما بچه ها هم راهنمایی بخوام برم یا نرم و به کارهای دیگه بپردازم و وقت تلف کردن

ممنون

موفق باشین :x :x

سلام

نتورک ماکتینگ=نسخه جدید شرکت های هرمی

از اولین چیزهایی که در مشاوره ذکر میشود قانون اهرم :تک تک اعضا در واقع اهرم میشوند که مسئول و صاحب اصلی و لیدر های اصلی صاحب کسب در آمد بشوند.

در کتاب رموز در بازاریابی شبکه در NM از اهرم OPT که مخفف کلمات:

Other People's Times   (وقت سایر افراد)

Other People's Talent (استعداد سایر افراد)

Other People's Techniges (مهارت سایر افراد)

و از اهرم OPE

Other People's Energy (انرژی سایر افراد)

Other People's Eduction (تحصیلات سایر افراد)

Other People's Enthasisam (اشتیاق سایر افراد)

خب قضاوت با خودتون ...دیگه بیشتر از این میخواهید اهرم بشید که یک عده به منابعشون برسند و شما هم یک عده دیگر اهرم کنید تا خودتون به جایی برسید؟؟؟

اینجا را بخونید تا این شرکت ها رو بهتر بشناسید.

لينك مفيد

لینک به دیدگاه

ممنون از همگی اصلا دوربرشم حالا نمی رم خودم از اون اول فهمیدم چیز بی خودی است وقتی باید بابت اجناسی که می خیری پولی بیتشری بدهی و پورسانت بگیری خیلی چیز بی خودی است و وقت هدر دادن است

با تشکر از همگی

موفق باشین بچه ها :x :x :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...