رفتن به مطلب

PCI to PCI Express 3.0

CPT.ZAKHAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت Linksys WMP600N دارم که از اسلات PCI استفاده میکنه اما مادریرد من PCI Express 3.0 داره و Mini PCI

post-21484-0-58688700-1449168876_thumb.jpg  post-21484-0-97330900-1449168619_thumb.jpg

سوال اینه که ایا تبدیلی تو بازار موجود هست که بتونم استفاده کنم یا به فکر کارت دیگه باشم؟

اگه از Linksys و یا همون Cisco مدل تک آنتنه میشناسید که به PCI Express 3.0 بخوره هم لطفا معرفی کنید

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

اون قسمتی که تو عکس مشخص کردم 2 پین اضافه داره و تو اسلات جا نمیشه!

لینک به دیدگاه

ببین اینها به کارت می آد:http://asarayan.com/109-قیمت-فروش-کارت-شبکه-network-card-اینترنال-اکسترنال-وایرلس

ایسوس n300 فکر نکنم چیزی از لینکسیس کم داشته باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام داداش

تا اونجایی که بنده بازار رو زیر و رو کردم همچین تبدیلی وجود نداره

به نظرم باید کارت رو عوض کنید @};-

لینک به دیدگاه

این کارت شما که اون قسمتیش که میگید جا نمیره و مشخص کردین...تک تکه پیناشو علامت گذاشتم....11 پین داره درسته؟

kec_2_thumb.jpg

این دو تا کارت WiFi دیگه که یکیش PCie هستش یکیش مثل مال شما PCI

prx8_1_thumb.jpg

این یه GTX 960 رفرنس:

f9ut_4_thumb.jpg

اینم یه GTX 960 ساخت GALAX :

yp6g_3_thumb.jpg

اینم توضیحات مربوط به پین ها:

e6ql_5_thumb.jpg

حالا اگه شما باز احساس می کنی که 2 تا پیناش اضافس می تونید بدید براتون ببرنش! ولی بهتون قول می دم هر کارت دیگه ای هم بگیرید 11 تا پین اول رو خواهد داشت.می تونید GTX 980 تون رو هم در بیارید اون پینهاشو بشمارید...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

اره جفتش 11 تایی هست اما نمدونم چرا وقتی میخوام بذارم سر جاش 2 تا پین اضافه میاد!

A12.jpg

به هر حال من کاتش کردم و گذاشتم سر جاش! :D اما جواب نداد! :( وقتی هم که در آوردمش بوی سوختگی میداد! کارت عمرش رو داد به شما :)

تو رنج 80-150 چه کارتی پیشنهاد میدید؟ ترجیحا لینکسیس یا سیسکو باشه

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر قرار بود pci به pcie بخوره که دیگه لفظ express به اخرش اضافه نمیشد

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر قرار بود pci به pcie بخوره که دیگه لفظ express به اخرش اضافه نمیشد

Sent from my C6602 using Tapatalk

من مودم دیال آپ و کارت WiFi که PCI باشن داشتم که توی اسلات PCIe یا PCIe 2.0 میزدم کار می کرد.از لحاظ اندازه و تعداد پین هم من مشکلی بینشون نمی بینم چون پینهایی که مورد نیاز باشن و متصل باشن وصل می شن و کار می کنن.هیچ فشار خواصی هم موقع اتصالشون نمی آوردم.ولی کلا خیلی وقته که من ازLAN خود مادربرد استفاده می کنم به جای WiFi و غیره(تغریبا از سال 87 -86 که یه 8901 TP داشتم. برای خط دومم یه TP 8817 خریدم و سال پیش با 2750U Dlink تعویضش کردم)...شاید من درست به یاد نداشته باشم و دارم اشتباه می کنم...ولی با این عکسی که ایشون گذاشته و مقایسه ای که من کردم با کارت های PCIe نباید مشکلی داشته باشه.در هر صورت که ایشون کارتشون سوخته و من پیشنهاد می کنم یه آداپتور USB بگیرن.مثل  C-net 907 یا TP link AC600...

لینک به دیدگاه

سلام

استارتر محترم شما باید از کارت زیر استفاده می کردید(الان که دیگه دیر شده )

http://digik.ir/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-convertor-main/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%BE%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%DB%8C-Convertor-pci/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-PCI-E-express-%D8%A8%D9%87-PCI

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...