رفتن به مطلب

راهنمایی برا خرید اسپیکر و هدست

mester
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه اسپیکر میخوام برا کامیپوتر بخرم و بودجه حدود 200 تومن

مشکلی برا افزایش بودجه ندارم ولی با توجه به نیاز هام باشه

جایی که من هستم نمیتونم خیلی صدا زیاد کنم و از طرفی اسپیکر رو هم بیشتر برا گوش دادن اهنگ و موزیک ویدیو استفاده میکنم و فقط گاهی باهاش فیلم میبنم و گیم هم تقریبا صفر

در نتیجه کیفیت صدا خیلی برام مهمتر از بلندی هست چون بلندی خیلی به دردم نمیخوره

از طرفی با توجه به مطالبی که توی همین فروم خوندم یه سری اسپیکرها صدا رو رنگ میکنن و یه سری صدای واقعی رو پخش میکن و اگه اشتباه نکنم دوستان نوشته بودن اسپیکر های مانیتورینگ (اصلا این مطلب اسپیکرهای مانیتورنگ رو درست متوجه شدم؟)

حالا خط بالایی رو درست نوشتم به نظر شما سراغ کدوم دسته برم؟ من خودم فکر میکنم با من خیلی مهم نباشه صدای واقعی چی هست و صدا به اصطلاح رنگ شده جذابیت بیشتری برام داشته باشه

با توجه به مطالب فوق الان باید چی بخرم؟ اگه بودجه کم هست بگید با این اوصاف حداقل بودجه باید چقدر باشه و چی مدل هایی رو بخرم؟

ضمنا با توجه به اینکه صدا رو نمی تونم زیاد کنم بیشتر اوقات اهنگ ها رو با هدست گوش میدم و برام حس خیلی خوبی داره و ترجیح میدم به اسپیکر و اصلا یکی از دلایلی که فقط 200 بودجه گذاشتم این هست که یه هدست نسبتا خوب هم بخرم

برا هدست هم فعلا 200 بودجه در نظر میگرم و شرایط مثل همون اسپیکر هست ضمنا اگه بودجه برا خرید یه چیز نسبتا خوب کمه بگید چقدر باید هزینه کنم

دلیلی هم که گفتم هدست چون از میکروفونش برا اسکایپ زیاد استفاده میکنم اگه معقول تر هست که هدفون بخرم و یه میکروفون خوب بخرم به این شکل پیشنهاد بدید(هر چند خودم میکروفون تنهای به دردخور توی نت ندیدم)

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...