رفتن به مطلب

5820k vs 5930k

Recommended Posts

دوستان بینه انتخابه این دوتا موندم البته اصلا به قضیه لنز بیشتر توجه نکنید چون اصلا قصد sliندارم الان تنها چیزی که 5930 رو به نظر من محبوب کرده اورپذیریه بهترشه . هرچی تو تفاوتهای این دو پردازشگر نگاه کردم دلیل اینکه چرا 5930 حدود 400 مگاهرتز بیشتر اور میشه رو نفهمیدم .

هرکسی تجربه یا اطلاعاته موثقی داره ممنون میشم کمکم کنه

به نظرتون یک 5820 بگیرم صبر کنم تا سریه 6000 این سوکت بیاد عوضش کنم یا اینکه طول میکشه میره اونور سال؟

لینک به دیدگاه

5820k از همون اولش هم اصلا" محبوب نبود، اون زمان كه اومد منطق خريد نداشت، و پردازنده 4790K و سوكت 1150 ارزش بيشترى داشت تا 5820K

از اين نظر روى 5930K سرمايه گذارى كنيد خيلى بهتره.

لینک به دیدگاه

دوستان بینه انتخابه این دوتا موندم البته اصلا به قضیه لنز بیشتر توجه نکنید چون اصلا قصد sliندارم الان تنها چیزی که 5930 رو به نظر من محبوب کرده اورپذیریه بهترشه . هرچی تو تفاوتهای این دو پردازشگر نگاه کردم دلیل اینکه چرا 5930 حدود 400 مگاهرتز بیشتر اور میشه رو نفهمیدم .

هرکسی تجربه یا اطلاعاته موثقی داره ممنون میشم کمکم کنه

به نظرتون یک 5820 بگیرم صبر کنم تا سریه 6000 این سوکت بیاد عوضش کنم یا اینکه طول میکشه میره اونور سال؟

چیپ یکسان هست فقط تعداد لنز بیشتره.

این که قابلیت اور پذیری داشته باشه به مدل مربوط نمیشه ! به شانس شما برمیگرده.

همین الان 5820K موجود هست که 4500 رو با 1.15 ولت میزنه ! در مقابل 5930K دارم که 4500 رو با حدود 1.2 ولت میزنه

سری 6000 هم مگر همون برادول نیست؟ برادول که خیلی فاجعه هست. قابلیت اورکلاک پذیری خیلی خیلی ناچیزی داره.

5820k از همون اولش هم اصلا" محبوب نبود، اون زمان كه اومد منطق خريد نداشت، و پردازنده 4790K و سوكت 1150 ارزش بيشترى داشت تا 5820K

ارمین جان همین الان 5820K ارزش خرید بالایی داره حتی به نسبت 4790K.

شما 2 هسته و 4 ترید بیشتر داری. مموری کنترلر 4 کاناله هست. سیستم به لحاظ اورکلاک هم استیبل تر و بسیار خنک تر از همون 4790k تشریف داره.

همین الان 5930K دارم دماش از 4770K کمتر هست. 

این مزایا ارزش خرید نداره به نسبت 4 کور و 8 ترید  دو کاناله و خمیر مزخرف Ihs?

اون زمان گفتیم رماش گرونه بوردش گرونه. الان که بورد های 1151 همه رو روسفید کردن. رم هم ارزان شد.

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

همین الان 5820K موجود هست که 4500 رو با 1.15 ولت میزنه ! در مقابل 5930K دارم که 4500 رو با حدود 1.2 ولت میزنه

سری 6000 هم مگر همون برادول نیست؟ برادول که خیلی فاجعه هست. قابلیت اورکلاک پذیری خیلی خیلی ناچیزی داره.

شما 2 هسته و 4 ترید بیشتر داری. مموری کنترلر 4 کاناله هست. سیستم به لحاظ اورکلاک هم استیبل تر و بسیار خنک تر از همون 4790k تشریف داره.

اون زمان گفتیم رماش گرونه بوردش گرونه. الان که بورد های 1151 همه رو روسفید کردن. رم هم ارزان شد.

نه داداشه من سریه جدید 6000 برای چیپسته x99 داره میاد مثلا 6950 بیست هسته داره

بعدشم چندتا کلیپ تو یوتوب دیدم که با بایوسهای جدید اور 5930 باز شده این لینکم ببینید با خنک کننده ایر چقدر بیشتر اور میشهhttp://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-5930K-vs-Intel-Core-i7-5820K

نه داداشه من چیپ ستهای سریه zیکبار مصرفند الان سی پی یوی امضامو نگاه کن دوسال دیگه به این مادربردم بالاترش نمیخوره باید دوتاشو باهم بندازم آشغالی من سالهای سال فقط xمیبستم سه ساله که سریهzمیبندم هی عوض میکنم قطعاتو هی اینتل برای 5 درصد کاراییه بیشتر سوکت عوض میکنه

واقعا راست میگن. الان همین 6700 مگه چی داره که دارن 1500 میفروشنش.تو بازیهای الان 90 درصدش پر میشه بعضا 100 درصدش بعد 2 ساله دیگه که هیچ همین کرایسیس بعدی گلوگاه میشه برای 980ti. کلا کیفیته کاریه سریهxیگ چیزه دیگست

لینک به دیدگاه

بعدشم چندتا کلیپ تو یوتوب دیدم که با بایوسهای جدید اور 5930 باز شده این لینکم ببینید با خنک کننده ایر چقدر بیشتر اور میشهhttp://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-5930K-vs-Intel-Core-i7-5820K

خب ببین اون سایت ها رو اصلا ملاک خودت قرار نده. اون فرکانس ها رو کلا کشکه. :D  @};-

به شات زیر دقت کن.

j8zw98izucl676s7o809.jpg

وقتی هر دو سی پی یو مشخصات یکسان داره چه طور میشه یکی بهتر فرکانس میزنه؟؟؟

شات زیر که خنده دار تره:

qxzs8edz0kpcbkroidyd.jpg

5820K زیر واتر بهتر فرکانس زده :دی ولی روایر کمتر! :دی :D

بعد زده رو ایر 5930K تا 4.7 اورکلاک شده. امکان نداره چنین چیزی.

کلا کسی نمی تونه بگه پردازنده X به میزان Y  اورکلاک میشه و از دیگری برتر هست. حتی از اون بزرگتر خود اینتل هم نمیتونه بگه. :D

تا چیزی تست نشه نمیشه گفت. چون کیفیت سیلیکون و مواد تشکیل دهنده و درصد و خلوص اونها در فرایند ساخت همیشه متفاوت هست. همین عوامل باعث میشه یه پردازنده با ولتاژ کمتری استیبل بشه و فرکانس بیشتری بزنه و دیگری نزنه.

اما یک استثنا هم این وسط هست که معمولا جور درمیاد.

اون این که معمولا پردازنده های رده بالاتر کیفیت ساخت بهتری دارن و معمولا شانس بیشتری وجود داره که چیپ ممور یکنترلر بهتری داشته باشه و لو ولت تر باشه. اما دقت کن گفتم معمولا.

این جریان در پنتیوم ضریب باز G3258 و 4670K و 4790K ها هم صادق هست. و عموما 4790K ها مموری کنترلر بهتری دارن و لو ولت تر هستن.

اینا رو گفتم پس الان شمایی که نمیخوای مولتی کارت کار کنی (منظورم دو کارت نیست بلکه منظورم بیش از 2 کارت هست) نمیخوای ورد رکورد بزنی، چه لزومی داره که اختلاف قیمت بین 1340 به 1990 رو پرداخت کنی؟ :)

اختلاف قیمتی کم نیست واقعا قابل توجه هست. البته اگر خودتون اصرار به خریدش دارید من دخالتی نمیکنم.

@};-

بعدشم چندتا کلیپ تو یوتوب دیدم که با بایوسهای جدید اور 5930 باز شده 

ببخشید متوجه نشدم. یعنی چی باز شده؟ از اول مگر باز نبود؟

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

تو سایت hwbot که فرکانس های جفتشو نگاه میکردم، تقریبا یکسان اوور میشن و هیچ تفاوتی بینشون نیست. برتری 5930 هم تو بعضی تست ها به خاطر بیس کلاک دیفالت هست که کمی بالاتر هست. وگرنه تمام هسته ها و معماریشون یکسان هست.

در حال حاضر به نظر قوی ترین سیستم ممکن نسبت به پول پرداختی همین x99+5820k+ram ddr4 هستش.

لینک به دیدگاه

خب ببین اون سایت ها رو اصلا ملاک خودت قرار نده. اون فرکانس ها رو کلا کشکه. :D  @};-

به شات زیر دقت کن.

j8zw98izucl676s7o809.jpg

وقتی هر دو سی پی یو مشخصات یکسان داره چه طور میشه یکی بهتر فرکانس میزنه؟؟؟

شات زیر که خنده دار تره:

qxzs8edz0kpcbkroidyd.jpg

5820K زیر واتر بهتر فرکانس زده :دی ولی روایر کمتر! :دی :D

بعد زده رو ایر 5930K تا 4.7 اورکلاک شده. امکان نداره چنین چیزی.

کلا کسی نمی تونه بگه پردازنده X به میزان Y  اورکلاک میشه و از دیگری برتر هست. حتی از اون بزرگتر خود اینتل هم نمیتونه بگه. :D

تا چیزی تست نشه نمیشه گفت. چون کیفیت سیلیکون و مواد تشکیل دهنده و درصد و خلوص اونها در فرایند ساخت همیشه متفاوت هست. همین عوامل باعث میشه یه پردازنده با ولتاژ کمتری استیبل بشه و فرکانس بیشتری بزنه و دیگری نزنه.

اما یک استثنا هم این وسط هست که معمولا جور درمیاد.

اون این که معمولا پردازنده های رده بالاتر کیفیت ساخت بهتری دارن و معمولا شانس بیشتری وجود داره که چیپ ممور یکنترلر بهتری داشته باشه و لو ولت تر باشه. اما دقت کن گفتم معمولا.

این جریان در پنتیوم ضریب باز G3258 و 4670K و 4790K ها هم صادق هست. و عموما 4790K ها مموری کنترلر بهتری دارن و لو ولت تر هستن.

اینا رو گفتم پس الان شمایی که نمیخوای مولتی کارت کار کنی (منظورم دو کارت نیست بلکه منظورم بیش از 2 کارت هست) نمیخوای ورد رکورد بزنی، چه لزومی داره که اختلاف قیمت بین 1340 به 1990 رو پرداخت کنی؟ :)

اختلاف قیمتی کم نیست واقعا قابل توجه هست. البته اگر خودتون اصرار به خریدش دارید من دخالتی نمیکنم.

@};-

ببخشید متوجه نشدم. یعنی چی باز شده؟ از اول مگر باز نبود؟

من اشتباه منظورمو توضیح دادم منظورم از باز شدنه اور این بودکه میگن با بایوس جدید بهتر اور میشه

5820K زیر واتر بهتر فرکانس زده :دی ولی روایر کمتر! :دی 

آره این اولش برای منم عجیب بود ولی باز گفتم شاید جای ایر و واتر کوولینگو اشتباه زدند

تو سایت hwbot که فرکانس های جفتشو نگاه میکردم، تقریبا یکسان اوور میشن و هیچ تفاوتی بینشون نیست. برتری 5930 هم تو بعضی تست ها به خاطر بیس کلاک دیفالت هست که کمی بالاتر هست. وگرنه تمام هسته ها و معماریشون یکسان هست.

در حال حاضر به نظر قوی ترین سیستم ممکن نسبت به پول پرداختی همین x99+5820k+ram ddr4 هستش.

آره واقعا منم دیگه حالم از بردهای سریه zبهم خورد سی پی یوهاشم حسسساسسسو نازک نارنجی اند دوسه مدل6600زیر اور 30 و 40 درصد چنان بهشون فشار اومده بودکه بعد از اون با همون ولتاژ پایدار نمیشدند باید بالاتر بهشون بدی

لینک به دیدگاه

کسی اینجا هست که 5820kرو اورش کرده باشه؟

سلام 

من خیلی تجربه اورکلاک ندارم اما تونستم تا 4.4 با ولتاژ 1.18 یا 1.2 (مطمئن نیستم) اور کنم ... دو سه تا تست هم گرفتم و مشکل خاصی نداشت اما بیشتر از 4.4 نمیرفت و باید ولتاژ بیشتر میدادم ...(اینکار رو تابستون انجام دادم و جزییات رو نمیدونم) 

لینک به دیدگاه

سلام 

من خیلی تجربه اورکلاک ندارم اما تونستم تا 4.4 با ولتاژ 1.18 یا 1.2 (مطمئن نیستم) اور کنم ... دو سه تا تست هم گرفتم و مشکل خاصی نداشت اما بیشتر از 4.4 نمیرفت و باید ولتاژ بیشتر میدادم ...(اینکار رو تابستون انجام دادم و جزییات رو نمیدونم) 

الان هم داریش ؟ مین و خنک کننده ات چیه؟

لینک به دیدگاه

آره ... برو سیستم پروفایلم رو نگاه کن 

لینک به دیدگاه

همه چیزش خوبه فقط دلیل این که رمه کوآد ننداختیرو متوجه نمیشم؟؟؟ چون پهنای باند موری کوآد بهتره

الان کلوکش رو چنده؟  راستی سی پی یوتو نمیفروشیش؟

لینک به دیدگاه

همه چیزش خوبه فقط دلیل این که رمه کوآد ننداختیرو متوجه نمیشم؟؟؟ چون پهنای باند موری کوآد بهتره

الان کلوکش رو چنده؟  راستی سی پی یوتو نمیفروشیش؟

چون فعلا کار خاصی انجام نمیدم و نیازی به کواد نداشتم ... برای اینکه بعدا راحت تر بتونم تغییر بدم

الان کلاکش دیفالت هست ، کلا کل سیستم روی Power Saving هست  :D  از پاور و کولر و ... تا فن گرافیک ! همه یا خاموش هستند یا روی حداقل دور .. 

نه ، فعلا قصد فروش ندارم متاسفانه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...