رفتن به مطلب

Zotac GTX 950 AMP یا ASUS GTX 950 STRIX

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان عزیز

نتیجه این نظر سنجی برام یه کاربرد خاص داره و صبح  بسته میشه، پس ممنون میشم رای بدین.

خیلی دقیق و واضح شما باشید با قیمت ها و کلیه شرایط فعلی، کدوم رو انتخاب می کنید؟ بحث به طور دقیق بین همین دو مدل هست و سوال در مورد بهترین کارت GTX 950 موجود نیست.

ss4r_capture.png

@};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

تنها برتری خواصی که من می بینم مدل Strix به AMP داره کولر خنک تره(اونم حدود 4-5 درجه)اما کلاک AMP حدود 8 درصد بالاتر از STRIX هستش ضمن اینکه مموری هم در مدل AMP اور شده(6 درصد)...از لحاظ اندازه هم کارت زوتاک یه 2 سانتی کوتاه تر و جع جور تره به علاوه ی اینکه بک پلیت داره که ظاهر پشت کارت رو هم بهتره می کنه...قیمتش هم 40 تومن ارزون تره...ولی حتی جفتشون هم یه قیمت بودن بازم مدل زوتاک خوبی های بیشتری داره.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

خبات جان

این که نظر سنجی نمیخواد، روی کاغذ هم Zotac برنده است، چه برسه در عمل.

لینک به دیدگاه

دليلي براي انتخاب كارت ايسوس نميبينم!!!!

پس بدون شك زوتك رو انتخاب مي كنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان

این که نظر سنجی نمیخواد، روی کاغذ هم Zotac برنده است، چه برسه در عمل.

درود جناب ابیشی عزیز

همونطور که گفتم بحثم بین کاربرا هست، به خرید/ فروش مربوط میشه...میخوام ببینم که دوستان کدوم رو ترجیح میدن و از نظر فروش بیشتر استقبال میشه و الی متوجه برتری کارایی زوتک هستم @};-

ممنون از همه عزیزانی که رای و نظر دادن @};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خبات جان دیگه دوره دوره ی به عمل کار براید به سخرانی نیست هست اکثر کاربران تحقیق می کنند کدوم بهتره انتخاب می کنند و برندها اکثرا به هم از نظر کیفیت نزدیکند و دیگه از نظر من دوره حکومت گیگا و ایسوس تموم شده هرکدوم قیمت به عملکرد بهتر داشته باشند گزینه بهتری هست که در اینجا هم چون دوستان میگن هم اور بیشتری داره هم از نظر قیمت زوتک بهتره پس انتخاب عاقلانه این هست زوتک برداریم تازه انگار بک پلیت هم داره...!  :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خبات جان دیگه دوره دوره ی به عمل کار براید به سخرانی نیست هست اکثر کاربران تحقیق می کنند کدوم بهتره انتخاب می کنند و برندها اکثرا به هم از نظر کیفیت نزدیکند و دیگه از نظر من دوره حکومت گیگا و ایسوس تموم شده هرکدوم قیمت به عملکرد بهتر داشته باشند گزینه بهتری هست که در اینجا هم چون دوستان میگن هم اور بیشتری داره هم از نظر قیمت زوتک بهتره پس انتخاب عاقلانه این هست زوتک برداریم تازه انگار بک پلیت هم داره...!  :-?

درود نیما جان

واقعیتش زوتک همچین هم تحفه نیست اما به دلیل ظلمی که با گیگا و ایسوس و ام اس آی بیشتر در حق گیمرها میشه، ملت به زوتک رو آوردن. درسته که کارایی خیلی خوبی داره اما اون قدرها هم تحفه نیست. تنها چیزی که باعث درخشش زوتک شده، سیاست قیمت گذاری اون از سوی واردکنندگان انحصاری این برند هست و الی خود من یادمه یه زمانی زوتک آشغال ترین کارت ها رو داشت.

برندهایی مثل گالاکس 100 شرف به زوتک دارن اما زوتک کمتر گرونه. هر چند اختلاف زوتک با ایسوس یا حتی گالاکس برای مصرف کننده اصا محسوس نیست اما اهل دلاش می دونن چی می گم.

درسته زوتک تو کارت های آمپ فرکانس بالاتری داره اما همین ایسوس رو دستی اور کن از زوتک برتره اما هیچ معقول نیست الکی پول بیشتری به خاطر ایسوس یا گیگا بدی.

@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...