رفتن به مطلب

یه نگاهی بندازین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

OCZ RevoDrive Hybrid 1TB

ارزش خرید داره

میشه کمی بیشتر در مورد این هارد یا نه بگم اس اس دی بیشتر توضیح بدین

تشکر از همه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من نه

ترکیب اس اس دی معمولی با هارد بهتر هست.

لینک به دیدگاه

نظر شخصی من که تا الان چهار تا هارد دیسکم سوخته و بخشی از اطلاعاتم از بین رفته اینه که هارد اصلا مناسب نیست ! ( شاید هم هارد دیسک های من معمولی بودن - دو تا وسترن بود - یه سیگیت - یه توشیبا ! )  الان شش ماهه که اس اس دی 120 گیگ دارم - تا الان نه ویندوز مشکلی بیدا کرده نه فایل هام  و نه بایوس تایمم از 4 ثانیه بیشتر شده ! تازه اس اس دی من معمولی هستش - اگه سامسنوگ برو بود که خیلی عالی میشد - به هر حال هر چیز که میخرید مبارکتون باشه 

لینک به دیدگاه

OCZ RevoDrive Hybrid 1TB

ارزش خرید داره

میشه کمی بیشتر در مورد این هارد یا نه بگم اس اس دی بیشتر توضیح بدین

تشکر از همه

ببینید ارزش خرید که داره!
ولی موضوع مهم اینه که کاربری شما چی هست!؟
برای گیم و فیلم دیدن و ... بدرد نمیخوره! برای این موارد با این هزینه، اگه من بودم یه SSD 512GB میگرفتم.
درضمن نسبت حجم به قیمتش هم چندان جالب نیست.

*تا جایی که متوجه شدم این درایو قابلیت اینو داره که کشی حدود 100GB ایجاد کنه در کنار یک هارد 1TB !
مثل SSHD هایی که کش 8 گیگ دارند در کنار هارد 1TB!
موضوع اینه که شرکت سیگیت یک آزمایشی کرده بود و به این نتیجه رسیده بودن که کش بالاتر از 2GB تو هارد های دورگه کارایی رو چندان بالا نمی بره و یک هارد با 2 گیگ کش تقریبا مثل یک SSD رفتار میکنه!
یعنی تفاوت خیلی زیادی بین 8 گیگ کش و 100 گیگ کش نخواهد بود (برای سیستم های خانگی)

نظر شخصی من که تا الان چهار تا هارد دیسکم سوخته و بخشی از اطلاعاتم از بین رفته اینه که هارد اصلا مناسب نیست ! ( شاید هم هارد دیسک های من معمولی بودن - دو تا وسترن بود - یه سیگیت - یه توشیبا ! )  الان شش ماهه که اس اس دی 120 گیگ دارم - تا الان نه ویندوز مشکلی بیدا کرده نه فایل هام  و نه بایوس تایمم از 4 ثانیه بیشتر شده ! تازه اس اس دی من معمولی هستش - اگه سامسنوگ برو بود که خیلی عالی میشد - به هر حال هر چیز که میخرید مبارکتون باشه 

داداش احتمالا در نوع کاربری شما مشکلی هست!

هارد به این راحتی نمیسوزه...

همین حالا یه هارد وسترن 320GB دارم که 27 هزار ساعت کار کرده!

یعنی روزانه 8 ساعت در نظر بگیریم بیشتر از 9 سال میشه!

حتی یک ارور هم نداره.

و از سال 2003 که بصورت اکتیو با سخت افزار و نرم افزار سرو کار دارم، تا حالا فقط یک هارد اکسترنالم بد سکتور داشته! 

کلا اگه رعایت حال هارد دیسک ها رو بکنید، خیلی قابل اعتماد تر از این حرفاهایی هستند که شما میفرماید...

لینک به دیدگاه

فک کنم با پولش بشه یه وسترن بلک خرید با یه اس اس دی خفن.

تازشم یه چیزی هم ازش باقی میمونه.

:|

دقیقا!

لینک به دیدگاه

ببینید ارزش خرید که داره!
ولی موضوع مهم اینه که کاربری شما چی هست!؟
برای گیم و فیلم دیدن و ... بدرد نمیخوره! برای این موارد با این هزینه، اگه من بودم یه SSD 512GB میگرفتم.
درضمن نسبت حجم به قیمتش هم چندان جالب نیست.

*تا جایی که متوجه شدم این درایو قابلیت اینو داره که کشی حدود 100GB ایجاد کنه در کنار یک هارد 1TB !
مثل SSHD هایی که کش 8 گیگ دارند در کنار هارد 1TB!
موضوع اینه که شرکت سیگیت یک آزمایشی کرده بود و به این نتیجه رسیده بودن که کش بالاتر از 2GB تو هارد های دورگه کارایی رو چندان بالا نمی بره و یک هارد با 2 گیگ کش تقریبا مثل یک SSD رفتار میکنه!
یعنی تفاوت خیلی زیادی بین 8 گیگ کش و 100 گیگ کش نخواهد بود (برای سیستم های خانگی)

داداش احتمالا در نوع کاربری شما مشکلی هست!

هارد به این راحتی نمیسوزه...

همین حالا یه هارد وسترن 320GB دارم که 27 هزار ساعت کار کرده!

یعنی روزانه 8 ساعت در نظر بگیریم بیشتر از 9 سال میشه!

حتی یک ارور هم نداره.

و از سال 2003 که بصورت اکتیو با سخت افزار و نرم افزار سرو کار دارم، تا حالا فقط یک هارد اکسترنالم بد سکتور داشته! 

کلا اگه رعایت حال هارد دیسک ها رو بکنید، خیلی قابل اعتماد تر از این حرفاهایی هستند که شما میفرماید...

مشکل از کاربری نمیدونم چیه ولی این هارد اخریم توشیبا اصل بود که از سازگار خریدم سرعتش هم بد نبود اما هشت ماه بیشتر دوام نیاورد تازه ماه ششم هم یه بخشیش بد سکتور شد در صورتی که اس اس دی ای که الان دارم تا الان هیچ مشکلی نداشته - نمیدونم شاید هم هر چهارتا هارد من مشکل داشتن ( البته هارد اولی حدودا شش سال کار کرد ! ) اما کلا برتری اس اس دی به اچ دی دی ثابت شدست 

لینک به دیدگاه

مشکل از کاربری نمیدونم چیه ولی این هارد اخریم توشیبا اصل بود که از سازگار خریدم سرعتش هم بد نبود اما هشت ماه بیشتر دوام نیاورد تازه ماه ششم هم یه بخشیش بد سکتور شد در صورتی که اس اس دی ای که الان دارم تا الان هیچ مشکلی نداشته - نمیدونم شاید هم هر چهارتا هارد من مشکل داشتن ( البته هارد اولی حدودا شش سال کار کرد ! ) اما کلا برتری اس اس دی به اچ دی دی ثابت شدست 

مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه، از مشکلات پاور بگیر تا لرزش کیس و ...

اما در مورد اینکه SSD برتر هست یا HDD و کدوم یکی قابل اعتماد تر هست، باید تعریف دقیق اینا رو مشخص کنید!

مثلا در 2 تا 2.5 سال اول HDD ها قابل اعتماد تر هستند!

ولی از نیمه دوم سال سوم به بعد HDD ها رفته رفته قابل اعتماد بودن رو از دست میدن.

دلیلش هم اینه که امار خرابی SSD ها با نرخ رشد عددی زیاد میشه، ولی امار خرابی HDD ها با نرخ رشد هندسی بالا میره.

و باز جالبه بدونید امار خرابی SSD های MLC کمتر از SLC هست.

و مثلا SSD ها ممکنه بعد از مدتی بدلیل وصل نبودم به منبع تغذیه، مشکلاتی در اطلاعاتشون پیش بیاد! ولی HDD ها 100 سال هم به برق وصل نباشن، مشکلی پیش نمیاد!

و...

لینک به دیدگاه

این چه عنوانیه وقت ادمو الکی میگیرید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...