رفتن به مطلب

فروش مادربرد GIGABYTE X58-UD3R

amirsss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من 6 ماهه یه مادربرد REV 1.6 gigabyte ex58-ud3r دارم که فاقد گارانتی در ایران هست اما تا 2013 (گارانتیش 3 ساله هست ) گارانتی آمریکا و کانادا داره یه بار یکی از خازنهای برد در اومد (قبلاً در تاپیک http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/4477-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF/ مفصل دربارش بحث کردیم میتونید مراجعه کنید ) و راستش من تا الان نبردم خازن رو بدم آواژنگ یا تعمیرات البته با هیچ گونه مشکلی توی این مدت که خازن نبوده مواجه نشدم و مین بورد کاملاً سالمه و در حال حاضر هم دارم استفاده میکنم ، جعبه و متعلقاتش هم هست و همچنین اون خازن هم که در اومده هم نگه داشتم

قیمت نوش در در بازار شهرستان من و همچنین برخی سایتها بین 340 تا 370 هزارتومنه با گارانتی آواژنگ

عکس مادربرد و خازنی که ازش باز شده ::

acac363204d94ff0b65b.jpg

قیمت پایه : 190 هزار تومان

یکعدد سی پی یو سوکت 478 intel p4 2.4 533/512 اشانتیون

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

دوستان

دلایلم برای فروش مادربرد او خازن در اومده نیست و دلایل اینه که :

1- دو تا اسلات pci-e 2 x16 خیلی بهم نزدیکن و کارتهایی که کراس فایر کردم خیلی بهم نزدیک شدن و 5- 6 درجه دمای کارت پرایمری افزایش داشته

( 2 تا 5770 کراس فایر دارم که دماش بدون کراس فایر در حالت بیکار 44 هست ولی هنگام کراس فایر میشه 50 )

2- میخواستم برای استفاده از physx یه کارت انویدیا هم اضافه کنم ولی چون فقط 2 اسلات pci-e 2 داره نمیتونم استفاده کنم

3- وجود 4 اسلات رم که اکثر بردها 6 تا دارند البته فعلاً 6 گیگابایت بیشتر رم ندارم و تنها 3 تا اسلات رم پره و یکیش خالیه اما در آینده قصد دارم به 12 گیگ ارتقا بدم

4- یه اسلات PCI-E 2 X4 با رنگ نارنجی داره که وقتی از کراس فایر استفاده میکنم ، روش کاملا پوشیده میشه و بلا استفاده میمونه

5- یکی از اسلات های PCI در صورت گزاشتن کارت در اسلات PCI-E 2 X 16 ( اسلات PCI-E X16 2 شماره 2 ) پوشیده میشه و در واقع تنها یکیش قابل استفاده میشه ( البته خوشبختانه تنها یک قطعه دارم که به اسلات PCI نیاز داره )

6- محل باطری ساعت خیلی بد جاست و برای کار با باطری ساعت برد کارت گرافیک روش رو میپوشونه و اول باید گرافیک در بیاد این اشکال برای ریست کردن سخت افزاری بایوس هم بوجود میاد

بهرحال تنها تا 24 ساعت آینده منتظر میمونم برای پیشنهاد قیمت و اگه خبری نشد نگهش میدارم و استفاده میکنم چون دلایلم برای فروش مادربرد خیلی ضروری نیست و همین الان سیستم داره روون کار میکنه

با تشکر

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

از اونجایی که یه مادربرد جدید برای تری فایر ( 3 تا اسلات pci-e برای گرافیک داشته باشه ) میخوام بگیرم لذا دوباره تاپیک فروش این مادربرد رو بالا میارم لازم به ذکره همونطور که تاکید کردم نبود یکی از خازنها هیچگونه مشکلی ایجاد نکرده و همه چیز سلامت هست .

دلایلم برای فروش درپست قبل گفته شده البته این بار برای فروش مصمم چون میخوام 3 تا 5770 استفاده کنم

نمیدونم نبود اون خازن جه مشکلی میتونه ایجاد کنه اما توجه کنید که امروز دقیق همه چیز تست کردم ::

سی پی یو 920 هم که روشه تا 3.97 با ولتاژ 1.287 اور کردم و کاملاً پایداره ( اور بدون مشکل امکان پذیره )

دو عدد کارت 5770 روشه که کراس کردم ( اسلاتهای pci-e 2 16x کاملاً سالمن و اضافه کنم در حالت کراس هم بصورت 16x/16x هستند )

6 گیگ رم 1333 cl7 ocz روشه که با ولتاژ 1.66 کار میکنه ( اسلاتهای رم سالمند و همه رمها راحت شناسایی میشوند و اضافه کنم مثل اکثر بردها ولتاژ و تاخیر رم و فرکانسش باید دستی توی بایوس تنظیم شه )

یک عدد کارت دی وی بی کیوباکس 8920 روشه ( روی هر دو اسلات pci تست شده و اسلاتهای pci بدون مشکلند )

2 عدد هارد اینترنال روشه + یه دی وی دی رایتر پایونییر ( پرتهای ساتا کاملا سالمن )

از تمام یو اس . بی های این برد که فکر کنم 10 تا باشه برای هاردهای اکسترنال + وب کم + گیم پد استفاده میشه ( همه یو اس بی ها سالمن )

خروجی صداش دو تاییه از طبقه پایینش برای هدست استفاده میکنم ( خروجی سبز و صورتی ) و طبقه بالاش برای اسپیکر ( خروجی سیاهرنگ وسط ) ( صدای آنبورد هیچ مشکلی نداره و سالم )

2-3 تا از فنهای درون کیس برقشون از طریق مادربرد میگیرم ( 2 عدد فن 12 سانتی سی پی یو ) + یکی از فنهای کیس

پنل جلویی کیس که شامل 2 تا پورت یو اس بی و یه صدا و یه میکروفونه و یه پرت 1394 هست بدون مشکل کار میکنه

پرت اترنت کاملاً سالمه

باتری سالمه

چون قطعاتی برای تست اسلاتهای pci-e 1x و دیسکت و آی.دی.ای نداشتم امروز کیس رو بردم بیرون و تستشون کردم ( کاملا سالم هستند )

نکته : به احتمال 95 درصد مشکل مربوط میشه به اسلات نارنجی رنگ چون هم خازن باز شده خیلی بش نزدیکه و دقیقا روبروش قرار داشت و تنها چیزیه که تست نشد ( طبق نظر تعمیرکار و قطعهای هم برای تستش نداشت )

دماش در تابستان 38 درجه میشد و الان که زمستانه دماش 30 هست و بسیار برد خنکیه ( با اینکه سی پی یو و گرافیک روش اور شده )

خازنی که باز شده رو دارم و همراه برد میدم به خریدار تا اگه خواست بره و دوباره جاش بندازه اما ضرورتی نداره واسه همین خودمم نسبت بش اهمیتی نمیدم

لوازم جانبی مثل جعبه و پرتهای ساتا و آی.دی.ای همراهشه

گارانتی 3 ساله آمریکا و کانادا

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به نظر من شما باید کالاتون را با توجه به قیمت جهانی که داره واسه فروش بگزارید:

(چون اولا گارانتی ایران نداره

و ثانیا از لحاظ فیزیکی مشکل داره)

قیمت کالای شما حدودا روی 200 $

وچون مدل قدیمیه حتی قیمتش میتونه پایین تر هم باشه

که اگه 30% کم بشه میشه یه چیزی حدود 140$ و همچنین باید واسه اون خازن هم یه چیزیش کم بشه

به هر حال به نظر من قیمت پایتون بالاست که کسی پیشنهادی نمیده.

البته این کالای شماست و حق انتخاب هر قیمتی دارید

موفق باشید

:o

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به نظر من شما باید کالاتون را با توجه به قیمت جهانی که داره واسه فروش بگزارید:

(چون اولا گارانتی ایران نداره

و ثانیا از لحاظ فیزیکی مشکل داره)

قیمت کالای شما حدودا روی 200 $

وچون مدل قدیمیه حتی قیمتش میتونه پایین تر هم باشه

که اگه 30% کم بشه میشه یه چیزی حدود 140$ و همچنین باید واسه اون خازن هم یه چیزیش کم بشه

به هر حال به نظر من قیمت پایتون بالاست که کسی پیشنهادی نمیده.

البته این کالای شماست و حق انتخاب هر قیمتی دارید

موفق باشید

@};-

با سلام

اولاً ممنون بابت نظرتون

راستش با حرفتون تا حدودی موافقم و پست 1 رو ویرایش میکنم اما در مورد قیمت کاملاً در اشتباهید .

فلسفه قیمت دهی من :

این لینک رو http://www.bonanza.com/booths/76551/items/13468868 چک کنید و ببینید این مادر برد x58-ud3r وقتی no tax+ free shipping ( بدون مالیات و هزینه پست ) هست قیمتش چقدره بعد با قیمت خام جهانی که 200 دلاره مقایسه کنید . متاسفانه دوستان فکر میکنن وقتی کالایی قیمت جهانیش 200 دلاره یه مغازه تو آمریکا هم میگه بفرمایید میشه 200 دلار ! ( سایتش هم معتبره و 16 تایی از این مادربرد در انبارشه )

نمونه ای از سایت دیگر https://www.upgradebay.com/c1_itemdetail.asp?rid=22&itemid=168862788 قیمت بدون مالیات 278 دلاره و 5 دلار هم بابت پست بش اضافه میشه که میظه 283 دلار

اگه این کالا رو مستقیم بخواید از خارج با قیمت 200 دلار تهیه کنید دست کم 30 دلار جهت مالیات و 5 دلار هم هزینه پستی میخوره یعنی تمام شدش رو مثلاً اگه تو آمریکا زندگی بکنید و بخواید از یه سایت مثل نیو اگ تهیه کنید و تا زمانی که بسته رو تحویل بگیرید 235 دلار خرج کردید اما اگه تو آمریکا باشید 235 دلار میخوره و مطمئن باشید همچین کالایی تا بخواد بیاد ایران هزینه گمرک هم که فرضاً 25 تومان باشه روش اضافه میشه یعنی حدود 25 دلار هم گمرک . دلاری هم 1060 حساب کنیم قیمتش تا ایران بیاد میشه 275000 تومان و وارد کننده حتما روش سودی هم میگیره که اگه این سود 10 تومان باشه (زیر 4 درصد ) قیمت تمام شدش در ایران میشه 285000 تومان ( البته قیمت نو وبدون گارانتی آواژنگ )...

در نهایت قیمت نو و بدون گارانتی داخلی به همراه سود و هزینه گمرک همونطور که حساب شد 285000 تومانه ( البته حداقل 285000 و تا 370000 هم میشه رفت بالا مثل قیمت نجکومی در ایران که 380000 هم دیده شده همین بورد رو بفروشن که بستگی به سود و مرام و وجدان وارد کننده داره ) و اگه 25 درصد بخاطر دست دوم بودن ، 5 در صد برای نداشتن گارانتی داخلی و 3 درصد هم بخاطر اشکالش ( اشکالش خیلی جزئی هست و مطمئنا تعمیر کار مجرب با اخذ مبلغ ناچیز میتونه لحیمش کنه ) ازش کسر بشه قیمتش میشه 190.95 هزار تومن که قیمت پایه رو میزارم 190 هزار تومان

قدیمی هم نیست اولین بایوسش مال بهار 2009 هست البته اضافه کنم من بهار 2010 خریدمش و تا بهار 2013 گارانتی شرکت گیگابایت برای آمرکا و کاناداست اما سایت معروفی مثل نیو اگ دیگه برای فروش نمیاره . در کل تو بازار هست و رسماً توسط گیگابایت حمایت میشه و اگه دسترسی داشته باشید RMA میتونید بکنید این مدل دارای 3 نسخه هست rev 1 , rev 1.6 , rev 1.7 که مال بندهrev 1.6 هست البته نسخه 1.6 و 1.7 کاملا شبیه همند و حتی بایوسهاشون یکیه

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

به خدا قیمتم منصفانه هست و مطمئنا برای کسی که به فکر تهیه برد 1366 هست بسیار پوینت خوبیه

نمونه فروش یک مادربرد X58A-UD3R با گارانتی آواژنگ با مشکل بسیار بدتر ( به گونه ای که شرکت آواژنگ با اخذ مبلغ هم حاضر نشد تعمیرش کنه ) اینجاست; این برد با مشکل فاحش که داشته تا 150 هم مشتری داشته به خدا برد من در مقابل این برد که سوکت سی پی یوش مشکل داشته میشه گفت اصلاً مشکل نداره پس قیمت 190 منصفانه هست

همونطور که گفتم فقط فکر تری فایر منو به فکر فروش این برد انداخت وگرنه هم نمیفروختم

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده دنبال یه برد 1366 خوب و جدید می گشتم که چشمم به پست شما خورد

یه لطفی کن آخرین قیمت مد نظرت رو برام پ.خ کن

در ضمن برام فرقی نمی کنه که شما از کدوم شهری ولی در صورت توافق بنده حتما مهلت تست می خوام

برای تما اون شکافها هم بنده قطعه دارم و می خوام تستشون کنم

مرسی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده دنبال یه برد 1366 خوب و جدید می گشتم که چشمم به پست شما خورد

یه لطفی کن آخرین قیمت مد نظرت رو برام پ.خ کن

در ضمن برام فرقی نمی کنه که شما از کدوم شهری ولی در صورت توافق بنده حتما مهلت تست می خوام

برای تما اون شکافها هم بنده قطعه دارم و می خوام تستشون کنم

مرسی

پ/خ دادم

لینک به دیدگاه

بالا.................

دوستانی که میگن قیمت بالاست :

قیمت آک مادربرد با گارانتی آواژنگ 350000 تومان

من بخاطر مشکل خازن برد + نبود گارانتی داخلی ( البته گارانتی 3 ساله آمریکا و کاناداست که بیش از 2 سال دیگه ازش باقیمونده حتی فکر میکنم از طریق آواژنگ بتونید RMA کنید ) + دست دوم بودن ( زیر 1 سال کارکرده ) 45% کم میکنم .

بهر حال منتظرم اما اگه تا 2-3 روز دیگه نتونم بفروشم ، نگرش خواهم داشت

مرسی

لینک به دیدگاه

مجدد سلام دوست عزیز

همونطور که قبلا گفته بودم بنده دنبال یه بورد 1366 بودم که خریدم

ولی در حال حاضر یه گرافیک HIS 4850 دارم که قصد فروشش رو دارم

در صورت تمایل به تعویض این گرافیک بااون مین ( البته بنده یه مبلغی رو هم سر میدم) لطف کن برام پ خ بزار

متشکرم

لینک به دیدگاه

مجدد سلام دوست عزیز

همونطور که قبلا گفته بودم بنده دنبال یه بورد 1366 بودم که خریدم

ولی در حال حاضر یه گرافیک HIS 4850 دارم که قصد فروشش رو دارم

در صورت تمایل به تعویض این گرافیک بااون مین ( البته بنده یه مبلغی رو هم سر میدم) لطف کن برام پ خ بزار

متشکرم

ممنونم ولی قصدم فقط فروشه

لینک به دیدگاه

سلام

من 6 ماهه یه مادربرد REV 1.6 gigabyte ex58-ud3r دارم که فاقد گارانتی در ایران هست اما تا 2013 (گارانتیش 3 ساله هست ) گارانتی آمریکا و کانادا داره یه بار یکی از خازنهای برد در اومد (قبلاً در تاپیک http://lioncomputer....88%D8%B1%D8%AF/ مفصل دربارش بحث کردیم میتونید مراجعه کنید ) و راستش من تا الان نبردم خازن رو بدم آواژنگ یا تعمیرات البته با هیچ گونه مشکلی توی این مدت که خازن نبوده مواجه نشدم و مین بورد کاملاً سالمه و در حال حاضر هم دارم استفاده میکنم ، جعبه و متعلقاتش هم هست و همچنین اون خازن هم که در اومده هم نگه داشتم

قیمت نوش در در بازار شهرستان من و همچنین برخی سایتها بین 340 تا 370 هزارتومنه با گارانتی آواژنگ

عکس مادربرد و خازنی که ازش باز شده ::

acac363204d94ff0b65b.jpg

قیمت پایه : 190 هزار تومان

یکعدد سی پی یو سوکت 478 intel p4 2.4 533/512 اشانتیون

با سلام دوست عزیز اون خازن 100 در 100 بهسیستم صدای برد ربط داره هیچ مشکلی هم نداره من الکترونیک خوندم برای خودم قبلا پیش اومده خیلی راحت میشه اونو سر جاش قرار داد در عرض 3 ثانیه با هویه هیتری این خازن اصلا نباید روی قیمت تاثیر بزاره چیز مهمی نیست شما اونو به تعمیر کارای موبایل بدی خیلی سریع برات درست میکنن

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز اون خازن 100 در 100 بهسیستم صدای برد ربط داره هیچ مشکلی هم نداره من الکترونیک خوندم برای خودم قبلا پیش اومده خیلی راحت میشه اونو سر جاش قرار داد در عرض 3 ثانیه با هویه هیتری این خازن اصلا نباید روی قیمت تاثیر بزاره چیز مهمی نیست شما اونو به تعمیر کارای موبایل بدی خیلی سریع برات درست میکنن

ممنون از توضیحات خدا رو شکر که شما این حرف رو زدی من که زبونم مو در آورد گفتم مشکل ایجاد نکرده .

کاملا فرمایش شما صحیحه و براحتی قابل تعمیره ولی جون برام مشکلی ایجاد نکرده گفتم همینطوری استفاده کنم بهرحال خیلی تخفیف دادم و دارم 45% زیر قیمت آک ( قیمت آک 350000 تومن ) میدم که ممکنه دوستان شک کنند اما چون دوست داشتم هر چه سریعتر با فروش برد بتونم تری فایر رو با گرفتن برد جدید ( ازراک ایکستریم 3 ) تجربه کنم قیمت رو تا 190 اوردم پایین اما یا اینکه کسی مورد نیازش نیست یا اینکه دوستان انتظار دارن بازم قیمت رو بیارم پایین اونطور که پیداست دوستان انتظار دارند این برد رو با قیمتی بین 140 تا 170 برای فروش بزارم که باید بگم اصلاً راه نداره و همین 190 برای پایه هم خودش برام ضرره ... پست 3 هم بخونید توضیحات بیشتری داده شده

برد بسیار خنکیه

عکس از دما :

post-5245-027921100 1296609560_thumb.jpg

توجه شود سی پی یو اور شده به 3.97 گیگاهرتز با ولتاژ 1.287 ( 19×209 ) و اگر سی پی یو در حالت استاک (2.66 گیگاهرتز ) میبود دمای ماردبرد به زیر 30 کاهش پیدا میکنه

دمای اتاق 25 درجه سانتیگراد

سیستم از ساعت 1 شب تا الان به دلیل اینکه ترافیک مجانیم از 1 شب تا 6 صبحه روشنه و طی این ساعات بیشتر باش فیلم ریپ میکنم البته موقع گرفتن عکس سیستم در حالت بیکار بوده اما در حالت لود هم اگه بخواید قرار میدم

temp 1 : دمای مادربرد

temp 2 : دمای سی پی یو

temp 3 : معدل دمای دو تا گرافیک 5770 کراس شده ( دمای گرافیک پریمری 43 و دما گرافیک سکندری 36 )

hd0 : دمای هارد 160 گیگ

hd1 : دمای هارد 1 ترا

نکته : ممکنه دوستان بگن گیگابایت کجا و ازراک کجا اما باید عرض کنم مهم برای من مکان اسلاتهایی هست که روی برد تعبیه شده و در مرحله بعد تری فایر از این لحاظ حتی x58a-ud3r هم به درد کار من نمیخوره

بهرحال تا 2 روز دیگه صبر میکنم اما اگه فروش نرفت استفادش میکنم و از خیر تری فایر و ازراک ایکستریم 3 به ناچار میگذرم

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

بنده از فروش منصرف شدم

کار درستی کردی دوست من

خدارو شکر مین هیچ مشکلی نداره

هر زمانی هم که گذر شما به آوژنگ افتاد میتونید با هزینه ناچیزی اون خازن رو هم دوباره نصب کنید

اگر برای 3way کراس یا SLI میخواهید بفروشید بهتر هست 2 کارت 580 رو SLI کنید @};-

یا 2 کارت 6870 یا 2 کارت 6950 رو به 6970 آنلاک کنید و بعد کراس کنید

این همه ضرر روی یک مین بورد رو میتونید با خرید این کارتها تبدیل به استفاده کنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...