رفتن به مطلب

مشکل صدای وز وز از پاور!!!

black_white
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

من یک ماه پیش یک پاور green 650 uk gold خریداری کردم حالا وقتی سیستم روشنه بعضی اوقات صدای وز وز میده البته بلند نیست این صدا رو هم در قطعات دیگری مثل مودم و شارژر لپ تاپ و گوشی شنیدم ولی دلیل حساسیتم به پاور اینکه از پاور تجربه ای بدی دارم یه پاور داشتم که سوخت و باعث شد که گرافیکم هم بسوزه البته شنیدم پاورهای جدید دارای فیوزی هستن که باعث میشه آسیبی به باقی قطعات نرسه ایا واقعا همچنین چیزی واقعیت داره!!؟

مشخصات سیستم

cpu:i5 446

vga: zotac amp omega 970

mainbord: asrock h97

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگران هستم

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز اون صدای زنبور برای چوک های برق کارت 970 هستن پاور هم تعویض کنی بازم صدا خواهد بود

در پاور هم یه صدای خیلی کم و خفیف ویز ویز داره و طبیعی هستش اما به سختی و در فاصله ۵ سانتی قابل شنیدن هست

از اون بابت خیالت راحت

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز تا منم همین پاور رو دارم همچین صدایی نداره اون صدای ویز ویز معمولا از گرافیک هست مطمعن هستید از پاوره؟

لینک به دیدگاه

از کارت گرافیک نیست صداش تو فول لود و ویندوز تقریبا یکی البته شاید تو فول یکم بیشتر شه گوشم رو که نزدیک پاور میبرم بین 5 الی 15 سانت صداش میاد سه سال هم گارانتی داره این اولین بار نیست که اینطور صدایی میشنوم

از وسلیه که برای برق رسانی استفاده میشه صدایی که تولید میکنه دقیقا مثل صدایی هست که ترانس شارژر لپ تاپم و گوشیم تولید میکنن ولی همون طور که بالاتر گفتم من خاطره ی بدی از پاور دارم برای همین میخوام مطمئن بشم

لینک به دیدگاه

از کارت گرافیک نیست صداش تو فول لود و ویندوز تقریبا یکی البته شاید تو فول یکم بیشتر شه گوشم رو که نزدیک پاور میبرم بین 5 الی 15 سانت صداش میاد سه سال هم گارانتی داره این اولین بار نیست که اینطور صدایی میشنوم

از وسلیه که برای برق رسانی استفاده میشه صدایی که تولید میکنه دقیقا مثل صدایی هست که ترانس شارژر لپ تاپم و گوشیم تولید میکنن ولی همون طور که بالاتر گفتم من خاطره ی بدی از پاور دارم برای همین میخوام مطمئن بشم

دوست خوبم منم همین مدل پاور شمارو دارم دقیقا همون صدای که روش خیلی حساس شدین داره به خاطر همون تبدیل جریان برق هستش

اما اگر صداش خیلی زیاد شده باشه احتمال داره مورد دار شده باشه

شما تمام فن های کیس خاموش کن و با یه تیکه کاغد لول شده فن پاور نگه دار چند ثانیه با دقت گوش کن اگر صداش مثل ویز ویز لامپ مهتابی بود و یا همون ترانس های برق کاملا طبیعی هست اما اگر صدای زیاد و ناجوری بود ببر گارانتی

بستگی داره اگه تو لود صدا وز وز میاد دقت کنی معمولا از کارت هستش منم دارم البته فقط یه بار اونم دمای بالا{70} خودم فشار اوردم به کارت.

ولی اگه تو ویندوز هستش و مطمئن هستی از پاوره !!! یحتمل مورد داره.

نمی خوام فاز منفی بدم بهت ولی سری uk مشکلات خیلی زیادی داشتن من خیلی دیدم تو فروم در مورد این پاور تاپیک مشکلات زدن.به نظر پاور خوبی نمیاد.شایدم حرف من غلط باشه {خدا کنه}

درود میلاد جان

من این پاور دارم

بین سری hp zs این مدل حرف اول میزنه چه از لحاظ نویز فن و چه از لحاظ قدرت برق رسانی و کیفیت

در حالت ایدل و. فول لود صدای فن تغییری نمیکنه حتی داغم نمیکنه اون نظرات و حرف ها شایعه هستش

لینک به دیدگاه

3DMark 11 روی سیستم نصب هست؟ یه تستی بزن ببین  وز وز خیلی بیشتر میشه  یا نه!

لینک به دیدگاه

دوست خوبم منم همین مدل پاور شمارو دارم دقیقا همون صدای که روش خیلی حساس شدین داره به خاطر همون تبدیل جریان برق هستش

اما اگر صداش خیلی زیاد شده باشه احتمال داره مورد دار شده باشه

شما تمام فن های کیس خاموش کن و با یه تیکه کاغد لول شده فن پاور نگه دار چند ثانیه با دقت گوش کن اگر صداش مثل ویز ویز لامپ مهتابی بود و یا همون ترانس های برق کاملا طبیعی هست اما اگر صدای زیاد و ناجوری بود ببر گارانتی

درود میلاد جان

من این پاور دارم

بین سری hp zs این مدل حرف اول میزنه چه از لحاظ نویز فن و چه از لحاظ قدرت برق رسانی و کیفیت

در حالت ایدل و. فول لود صدای فن تغییری نمیکنه حتی داغم نمیکنه اون نظرات و حرف ها شایعه هستش

فن های کیس رو خاموش کردم ترانس لپ تاپ رو هم زدم به برق صدای هردوش تقریبا قدرتشون مساوی بود گذاشتم نزدیک گوشم مقایسه کردم دیگه الان فقط صدای وز وز تو گوشمه :D فک کنم مشکلی نداشته باشه و علکی حساس شدم شاید بعدا یه زنگی هم به گریین زدم الان که بحثش شده یه شایعه شنیدم که میگن سری جدید پاورها قابلیتی داره که اگر بسوزه آسیبی به باقی قطعات نمیزنه آیا این درسته :-? ؟

3DMark 11 روی سیستم نصب هست؟ یه تستی بزن ببین  وز وز خیلی بیشتر میشه  یا نه!

3dmark نه ولی occt هست بذار یکم گوشام باز شه امتحانش میکنم :)

لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

سلام منم دقیقا همین پاور و دقیقا همین مشکل رو  دارم پاور رو هم به تازگی از لیون خریدم ، ولی فقط مشکل من زمانی هست که یه دستگاه برقی قوی مخصوصا ماشین لباسشویی روشن میشه پاور شروع میکنه به وزوز کردن که فکر کنم طبیعی باشه  

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...
در در 20 آذر 1394 در 00:32، black_white گفته است :

سلام به همگی

من یک ماه پیش یک پاور green 650 uk gold خریداری کردم حالا وقتی سیستم روشنه بعضی اوقات صدای وز وز میده البته بلند نیست این صدا رو هم در قطعات دیگری مثل مودم و شارژر لپ تاپ و گوشی شنیدم ولی دلیل حساسیتم به پاور اینکه از پاور تجربه ای بدی دارم یه پاور داشتم که سوخت و باعث شد که گرافیکم هم بسوزه البته شنیدم پاورهای جدید دارای فیوزی هستن که باعث میشه آسیبی به باقی قطعات نرسه ایا واقعا همچنین چیزی واقعیت داره!!؟

مشخصات سیستم

cpu:i5 446

vga: zotac amp omega 970

mainbord: asrock h97

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگران هستم

سلام دوست عزیز.منم چند روزی میشه مدل green550a-uk plus رو خریدم و همین صدای وز وز رو وقتی سیتسم روشنه میشنوم.البته خیلی ضعیف هست و فک میکنم از فنش هست و طبیعیه

چند روزی بیشتر نیست پاور رو خریدم وقتی گوشم رو میچسپونم به کیس نزدیک پاور یه صدای وز وز کم از پاور میشنوم.میدونم من زیادی حساس شدم روش و طبیعیه ولی میخواستم شما هم یه نظر بدین تا خیالم راحت بشه .با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...