رفتن به مطلب

يک هارد يا دو هارد کدام بهتر است؟

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

به نظر شما خريد يک هارد 320 بهتره يا دو تا 160 ؟

از لحاظ سرعت دو تا 160 سرعت رو کاهش نمي ده؟

علت اين که اين سوال رو مطرح کردم اين هست که خوب يه حسني که اين قضيه داره اين هست که اگه يک هارد بسوزه يا مشکل پيدا کنه اطلاعات مهم رو روي يک هارد ديگه ذخيره داريم و اين بهترين چيز هست براي کسي که هاردش بسوزه و هيچگاه دو هارد با هم نمي سوزه

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز

خدمت شما باید عرض کنم که همونطور که خود شما در پستتون اشاره به امنیت 2 تا هارد نسبت به یک هارد کرده اید بنده هم این کلام شما رو تایید میکنم و امنیت 2 هارد رو بیشتر از 1 هارد قبول دارم ولی اگر از نظر سرعت بخواهیم در نظر بگیریم چون رابط بین 2 هارد کابل IDE و یا SATA میباشد در این میان سرعت گرفته میشود و شما با استفاده از 2 هارد سرعت کمتری را نسبت به 1 هارد دریافت میکنید لازم به ذکره که بگم اگر سرعت برای شما مهم است از 1 هارد استفاده کنید و اگر امنیت و اطلاعتتان مهم است از 2 هارد استفاده کنید باید خدمت شما عرض کنم که هزینه استفاده از فضا در هارد دیسک نسبتا بالا میباشد بطوری که در یک هارد دیسک 160 گیگابایتی هر گیگابایت از فضای دیسک در حال حاضر قیمتی حدود 320 تومان دارد که شما اگر کمی اقتصادی فکر کنید با خرید یک عدد درایو DVD/RW میتوانید با هزینه ای کمتر از 200 تومان بیش از 4 گیگابایت اطلاعت را در آن ذخیره کنید که به حسابی هر گیگابایت برای شما کمتر از 50 تومان می افتد.حال هارد 320 را در نظر میگیریم هزینه هر گیگابایت بر روی این هارد چیزی حدود 350 تومان میباشد . با توجه به توضیحات فوق بنده پیشنهاد میکنم از یک هارد دیسک 320 گیگابایتی با 16 مگابایت بافر استفاده کنید و برای پشتیبانی از اطلاعات از دیسکت های DVR/R استفاده کنید که هزینه خیلی پایینی را برای شما دربر دارد.

امیدوارم اطلاعات بنده مفید واقع شده باشه

با تشکر و تقدیم احترام give_rose.gif

دوستدار شما Ship Storm (حامد)

لینک به دیدگاه

دوست عزيز اين مقايسه قيمت ها خيلي جالب بود راجع به اين اصلا فکر نکرده بودم که چه طور مي تونه dvd و هارد رو مقايسه کرد و کدام مقرون به صرفه تر هست

با تشکر و سپاس

لینک به دیدگاه

درود

حامد جان واقعا اقتصادی فکر میکنید ها. یاد کلاس درس اقتصاد خرد و کلان افتادم.یادش به خیر.

البته اینجا و توی اینطور مسایل اگر محدودیت ها رو در نظر بگیریم تحقیق در عملیات بیشتر کاربرد داره.بگذریم.پیشنهاد منم یک دونه320 با بافر 16 هست.شاید خیلی ها بگویند که خوب با دوتا 160 ساتا در حالت راید نتیجه بهتری میشه گرفت.اما خوب راید هم دردسر های خاص خودشو داره و پیشنهاد من یک دونه320 با 16 مگ بافر و با ویژگی 3g و البته وسترن دیجیتال هست.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...