رفتن به مطلب

مشکل بعد از نصب pes 16

hasankahani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من از یکی از دوستادم بازیه PES 16 رو گرفتم البته نه سی دیه اونو بلکه فلش دادم و نصب شدش رو ریختم. وقتی وارد کامپیوتر خودم کردم بازی رو اجرا نکرد . وارد SETTING بازی شدم و به صفحه آخر آن شدم نوشته بود که GPU بعد روبه روش نوشته بود N/A به نظرم مشکل از GPU است. من باید چی کار کنم تا این مشکل رفع شه

لینک به دیدگاه

سلام

ستاپشو بگیر ازش و بنصب بازی رو حتما

یا کرک و آپدیت جدید 1.2 شو بریز 

بعدم مطمئنی کارتت آپدیته؟ لپتاپ داری؟!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بازی PES 16 رو نمیشه فایلهای باز شدش رو کپی کرد و بازی رو اجرا کرد، شما باید فایلهای ستاپ بازی رو بگیرید و نصب کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بازی PES 16 رو نمیشه فایلهای باز شدش رو کپی کرد و بازی رو اجرا کرد، شما باید فایلهای ستاپ بازی رو بگیرید و نصب کنید.

تایید میشه

برای اجرای بازی PES نیاز به نصب دارید

لینک به دیدگاه

بعضی از نسخه های pes حتما باید نصب بشن اما pes 16 که خود من دارم نیازی به نصب نداره .

جد از این که باید نصب بشه یا نه اون نوشته N/A مشکل ایجاد میکنه ! not available !

یا کارت گرافیکتون ضغیفه یا درایور نصب نیست ! مشخصات دقیق سیستم ( مخصوصا کارت گرافیک + نسخه درایور گرافیک )

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان چرا راهنمایی اشتباه میکنید

ورژن های مختلف pes 16 با هم متفاوته

ورژنی که من دارم فقط با یه دایرکت نصب کردن و دوسه تا c++ روی هرسیستمی با کپی کردن بالا میاد

مشکل شما از گرافیک هستش یا درایورتون نصب نیست یا اینکه اگه لب تاب داری احتمالا دوتا گرافیک داره باید سوییچ کنی روی گرافیک قویتر

مشخصات سیستمتو بگو مخصوصا گرافیک

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

اگر نسخه pes نصب اصلی باشه بدون نصب اجرا نمیشه

اما اگر ریلود و یا بلک باکس و یا نسخه فشرده دیگه باشه با یه کرک به راحتی اجرا میشه

شما حتما c++ x86 x64 و net.framework۴.۵ نصب

لینک به دیدگاه

تایید میشه

برای اجرای بازی PES نیاز به نصب دارید

pes باید نصب بشه بدون نصب ممکن نیست

نمیدونم چه چوب تری فروختیم که منفی خوردیم

لینک به دیدگاه

ای بابا حمله شده به تاپیک خو بزارید یکی راهنمایی کنه طرف گیج شده کلا  :D 

داداش ِ من شما اولین کاری که میکنی میایی مشخصات سیستمت و اعلام میکنی.

اگه سیستمت رو میزیه با توجه به n/a بودن گرافیک ( در صورتی که درایورش هم نصبه ) میشه نتیجه گرفت که گرافیکت پایینه و نمیتونه این بازی رو بکشه البته اجرا میشه ولی با لگ و افت فرم

رو آیکن بازی دابال کلیک میکنی موقع اجرا یه پیغام میاد سه تا گزینه داره شما هم باید ignore رو انتخاب کنید تا بازی اجرا بشه!
اگه هیچ پیغام یا اروری بالا نمیاد خب نیاز به دایرکت ایکس و c++ 2008 تا 2015 دارید + کرک بازی

اگه لپ تاپ داری و مدل و مشخصاتش بالاست پس اون گرافیک پرقدرتت سوئیچ نشده روی بازی! در این صورت باید گرافیکتو علام بکنی تا بگیم چجوری باید سوئیچ کنی رو pes! روش کار nvidia با amd متفاوته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...