رفتن به مطلب

مشکل عجیب بعد از تغییر نام درایو!!!!

indianboy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض خسته نباشید

سیستمی دارم که قبلا یک هارد دو ترابایت سیگیت روش بود و تقریبا تا خرخره هم پر از اطلاعات ریز و درشت بود. تا اینکه جدیدا به سرم زد و یک ssd samsung 850 evo 250gb خریدم و ویندوز رو روی اون نصب کردم و وارد ویندوز شدم. 

وقتی داخل ویندوز شدم دیدم که یه مقدار نام درایوهای هارد قبلیم نامرتب هست. یعنی مثلا k l c و ...

لذا خواستم اسم درایو c رو تغییر بدم که چون ویندوز هارد قبلیم روش نصب بود اجازه نمیداد. بخاطر همین توی اینترنت در این مورد سرچ کردم و جایی دیدم که کسی گفته بود با استفاده از نرم افزار minitools partition wizard تونسته این کار رو بکنه. و همین شروع مشکلات من بود. چون من همون لحظه اون برنامه رو دانلود و نصب کردم و بلافاصله اجراش کردم و روی همون درایو c که اسمش عوض نمیشد کلیک راست کرده و گزینه change drive letter بود یا همچین چیزی رو انتخاب کردم و اسمش رو به درایو e تغییر دادم.

بعد هم apply و restart و فاتحه....

بله... بعد از ریستارت کردن دیگه هارد دو ترا توی my computer نبود. توی قسمت disk management هم به جای نشان دادن همه ی 5 درایوی که توی هارد 2 ترا داشتم فقط یه اسمی از هارد2 ترا بود و روش زده بود invalid ...

از اون به بعد هر کاری کردم این مشل درست نشد. در نهایت رو آوردم به نرم افزار hirens boot ولی باز هم اثری نکرد. یعنی فقط به خاطر عوض کردن نام درایو c به e هاردم invalid شد و دیگه بالا نیومد.

حالا میخواستم ببینم اگر کسی راه حلی سراغ داره بگه چون خیلی اطلاعات مهمی داخلش دارم. 

با تشکر

لینک به دیدگاه

داداش خیلی سادس راه حلش و همون که خراب کرده درستش هم میکنه :D 

و با استفاده از خوده برنامه mini partion tools

وارد برنامه که شدی اول هاردتو انتخاب میکنی (همون که درایوات پریدن)بعد از سمت چپ گزینه partion recovry رو میزنی فول اسکن next میزنی quick scan میکنی کل درایوایی که پریدن رو بهت نشون میده صحیح و سالم (((البته اگه با نرم افزارای دیگه خرابکاری نکرده باشی مثل فرمت و این حرفا))) تیک میزنی همرو بعد اکی میزنی apply میدی همه بر میگردن سر جاشون با فیکس نام درایو

از اونجا که هارد خیلی حساسه اگه جایی مشکل خوردی اول سوال کن چون ممکنه چند کار ساده باعث بشه که کلا اطلاعاتت بپره

ویرایش شده توسط ahmad111
لینک به دیدگاه

همچین کاری می‌خواستم بکنم ولی کلا گزینه هاش پاک شدن. یعنی خود هارد رو توی برنامه نشون میده ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ گزینه ای روشن نیست و همشون خاموش شدن.

بعد از پیش اومدن مشکل با هیچ نرم افزار دیگه ای کار خاصی روش انجام ندادم.

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

یعنی حتی حالت ریکاوری هم نمیاد میت شده  :-? 

هارد رو با یه پورت ساتای دیگه وصل کن بیبین تغییری نمیکنه؟ کابل مشکل پیدا نکرده

دیگه مگه اگه هاردت سیگیته با seatools یه چک بکنی ببینی مشکل رو میفهمه یا نه

من قبلا دقیقا همین مشکلو پیدا کردم راحت برگردوند با ریکاوری که میگی اونا کلا غیر فعاله

لینک به دیدگاه

بله هارد seagate هستش. حالا این seatolls رو تست نکردم. تستش میکنم ببینم خدا چی میخواد...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

با برنامه seatools تمام تست ها رو پاس کرد و هیچ اروری هم نداد

این هم وضعیت هارد هستش

w9fyi6hox6uy33s7h3k9.jpg

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ایا موقع تغییر نام به E درایو دیگه به این نام داشتین ؟؟؟ اگه نه ویندوز نباید گیر میداد و راحت اسمشو عوض می کرد ؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

گزینه Reactivate Disk را هم امتحان کنید.

اشتباه شما در این بوده موقعی که می خواستید ویندوز را روی SSD نصب کنید هارد اصلی سیستم را جدا نکردید و فایلهای راه انداز ویندوز SSD روی هارد قبلی شما قرار گرفته اند.

احتمالا برای همین نمی توانستید اسم درایو اول هارد سیستم را تغییر دهید.

لینک به دیدگاه

درود

ایا موقع تغییر نام به E درایو دیگه به این نام داشتین ؟؟؟ اگه نه ویندوز نباید گیر میداد و راحت اسمشو عوض می کرد ؟؟؟  :-?

خیر درایو دیگه ای به این اسم نداشتم. اینطور که فهمیدم درایو c هیچ وقت نباید بدون مهارت دستکاری بشه. اینو از خوندم کلی تاپیک و وب سایت فهمیدم.

لینک به دیدگاه

سلام:)

از اونجایی که از این دست مشکلات عجیب برای من هم اتفاق افتاده،به نظر بهترین راه اینه که ابتدا کابلهای هارد را جدا کنید(هم ساتا و هم برق)سپس وارد مراحل نصب ویندوز بشید و درایو SSD را فرمت کامل و از ابتدا پارتیشن بندی کنید سپس هارد را دوباره وصل کنید و فایلهای ویندوز قبلی را به صورت دستی از روی هارد پاک کنید.من هم دوتا هارد ۳ترا دارم ک بعد از گرفتن اس‌اس‌دی دقیقا همین شکلی ویندوز زدم.

ضمنا بهرین نرم افزار برای انجام کارهای ساده استفاده از ابزارهای خود ویندوز است؛چون نرم افزار‌هایی مثل مینی‌تول یا هایرین یا آکرونیس و غیره،یک سری امکانات زیادی داره که برای غیر حرفه‌ای هایی مثل من بی استفاده است مگر وقتی که مشکل جدی ب وجود بیاد و نه برای تغییر اسم درایو:)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مشکل شما حل نشد؟

یکی از قدرتمندترین نرم افزارهایی که در زمینه بازیابی پارتیشن وجود داره، testdisk هست که ترجیحاً از طریق اوبونتو و به صورت لایو اجرا کنید.

لینک به دیدگاه

می شه بگید نام درایو c رو چطور تغییر داده ای؟

به علاوه مگه ویندوز با ssd بالا نیامده بود؟ پس چطور درایو c روی اون هارد 2 ترا بوده؟

لینک به دیدگاه

خوب دوستان یه 24 ساعت هست که دارم روی اون سیستم کار میکنم. اتفاقا از طریق یکی از فروم های سخت افزار معتبر خارجی در آخرین لحظات به همین نرم افزار testdisk  رسیدم. نرم افزار بسیار سبک و فوق العاده کاربردی! به راحتی دارم از تمام فایلهای درایوهای هارد 2 ترا کپی و بک آپ میگیرم.

فقط دقیقا نمیدونم آیا بعد از کپی کردن اطلاعات میشه با همین نرم افزار کل هارد رو به حالت قبلی برگردوند یا خیر.

ببینید درایو c در حالت عادی و توسط disk management قابل تغییر نام نبود. ولی وقتی نرم افزار minitools partition wizard رو نصب و اجرا کردم دیدم به راحتی نام درایو عوض شد. و تنها کاری که من کردم و نباید میکردم این بود که اون رو apply کردم. و سیستم ریستارت شد و ...

حالا یک سری کارهایی رو هم بعد از اون انجام دادم ولی دقیقا یادم نیست چه کردم.  :)

الان هارد 2 ترا به حالت dynamic foreign disk دراومده و اصطلاحا invalid disk شده و در بعضی نرم افزارها bad disk میزنه. ولی جالبه که تمام تست ها رو پاس میکنه. مشکل اصلی دیگه اینه که با هیچ نرم افزاری و یا با disk management نمیشه هارد رو از حالت dynamic به basic تغییر داد. چون ارور میده و میگه disk invalid هست و از این جور صحبتا

یعنی اطلاعات رو به وسیله ی نرم افزار testdisk میشه کپی کرد ولی خود هارد رو نمیشه فرمت کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب دوستان یه 24 ساعت هست که دارم روی اون سیستم کار میکنم. اتفاقا از طریق یکی از فروم های سخت افزار معتبر خارجی در آخرین لحظات به همین نرم افزار testdisk  رسیدم. نرم افزار بسیار سبک و فوق العاده کاربردی! به راحتی دارم از تمام فایلهای درایوهای هارد 2 ترا کپی و بک آپ میگیرم.

فقط دقیقا نمیدونم آیا بعد از کپی کردن اطلاعات میشه با همین نرم افزار کل هارد رو به حالت قبلی برگردوند یا خیر.

ببینید درایو c در حالت عادی و توسط disk management قابل تغییر نام نبود. ولی وقتی نرم افزار minitools partition wizard رو نصب و اجرا کردم دیدم به راحتی نام درایو عوض شد. و تنها کاری که من کردم و نباید میکردم این بود که اون رو apply کردم. و سیستم ریستارت شد و ...

حالا یک سری کارهایی رو هم بعد از اون انجام دادم ولی دقیقا یادم نیست چه کردم.  :)

الان هارد 2 ترا به حالت dynamic foreign disk دراومده و اصطلاحا invalid disk شده و در بعضی نرم افزارها bad disk میزنه. ولی جالبه که تمام تست ها رو پاس میکنه. مشکل اصلی دیگه اینه که با هیچ نرم افزاری و یا با disk management نمیشه هارد رو از حالت dynamic به basic تغییر داد. چون ارور میده و میگه disk invalid هست و از این جور صحبتا

یعنی اطلاعات رو به وسیله ی نرم افزار testdisk میشه کپی کرد ولی خود هارد رو نمیشه فرمت کرد.

ببنید با این نرم افزار میشه پارتیشن های از دست رفته رو رو خود هارت نوشت، دقیقاً یادم نیست اما بعد از deep scan باید پارتیشن هایی که بازیابی کرده رو همگی تیک بزنی (رنگشون عوض میشه) بعد تو خود هارد Write میکنی به حالت قبلی بر میگرده. البته دقیق توضحیات انگلیسیی رو بخون یهویی به فنا نره.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستای عزیزم

با استفاده از برنامه فوق العاده testdisk 4 تا از درایوام برگشتند به راحتی ولی مشکل اینه که من 5 تا درایو دارم و این برنامه حداکثر 4 تا درایو میتونه ریکاوری کنه. یعنی 4 تا درایو primary و یا 3 تا primary و یدونه logical .

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل من با همین برنامه testdisk به راحتی و سرعت حل شد. به همگی دوستانی که به چنین مشکلاتی برخورد میکنند پیشنهاد میکنم از کارهای اضافی و بی موردی که در موردش اطلاعی ندارند خودداری کنند. نه مثل من که با عجله یک سری کارهای اضافی انجام دادم و کار خودم سخت تر شد.

خصوصا در رابطه با مشکلات هارد دیسک خیلی خیلی مراقب باشید چون یک کلیک ساده نتیجش چندین روز دردسر هست. حالا البته برای من که تجربه ای شد ولی همه تجربه ها یک نتیجه رو ندارن و ممکنه اطلاعاتتون و یا حتی خود هارد از دست بره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...