رفتن به مطلب

رم تقلبی با گارانتی انفورماتیک گستر

afsaneh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

نه تو ایران به خاطر سود جویی بیشتر نیست که از این حرکتا زده میشه

شما فکر کردی اگر کورس ایر اینجا نمایندگی داشت مغازه دار حق داشت رم کورس ایرو از جایی بجز نمایندگی رسمی کورس ایر بگیره ؟

اون وقت بود که مجبود میشد پنج سال جلوی میله های زندان آب خنک بخوره

تو ایران تاجره که تعیین میکنه این رم کورس ایر هست یا کورس ایر نیست اگه گفت هست پس مجبوری بگی باشه

تا موقعی که نمایندگی رسمی اون کمپانی داخل کشور نباشه هزاران هزار جنس تقلبی در بازار خواهید دید و هزاران هزار از این تاپیکا چون خود صاب مجلس نیست که شکایت کنه و هیچ وکالتی هم به منو شما نداده پیگیر شکایتش بسیم

در نتیجه تا روز قیامت هم از این تاپیکای شکایت از گارانتی فلان شکایت از گارانتی بهمان خواهید دید چون زمین تا اسمون فرق بین گارانتی اصلی و گارانتی فرعی که از بد روزگار ما مجبوریم به گارانتی فرعی بگیم گارانتی اصلی و به یک اطاق زیر شیروونی بگیم گارانتی شرکتی

یعنی الان که گیگابایت یا MSI یا AMD نمایندگی رسمی و انحصاری دارن همه چی عالیه؟؟؟؟؟ این بازار پر از جنس فیک و تقلبی و... صد شرف داره به بازار انحصاری

مشکل اون پشت پشت هاست....

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• ارسال 96
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

شما فکر کردی اگر کورس ایر اینجا نمایندگی داشت مغازه دار حق داشت رم کورس ایرو از جایی بجز نمایندگی رسمی کورس ایر بگیره ؟

تو ایران تاجره که تعیین میکنه این رم کورس ایر هست یا کورس ایر نیست اگه گفت هست پس مجبوری بگی باشه

تا موقعی که نمایندگی رسمی اون کمپانی داخل کشور نباشه هزاران هزار جنس تقلبی در بازار خواهید دید و هزاران هزار از این تاپیکا چون خود صاب مجلس نیست که شکایت کنه و هیچ وکالتی هم به منو شما نداده پیگیر شکایتش بسیم

در نتیجه تا روز قیامت هم از این تاپیکای شکایت از گارانتی فلان شکایت از گارانتی بهمان خواهید دید چون زمین تا اسمون فرق بین گارانتی اصلی و گارانتی فرعی که از بد روزگار ما مجبوریم به گارانتی فرعی بگیم گارانتی اصلی و به یک اطاق زیر شیروونی بگیم گارانتی شرکتی

وقتی گرافیک EVGA هست با این قیمت خوب و مهمتر از اون کیفیت خوب نباید ایسوس و گیگا خرید

تا رم  جی اسکیل و کروشیال هست نباید کینگ استونو کورس ایر خرید

ایکاش همراه پشتیبان رم ماشکین هم بیاره خیلی کیفیت خوبی دارن

کلامی چند از گفته های فروشندگان جنس های تقلبی :

آقا این سی پی یو چرا تری هستش ؟

به خاطر اینکه ارزونتر در بیاد اینجوری اوردیم بعد که میگی پس چرا کفش جای پین های سوکت مادربرد مونده میگه چون اینا تو کارخونه تست میشه

خودم تا حالا کلی سی پی یو بهشون فروختم جلو چشم من زنگ میزنن به یکی دیگه قیمت آکبند میدن بهش

یا مثلا در جایی دیگه میگی اقا این قطعه چرا انقدر قیمتش پایینه ؟

در جواب میگن اینارو کانتینری وارد میکنیم برا همین ارزون در میاد

اگرم بخوای درجوابش بگی یعنی هیچ جای دیگه دنیا این قطعه کانتینری  وارد نمیشه حتی تو خود امریکا ؟ بهت میگه برو اگه خریدار نیستی مزاحم نشو

یا اگر بگی اقا این هاردی که میفروشی ریفر هستش و تولید وسترن نیستا اصلا وسترن هارد بلو با این حجم نداره؟

بهت میگه برو دنبال کارت اگه خریدار نیستی ما اینارو مستقیما از وسترن میگیریم

یا میگی اقا این رم دیگه تولید نمیشه شما چجوری دارید اکبندشو میفروشید ؟

میگه کی میگه تولید نمیشه پس ما از کجا میاریم اطلاع ندارید چیزی نگین لطفا

خودم دیدم همینجا تو مغازش پک میکنه رمهارو یه برچسبم دورش میزنه

و یک سری کارهای دیگه که باعث میشه بیشتر حسرت نبود نمایندگی اصلی اون کالارو بخوریم

اگه نمایندگی رسمی بیاد و فقط تو یه شهر دور مثلا چابهار شعبه داشته باشه حاضرم برم اونجا جنس بخرم ولی از اینجا اکبند نخرم بسکه بازار خراب شده

در مورد بند قرمز رنگ باید عرض کنم کینگ استون و خصوصا برند خوب کروس ایر رم های خوبی دارن اما اونچه که در ایران وارد میشه نمونه سطح پایین از اون برند هست.

و در مورد سری XMS3 این سری با ورژن های مختلف عرضه شده که هر ورژن چیپ متفاوتی نسبت به باقی ورژن ها داره و البته قیمت متفاوت تری هم داره.

از ورژن 1 میشه به چیپ های Qimonda اشاره کرد تا ورژن های 7 با چیپست PSC و ورژن های 8 با چیپست Nanyaو ورژن 9 که چیپست های Winbond روش سوار شده.

ورژنهای 4 هم که دارای چیپست سامسونگ هستن. وارد کننده هم دقیقا نگاه میکنه ببین کدوم ورژن ارزون تره میره همون رو میاره بعد میگن XMS3 فلانه بهمانه.

پس هر XMS3 اشغال نیست و قرار هم نیست هر جی اسکیلی خوب باشه. 

کما اینکه در مسابقات جهانی اورکلاک رم که با میزبانی HWBot و خود کینگ استون برگذار شد چند تن از اورکلاکر ها از رما های ساده 1333 بدون هتسینگ ارزان قیمت خود کینگ استون استفاده کردن و پیروز مسابقه شدن.

همین رم تایمینگ فوق العاده 6-9-6 رو در فرکانس بالای 2800 مگاهرتز ثبت کرده بود.

شما با سری  HyperX Predator آشنایی دارید؟ چیپ رم هایی که در این سری استفاده میشه خیلی بهتر از جی اسکیل های اشغالی هست که الان داخل بازار هست.(منظورم DDR3 هست)

الان داخل بازار پر شده از رمای جی اسکیل 2400 تایم 10 که بدترین و مزخرف ترین نوع چیپست های سامسونگ روش سوار شده.

هر برندی در بازه قیمتی خودش یک محصول ارائه میده اما ما کینگ استون رو با رمای 1333 میشناسیم !

برخلاف جی اسکیل کمپانی کورس ایر در سری حرفه ای خودش از چیپ های دستچین شده استفاده میکنه. که با خوندن تاریخ روی چیپ ها هم گاها تفاوت های بازه 6 ماهه در تاریخ تولید چیپ های روی یک رم دیده شده.

پس این طور مقایسه اشتباهه که بگیم تا فلان رم هست چرا بریم کورس ایر یا کینگ استون بخریم.

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

در مورد بند قرمز رنگ باید عرض کنم کینگ استون و خصوصا برند خوب کروس ایر رم های خوبی دارن اما اونچه که در ایران وارد میشه نمونه سطح پایین از اون برند هست.

و در مورد سری XMS3 این سری با ورژن های مختلف عرضه شده که هر ورژن چیپ متفاوتی نسبت به باقی ورژن ها داره و البته قیمت متفاوت تری هم داره.

از ورژن 1 میشه به چیپ های Qimonda اشاره کرد تا ورژن های 7 با چیپست PSC و ورژن های 8 با چیپست Nanyaو ورژن 9 که چیپست های Winbond روش سوار شده.

ورژنهای 4 هم که دارای چیپست سامسونگ هستن. وارد کننده هم دقیقا نگاه میکنه ببین کدوم ورژن ارزون تره میره همون رو میاره بعد میگن XMS3 فلانه بهمانه.

کما اینکه در مسابقات جهانی اورکلاک رم که با میزبانی HWBot و خود کینگ استون برگذار شد چند تن از اورکلاکر ها از رما های ساده 1333 بدون هتسینگ ارزان قیمت خود کینگ استون استفاده کردن و پیروز مسابقه شدن.

شما با سری  HyperX Predator آشنایی دارید؟ چیپ رم هایی که در این سری استفاده میشه خیلی بهتر از جی اسکیل های اشغالی هست که الان داخل بازار هست.(منظورم DDR3 هست)

الان داخل بازار پر شده از رمای جی اسکیل 2400 تایم 10 که بدترین و مزخرف ترین نوع چیپست های سامسونگ روش سوار شده.

هر برندی در بازه قیمتی خودش یک محصول ارائه میده اما ما کینگ استون رو با رمای 1333 میشناسیم !

برخلاف جی اسکیل کمپانی کورس ایر در سری حرفه ای خودش از چیپ های دستچین شده استفاده میکنه. که با خوندن تاریخ روی چیپ ها هم گاها تفاوت های بازه 6 ماهه در تاریخ تولید چیپ های روی یک رم دیده شده.

پس این طور مقایسه اشتباهه که بگیم تا فلان رم هست چرا بریم کورس ایر یا کینگ استون بخریم.

درود

دوست خوبم حرف شما درسته همه رم ها در کلاس خودشون خوب هستن و هر کدوم در سطح های مختلف و کاربرد های خاص رم تولید میکنن

اما g.skill در اورکلاک حرف اول میزنه و بیشترین رکورد داره

گارانتی معتبر داره عقیق و آواژنگ و در خود سایت g.skill ثبت شده

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم حرف شما درسته همه رم ها در کلاس خودشون خوب هستن و هر کدوم در سطح های مختلف و کاربرد های خاص رم تولید میکنن

اما g.skill در اورکلاک حرف اول میزنه و بیشترین رکورد داره

گارانتی معتبر داره عقیق و آواژنگ و در خود سایت g.skill ثبت شده

در مورد بند قرمز

شما خودت آمار گرفتی؟ :) @};-

گارانتی ش اره خوبه.

ولی من تا به اینجا هرچی رم مارک خوب گرفتم چه با گارانتی و چه بدون گارانتی خرابی نداشتم ! 

یک بار پست قبلی منو به دقت مطالعه کنین بحث برندینگ نیست . همه این کمپانی ها از چند تا شرکت چیپ میخرن. 

الان شما خودت رم 2400 جی اسکیل داری به نظرت خوش اورکلاک هست؟ یا همون XMS3 ها.

به برند ربطی نداره کلا. 

تاحالا آمار نگرفتم و هیچ آماری هم ندیدم که منتشر شده باشه جی اسکیل بیشتر رکورد رو داره.

اما اینومیدونم که تا به اینجا فقط جی اسکیل رودیدم که از مسابقات اورکلاک پشتیبانی میکنه. پس قطعا استفاده از رم جی اسکیل یک الزام در این مسابقه هست که باعث میشه بیشتر مورد توجه و استفاده قرار بگیره در نتیجه بیشتر هم تست بیشه.

:)  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

وقتی گرافیک EVGA هست با این قیمت خوب و مهمتر از اون کیفیت خوب نباید ایسوس و گیگا خرید

تا رم جی اسکیل و کروشیال هست نباید کینگ استونو کورس ایر خرید

ایکاش همراه پشتیبان رم ماشکین هم بیاره خیلی کیفیت خوبی دارن

کلامی چند از گفته های فروشندگان جنس های تقلبی :

آقا این سی پی یو چرا تری هستش ؟

به خاطر اینکه ارزونتر در بیاد اینجوری اوردیم بعد که میگی پس چرا کفش جای پین های سوکت مادربرد مونده میگه چون اینا تو کارخونه تست میشه

خودم تا حالا کلی سی پی یو بهشون فروختم جلو چشم من زنگ میزنن به یکی دیگه قیمت آکبند میدن بهش

یا مثلا در جایی دیگه میگی اقا این قطعه چرا انقدر قیمتش پایینه ؟

در جواب میگن اینارو کانتینری وارد میکنیم برا همین ارزون در میاد

اگرم بخوای درجوابش بگی یعنی هیچ جای دیگه دنیا این قطعه کانتینری وارد نمیشه حتی تو خود امریکا ؟ بهت میگه برو اگه خریدار نیستی مزاحم نشو

یا اگر بگی اقا این هاردی که میفروشی ریفر هستش و تولید وسترن نیستا اصلا وسترن هارد بلو با این حجم نداره؟

بهت میگه برو دنبال کارت اگه خریدار نیستی ما اینارو مستقیما از وسترن میگیریم

یا میگی اقا این رم دیگه تولید نمیشه شما چجوری دارید اکبندشو میفروشید ؟

میگه کی میگه تولید نمیشه پس ما از کجا میاریم اطلاع ندارید چیزی نگین لطفا

خودم دیدم همینجا تو مغازش پک میکنه رمهارو یه برچسبم دورش میزنه

و یک سری کارهای دیگه که باعث میشه بیشتر حسرت نبود نمایندگی اصلی اون کالارو بخوریم

اگه نمایندگی رسمی بیاد و فقط تو یه شهر دور مثلا چابهار شعبه داشته باشه حاضرم برم اونجا جنس بخرم ولی از اینجا اکبند نخرم بسکه بازار خراب شده

این موضوع کاملا درسته

من خودم چند وقت پیش یه هارد وسترن بلو میخواستم بگیرم قیمتشو نگاه کردم خیلی خوب بود تو سایتش مدلشو زدم هیچی نیومد و فقط چندتا سایت عربی اون هارد داشتن یادم نیست حجمش چقدر بود

به فروشنده گفتم اصلا وسترن چنین هاردی با این حجم نداره گفت ما اینو از خود گارانتی خریدیم کاملا اصله

منم ریسک نکردم و نخریدم

واقعا ایران کثیفی شده به گارانتی ام نمیشه اعتماد کرد چون حتی خود فروشنده هام بعضی هاشون فریب میخورن چه برسه به خریدار ها

در مورد بند قرمز

شما خودت آمار گرفتی؟ :)

گارانتی ش اره خوبه.

ولی من تا به اینجا هرچی رم مارک خوب گرفتم چه با گارانتی و چه بدون گارانتی خرابی نداشتم !

:)

رم اگر سالم باشه و اصل تا اخر عمر خراب نمیشه منم تا حالا ندیدم رم خراب بشه مگر اینکه خودش خرابربوده باشه

این رم های کورسیر xms3 یه مشکل اساسی دارن حتما باید برای دوال چنل پک دوال تهیه کرد و اگر جدا خریداریی بشه به دلیل تفاوت در ورژن و چیپشون دوال نمیشه اگرم بشه هنگ و بلو پیج پیش میاد

من اهل اور نیستم ولی در سایت ها و انجمن ها ایرانی دیدم که رم منو با تایمینگ دستی تا ۳۰۰۰ بدون مشکل فیکس کردن

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

این موضوع کاملا درسته

من خودم چند وقت پیش یه هارد وسترن بلو میخواستم بگیرم قیمتشو نگاه کردم خیلی خوب بود تو سایتش مدلشو زدم هیچی نیومد و فقط چندتا سایت عربی اون هارد داشتن یادم نیست حجمش چقدر بود

به فروشنده گفتم اصلا وسترن چنین هاردی با این حجم نداره گفت ما اینو از خود گارانتی خریدیم کاملا اصله

منم ریسک نکردم و نخریدم

واقعا ایران کثیفی شده به گارانتی ام نمیشه اعتماد کرد چون حتی خود فروشنده هام بعضی هاشون فریب میخورن چه برسه به خریدار ها

:)

رم اگر سالم باشه و اصل تا اخر عمر خراب نمیشه منم تا حالا ندیدم رم خراب بشه مگر اینکه خودش خرابربوده باشه

این رم های کورسیر xms3 یه مشکل اساسی دارن حتما باید برای دوال چنل پک دوال تهیه کرد و اگر جدا خریداریی بشه به دلیل تفاوت در ورژن و چیپشون دوال نمیشه اگرم بشه هنگ و بلو پیج پیش میاد

من اهل اور نیستم ولی در سایت ها و انجمن ها ایرانی دیدم که رم منو با تایمینگ دستی تا ۳۰۰۰ بدون مشکل فیکس کردن

از رم های شما دوستان بنده هم داشتن و به سختی تونستن روی 2600 استیبل کنن.

بحث فرکانس زدن جدا از بحث پرفورمنس هست. فرکانس وقتی خوبه که حتما و حتما tRDRD=4 tWRWR=4 ست بشه و الا فرکانس 3000 هم هیچ ارزشی نداره و تنها پرفورمنسی که ارائه میده در حد رم 1866 میشه.

در مورد رم ها هم گفتم که پک مهم نیست دوال هم میشه. حتی با چیپست غیر همنام. اما در مورد خرید شما بهتره دقت کنی ورژن  این رم ها یکی باشه. تا بعدا مشکلات دامپ و کرش ایجاد نشه.

مشکل کرش هم نه به خاطر برند سازنده بلکه به خاطر عدم همخوانی تایمینگ ها هست. که اگر چنین مشکلی داشتیتد برید بایوس و تایمینگ ها رو کمی متعادل کنید مشکل برطرف خواهد شد.

در مورد دوال فقط کافیه دو رم در اسلات باشه غیر این چیزی نیاز نیست. این رو تست زدم که میگم. رم الپیدا با برند کورس ایر با رم HyniX CFR به راحتی دوال ست میشه !

که نه برند چیست ها یکی نیست و نه سازنده اون رم و به راحتی هم استیبل میشه. اما این برا وقتی هست که شما چیپست رما و تایمینگ اون چیپست ها رو بشناسین و برید بایوس و دستی در تایمینگ ها تغییرات اعمال کنین.

در هر صورت گفته شما تا حدودی تایید میشه که بهتره به صورت پک خریداری کنن :D  

فکر میکنم از بحث تاپیک خارج شدیم.

موفق باشید    @};-  @};-

لینک به دیدگاه

پوزش برای ارزیابی شتاب زده ام، همچنین سپاس از گزارش آغازگر تاپیک و پیگیری دقیق مجموعه ی لیون.

پرسشی که ارزش پیگیری داره، این ه که آیا انفورماتیک گستر توضیحی برای وضع پیش آمده داره؟ کاش دوستان لیونی که تا اینجا زحمت کشیده اند این مورد رو هم پی بگیرند.

پوزش برای ارزیابی شتاب زده ام، همچنین سپاس از گزارش آغازگر تاپیک و پیگیری دقیق مجموعه ی لیون.

پرسشی که ارزش پیگیری داره، این ه که آیا انفورماتیک گستر توضیحی برای وضع پیش آمده داره؟ کاش دوستان لیونی که تا اینجا زحمت کشیده اند این مورد رو هم پی بگیرند.

ممنون از شما اینکه پیگیر این ماجرا بودید.

من شک دارم که این رم ها حتّی ساخت Kingston باشن ... کیفیت PCB و چیپ های حافظه افتضاحه ... هیت سینک با چسب به RAM متّصل شده و ... که از Kingston بعیده.

گذشته از این ها، اگه برای Kingston باشه، چرا روی چیپ های حافظش، لوگوی Corsair هست؟

به روز رسانی: دو ماه پیش هم یکی از کاربران از «انفورماتیک گستر» RAM خریده بود و یکی از RAMها مشکل داشت: http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=49784

البته این تو بایوس نشون میده هم کورسیره هم کینگستونه یه چیزی مثل شتر گاو پلنگ =)) =)) =)) =))

ممنون از این همه اطلاعات خوبی که در اختیار کاربران قرار میدید واقعا با مطرح کردن این تایپیک کلی چیز یاد گرفتم اینجا . :) :) :) :) :)

یعنی الان که گیگابایت یا MSI یا AMD نمایندگی رسمی و انحصاری دارن همه چی عالیه؟؟؟؟؟ این بازار پر از جنس فیک و تقلبی و... صد شرف داره به بازار انحصاری

مشکل اون پشت پشت هاست....

والله خود سامسونگ که 49 درصد سهامش مال سامسونگ کره است دارت اینجا اس اس دی تقلبی دی وی دی رایتر تقلبی رو به راحتی میفروشند حداقل این کورسیر برای اولین باره دیده شده این مشکل که با این کار نسخه شرکت متقلب پیچیده شد.

فکر کنم این متقلبها از این به بعد برن سراغ رم gskill این صبرشون هم واسه اینه تا خوب تو بازار درخواست واسه این برند ایجاد بشه بعد وارد عمل بشن مطمننا اکه رم gskill  رم پرفروشی بود این متقلبا زودتر دست به کارشده بودن همانطور که قبلا واسه رم کینگستون و کینگ مکس انجام دادن. ;) ;) ;)

لینک به دیدگاه

میگم لاکردارا عجب فتوشاپ عملی روی رم ها انجام دادن!!!!!(البته با عرض پوزش از شرکت ادوبی بابت استفاده از کلمه فتوشاپی، چون چند وقت پیش شاکی شده بود که چرا ملت به هر چیز دستکاری شده ای میگن فوتوشاپی؟!!)

بنده به لطف یک شاخه از حرفه کاریم خوشبختانه تو خریدهام به یه سری نکات در زمینه بسته بندی ، درج مشخصات و کیفیت کار و نوع قرار گیری محصول و... توجه خاصی دارم چون شما در لحظه خرید نمیتوننی همون لحظه قطعه رو تست کنی پس بهتره همون موقع یه کم بیشتر دقت کنی و بعد بقیه موارد بعد از نصب و تست!

یادمه یه سری رفتم یه پرینتر بگیرم وقتی فروشنده آوردش با اینکه پلمب شده بود من بهش شک داشتمو گفتم بازش کن وقتی بازش کرد و پرینتر رو درآورد من کاست کارتریج هارو بیرون آوردم و دیدم بله دو تا از کارتریج های فابریک رو با طرح جایگزین کردن و برچسب اصلی رو روش زدن و فروشنده هم میگفت اصلیه و برچسب و ... ولی من با توجه به همون نکاتی که گفتم و چون خودمون تو کار جعل اسناد هم هستیم و اینا.... =))(شوخی کردم) خلاصه به قضیه پی بردیم و به خیر گذشت ولی همیشه در هنگام خرید هر چیزی همیشه اون مواردی که دم دستتونه و بهش مشرفید رو سریع بررسی کنید تا موقعی که برید برای نصب و ادامه داستان!

یه قضیه دیگه رو هم بد نیست اینجا بگم ملت در جریان باشن:

یکی از دوستان چند وقت پیش بهم گفت یه لپ تاپ خوب تو مایه های 3 تومن بهم معرفی کن تا سفارش خریدش رو بهت بدم و... خلاصه من یه مدل ایسوس مدل دقیقش رو یادم نیست بهش معرفی کردم تو مایه های 3 تومن ، چند وقت گذشت تا یه روز بهم زنگ زد گفت الآن پیش یه فروشنده هستم و همون لپ تاپی که گفتی 3 تومن رو داره فابریک 1800 میده و همه چیزش هم همونه که گفتی ؟؟؟؟؟؟!!! من داشتم از شدت تعجب شاخ در میاوردم و ناراحت از اینکه با خودم گفتم الآن طرف میگه من خواستم سرش کلاه بذارم یا پول اضافه ازش بگیرم خلاصه گذشت تا اومد و دیدمش گفتم قضیه چی بود گفت رفتم پیش یه فروشنده و همون لپ تاپ و با همون مشخصات رو با اون قیمت میداده گفتم چرا اینقدر ارزون گفته ما مستقیم از دبی میاریم و خودمونم گارانتیش میکنیم و ... سرتون رو درد نیارم خلاصه من اونو متقاعد کردم که بیخیال طرف بشه و قانع شد!!

حالا من واسم این سوال بود که چطوری یه لپ تاپ رو با اختلاف بالای 1200 میفروشن و تازه خودشونم روش سود میکنند؟؟؟

در کل دوستان مواظب باشید و همیشه از سایه برید..... :laughing:

------------------------------------------------------

آخه یکی نیست بگه مگه شده هیت سینک رو با 3 کیلو چسب به برد وصل کرد؟ اونوقت حتما حرارت رو هم به خوبی دفع میکنه ؟ نه شده آخه ؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟ والا..عجب دهن ....هستن...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عاشق پیگیری های جناب حسینی و همکارانشونم هستیم بابا ایول دارید....

با تشکررررررررررررررررررررررررات فراوان از شما عزیزان @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

یه مثبت برای این که زحمت کشیدی خاطره نوشتی !!!! :D :D :D :D :D

من هم از پی گیری های ایشون خوشم میاد !

لینک به دیدگاه

بعضا رم های لبتاب های آکبند رو چجوری تعویض میکنن با نمونه تقلبی و دوباره پلم؟

لینک به دیدگاه

بعضا رم های لبتاب های آکبند رو چجوری تعویض میکنن با نمونه تقلبی و دوباره پلم؟

تو هرچی عقب باشیم تو این زمینه ها به مرز خودکفایی رسیدیم

خیلی از جنسای اکبند بازار دست دوم یا تقلبیه اگه بلد باشی تشخیص بدی

یکی از تفاوتهای کورس ایرو جی اسکیل همینه

جی اسکیل همه رماش کنار هم کار میکنه چون از بهترین چیپا استفاده میکنه و رو همه مینبردا شناسایی میشه کورس ایر حتی اگه داخل یه پکم باشه کارکردش پنجاه پنجاست تازه اگر رمت کورس ایر اصل باشه نه کینگ استون با هیت سینک کورس ایر یعنی هفتا خانو باید رد کنی وقتی کورس ایر میخری

کورس ایر رو مادربرد G41 ازراک گذاشتم نشناخته ولی جی اسکیلو میشناخته

کورس ایر برای هر قشر از مردم دنیا یک مدل چیپ میزنه مثل XMS3 که تا ورژش 17.14 داده بیرون هر ورژنم با یه چیپ ولی جی اسکیل خودشو خراب نمیکنه فقط کیفیت

لینک به دیدگاه

تو هرچی عقب باشیم تو این زمینه ها به مرز خودکفایی رسیدیم

خیلی از جنسای اکبند بازار دست دوم یا تقلبیه اگه بلد باشی تشخیص بدی

یکی از تفاوتهای کورس ایرو جی اسکیل همینه

جی اسکیل همه رماش کنار هم کار میکنه چون از بهترین چیپا استفاده میکنه و رو همه مینبردا شناسایی میشه کورس ایر حتی اگه داخل یه پکم باشه کارکردش پنجاه پنجاست تازه اگر رمت کورس ایر اصل باشه نه کینگ استون با هیت سینک کورس ایر یعنی هفتا خانو باید رد کنی وقتی کورس ایر میخری

کورس ایر رو مادربرد G41 ازراک گذاشتم نشناخته ولی جی اسکیلو میشناخته

کورس ایر برای هر قشر از مردم دنیا یک مدل چیپ میزنه مثل XMS3 که تا ورژش 17.14 داده بیرون هر ورژنم با یه چیپ ولی جی اسکیل خودشو خراب نمیکنه فقط کیفیت

اون چیپ ها هیچ مشکلی ندارن مشکل  خود شخصه که به فرض مثال میره ورژن 2.1 میخره بدون اطلاع از چیپست رمش انتظار فرکانس بالای 2400 رو ازش داره !

اونایی که مشکل داشتن داخل پک نبودن که معلوم شد فیک بودن ! کل نتیجه تاپیک همین بود !

این ورژن ها برای سلایق مختلف و کاربرد های متفاوت و قیمت ها متفاوت عرضه شده.

(این یک مورد ممکن است چنین نباشه و کمپانی صرفا در بازه های زمانی مختلف با کمپانی X یا Y قرارداد داشته به هرحال چنین حدس میزنم)

در مورد جی اسکیل یه مورد ی هست که اطلاع ندارید چون با کورس ایر مقایسه کردید صرفاو صرفا جهت اطلاعتون عرض میکنم که همون جی اسکیل های ترایدنت اکس قدیمی 2666 تایم 11 به حجم هرماژول 4 گیگابایت چیپست HyniX سری CFR رو شما با نوع جدیدش مقایسه کنید به لحاظ کیفیت چیپست های استفاده شده زمین تا اسمان تفاوت دارن !

بنده فن کورس ایر نیستم و ازش هم بهم پول نمیرسه ! برای من برند مهم نیست، حتی برندش با مارک اراک یا تهران باشه :دی

اون چه که برام مهمه خود چیپست هایی هست که روی اون PCB چیده شده و سپس خود PCB رمه.

اون توضیحات صفحه قبل رو برای اشخاصی چون شما ارائه دادم.که متاستفانه براتون مفید واقع نشده بود.  :)  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

دیگه یواش یواش باید به فکر خرید محصولات OEM باشیم...  :-? 

لینک به دیدگاه

من رم هام رو چک کردم از اصل بودنشون مطمعن شدم.

فقط نمیدونم چرا از Xmp پشتیبانی  نمیکنه.

ولتاژ رمام  هم  1.5  بود که  من به  اشتباه  گقتم  1.65  هست.ساخت  تایوان  هم  هستن.

هیچ  گونه  اثار  چسبی هم  زیر هیتسینگ وجود  نداره.

پس اینجوریام  نیست که بگیم همه  کورسیر  ها تقلبین :D

البته همونجور که آزمایش اقای حسینی نشون  داد و  من  قبلا  گفته بودم  نمره ی اشغال  ترین رم  های  بازار و حتی رم های  تقلبی هم  از  اینا بیشتر  میشه.

من یادمه  دوسال پیش  که این  رم هارو  تازه  خریده  بودم والبته  ارزون  هم  نخریده  بودم  تو سایت همسایه  یه مسابفه تست رم   با  برنامه  aida 64 بود.

اونجا همون اول نتیجه  تستمو قرار  دادم بعد  از  من خیلیا  تست  گرفتن همشون  نمرشون  از  من  بهتر  شد. 

آخرشم مدیرای  اونجا یه  جدول درست  کردن خیلی  ترو  تمیز  و به  تفکیک امتیاز و نام  کاربری رکوردای اونجا  رو قرار  دادن و  یوزر من تهه جدول با اختلاف  و بی رقیب آخر  شد :laughing:

اون  موقع  سیستمم ای ام  دی  بود و اونجا  میگفتن سی  پی یو چون  ای ام دی  هست نمره  رم اینقد  پایین  اومده در  حالی  که  بعد ها  همون سی پی یو 8320 رو تا  فرکانس 4600 اور  کردم  و  سی  پی یو آخ  نگقت و  با  سی  پی یو  اینتل  هم رم  هارو  تست  کردم  نمره  فرقی  نکرد.

در  هر  صورت این   دوستمون  زیاد  هم  ضرر  نکرده  اصلشم میگرفت آش دهن  سوزی نبود 

لینک به دیدگاه

ولتاژ رمام  هم  1.5  بود که  من به  اشتباه  گقتم  1.65  هست.ساخت  تایوان  هم  هستن.

البته همونجور که آزمایش اقای حسینی نشون  داد و  من  قبلا  گفته بودم  نمره ی اشغال  ترین رم  های  بازار و حتی رم های  تقلبی هم  از  اینا بیشتر  میشه.

من یادمه  دوسال پیش  که این  رم هارو  تازه  خریده  بودم والبته  ارزون  هم  نخریده  بودم  تو سایت همسایه  یه مسابفه تست رم   با  برنامه  aida 64 بود.

اونجا همون اول نتیجه  تستمو قرار  دادم بعد  از  من خیلیا  تست  گرفتن همشون  نمرشون  از  من  بهتر  شد. 

آخرشم مدیرای  اونجا یه  جدول درست  کردن خیلی  ترو  تمیز  و به  تفکیک امتیاز و نام  کاربری رکوردای اونجا  رو قرار  دادن و  یوزر من تهه جدول با اختلاف  و بی رقیب آخر  شد :laughing:

اون  موقع  سیستمم ای ام  دی  بود و اونجا  میگفتن سی  پی یو چون  ای ام دی  هست نمره  رم اینقد  پایین  اومده در  حالی  که  بعد ها  همون سی پی یو 8320 رو تا  فرکانس 4600 اور  کردم  و  سی  پی یو آخ  نگقت و  با  سی  پی یو  اینتل  هم رم  هارو  تست  کردم  نمره  فرقی  نکرد.

در  هر  صورت این   دوستمون  زیاد  هم  ضرر  نکرده  اصلشم میگرفت آش دهن  سوزی نبود 

اره درست میگی شما

اتفاقا اقای حسینی میگفت وقتی مدل رمو سرچ کردم به کینگ استون 8 گیگ رسیدم

حالا حجم به کنار نمیدونم چجوری اومدن دقیقا بنچ مارکشم با کورس ایر یکی کردن تا اگه طرف رمو برد مغازه فروشنده نتونه ضعیف بودنشو ثابت کنه چون سخته به خاطر یه مقدار اختلاف کم بخوای رمو پس بدی . خیلی ها هم که هیتسینک برداشتن بلد نیستن و همچین ریسکی نمیکنن

تنها راهش همین XMP هستش که شما میگی رمت نداره در حالی که تو نرم افزار CPU-Z باید نشون بده رمت XMP رو ساپورت میکنه

برو تب Memory و SPD رو ببین اگر اصل باشه اون تو XMP باشه

یکی دیگه از خوبی های جی اسکیل اینه که شما هر مادربردیو بری داخل سایت رسمیش و بعد بری قسمت رمهایی که روی اون مادربرد توسط کمپانی تولید کننده مادربرد تست شده برای هر باس 10 نوع رم جی اسکیل نوشته با تایمینگهای مختلف ولی شاید یدونه کورس ایر یدونه تیم گروپ یا یدونه کینگ استون نوشته باشه  اما ده مدل رم جی اسکیل نوشته برا اینکه کمپانی تولید کننده مینبردم میدونه همه جی اسکیلو میخرن که فقط از استاندارد ترین و معروف ترین چیپ ها استفاده میکنه که به همه مینبردا میخوره و خودشو برای یک مقدار سود بیشتر و کشورهای با وضع اقتصادی نادرست و تاجران نادرست خراب نمیکنه

توی همه سایتای اورکلاک هم فقط اسم جی اسکیلو میبینی حتی اونی هم که میخواسته با گرافیک یا سی پی یو رکورد بزنه رمش جی اسکیل بوده

لامصب ترکونده بازار دنیارو مثل بقیه برندام نیست در کنار رم صدتا قطعه دیگم تولید کنه فقط و فقط به صورت تخصصی رم کار میکنه

شما الان اگر بری توی سایت امازون بزنی Corsair تا صفحه شماره 10 اثری از رم نمیبینی مگر اینکه سرچ کنی رم کورس ایر ولی وقتی سرچ کنی G.Skill تا صفحه شماره ده فقط برات رم میاره حتی از بقیه برندام میاره و این نشون میده وقتی یک نفر دهانشو باز میکنه و میگه جی اسکیل منظورش رمه اما وقتی یکی میگه کورس ایر نمیدونی داره در مورد سیاست صحبت میکنه یا گیربکس تریلی

و اینجاست که باید گفت وقتی میخوای بری داخل مغازه ای و بگی رم کورس ایر میخوام بهتره بگی جی اسکیله کورس ایر میخوام و تاکید کنی جی اسکیله کورس ایر تقلبی نمیخوام که زیر هیتسینکش جی اسکیله کینگ استون باشه جی اسکیل اصل خود کورس ایرو میخوام . راستی جی اسکیله جی اسکیل ندارید ؟

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

اره درست میگی شما

حالا حجم به کنار نمیدونم چجوری اومدن دقیقا بنچ مارکشم با کورس ایر یکی کردن تا اگه طرف رمو برد مغازه فروشنده نتونه ضعیف بودنشو ثابت کنه چون سخته به خاطر یه مقدار اختلاف کم بخوای رمو پس بدی . خیلی ها هم که هیتسینک برداشتن بلد نیستن و همچین ریسکی نمیکنن

تنها راهش همین XMP هستش که شما میگی رمت نداره در حالی که تو نرم افزار CPU-Z باید نشون بده رمت XMP رو ساپورت میکنه

یکی دیگه از خوبی های جی اسکیل اینه که شما هر مادربردیو بری داخل سایت رسمیش و بعد بری قسمت رمهایی که روی اون مادربرد توسط کمپانی تولید کننده مادربرد تست شده برای هر باس 10 نوع رم جی اسکیل نوشته با تایمینگهای مختلف ولی شاید یدونه کورس ایر یدونه تیم گروپ یا یدونه کینگ استون نوشته باشه  اما ده مدل رم جی اسکیل نوشته برا اینکه کمپانی تولید کننده مینبردم میدونه همه جی اسکیلو میخرن که فقط از استاندارد ترین و معروف ترین چیپ ها استفاده میکنه که به همه مینبردا میخوره و خودشو برای یک مقدار سود بیشتر و کشورهای با وضع اقتصادی نادرست و تاجران نادرست خراب نمیکنه

توی همه سایتای اورکلاک هم فقط اسم جی اسکیلو میبینی حتی اونی هم که میخواسته با گرافیک یا سی پی یو رکورد بزنه رمش جی اسکیل بوده

لامصب ترکونده بازار دنیارو مثل بقیه برندام نیست در کنار رم صدتا قطعه دیگم تولید کنه فقط و فقط به صورت تخصصی رم کار میکنه

شما الان اگر بری توی سایت امازون بزنی Corsair تا صفحه شماره 10 اثری از رم نمیبینی مگر اینکه سرچ کنی رم کورس ایر ولی وقتی سرچ کنی G.Skill تا صفحه شماره ده فقط برات رم میاره حتی از بقیه برندام میاره و این نشون میده وقتی یک نفر دهانشو باز میکنه و میگه جی اسکیل منظورش رمه اما وقتی یکی میگه کورس ایر نمیدونی داره در مورد سیاست صحبت میکنه یا گیربکس تریلی

و اینجاست که باید گفت وقتی میخوای بری داخل مغازه ای و بگی رم کورس ایر میخوام بهتره بگی جی اسکیله کورس ایر میخوام و تاکید کنی جی اسکیله کورس ایر تقلبی نمیخوام که زیر هیتسینکش جی اسکیله کینگ استون باشه جی اسکیل اصل خود کورس ایرو میخوام . راستی جی اسکیله جی اسکیل ندارید ؟

قسمت آخری کمرمو شکست لامصب

لینک به دیدگاه

اگر شما رم کورسیر با پارت نامبر cmx4gx3m1a1600c11 خریدید بایستی پروفایل xmp  داشته باشه و واقعیت توسط فایل بررسی هم به شما و دیگران نشون داده شد و حالا اینکه چرا اصرار دارید بگید مال من هم ساپورت نمیکنه ولی اوریجینال احتمالا هدف دیکه ای را دنبال میکنید.

لطفا سعی کنید اطلاع رسانی کنید به جای منحرف کردن ذهن دیگران .

ودر زمینه بنچمارک کیری هم وقتی رم زیر بار نیست اکثر رمها نزدیک به هم هستند برای شروع ام تفاوت کار هنگام بارگذاری و کار سنگین معلوم میشه که رمها شروع به داغ کردن میکنند و باعث کاهش راندمان رم میشه و اینجاست که رم کورسیر خودشو نشون میده و خم به ابروش نمیاره .

و همچنین عمر طولاتی مدت رم های کورسیر که جرات لایف تایم گارانتی رو به تولید کننده داده .جون عمر قطعات الکتونیک بسته به نوع کیفیت ساعتی حساب میشه مثلا اگر رم کورسیر 10000 ساعت کار کنه ممنه این رمهای فیک یا تقلبی 500 ساعت کار کنند.

این تفاوت هست .

من هم رم رو برای یه کار ساده و روشن و خاموش کردن کامپیوتر نگرفتم و جون کار زیادی انجام میدم و معمولا زیر بار هستند این رمها ی تقلبی قابل اعتماد نیستند.

به خاطر همین این تایپیک رو زدم که ذهن مخاطب باز بشه و هرجیزی رو که میخره کامل تست کنه و یا از جای مطمن یا با گارانتی اصلش بخره . :) :) :) :) :)

اره درست میگی شما

من نمیدونم چرا یک سری به جای اطلاع رسانی سعی در تبلیغ برند دیگران را دارند .

فکر نمیکنی با این نوع صحبت کردن داری برند gskill رو تخریب میکنی به جای تبلیغ ؟؟

اجازه بدید کاربران خودشون تصمیم بگیرند چیو انتخاب کنند خوشبخاتانه در همین سایت لیون کامپیوتر تمامی برندهای رمها به خوبی معرفی شدند و حتی جوایزی که گرفتند و کاربران میتونن به راحتی تصمیم بگیرن .

فقط این صحبت شما منو یاد کسایی میندازه که ماشین چینی یا گوشی چینی دارن و برای کسایی که گوشی اپل یا آی پد دارند پز اللکی میدن که ماشین یا گوشیشون خیلی خوبه

دقت داشته باشید کورسیر یک برند آمریکایی هست ولی gskill یک برند تایوانی است .و در زمینه برند سازی شرکتهای آمریکایی حرف اول رو میزنند و شرمتهای تایوانی و چینی دارند پشت سر اونها حرکت میکنند و کار اونهارو تقلید میکنند. :D :D :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

اگر شما رم کورسیر با پارت نامبر cmx4gx3m1a1600c11 خریدید بایستی پروفایل xmp  داشته باشه و واقعیت توسط فایل بررسی هم به شما و دیگران نشون داده شد و حالا اینکه چرا اصرار دارید بگید مال من هم ساپورت نمیکنه ولی اوریجینال احتمالا هدف دیکه ای را دنبال میکنید.

لطفا سعی کنید اطلاع رسانی کنید به جای منحرف کردن ذهن دیگران .

ودر زمینه بنچمارک کیری هم وقتی رم زیر بار نیست اکثر رمها نزدیک به هم هستند برای شروع ام تفاوت کار هنگام بارگذاری و کار سنگین معلوم میشه که رمها شروع به داغ کردن میکنند و باعث کاهش راندمان رم میشه و اینجاست که رم کورسیر خودشو نشون میده و خم به ابروش نمیاره .

و همچنین عمر طولاتی مدت رم های کورسیر که جرات لایف تایم گارانتی رو به تولید کننده داده .جون عمر قطعات الکتونیک بسته به نوع کیفیت ساعتی حساب میشه مثلا اگر رم کورسیر 10000 ساعت کار کنه ممنه این رمهای فیک یا تقلبی 500 ساعت کار کنند.

این تفاوت هست .

من هم رم رو برای یه کار ساده و روشن و خاموش کردن کامپیوتر نگرفتم و جون کار زیادی انجام میدم و معمولا زیر بار هستند این رمها ی تقلبی قابل اعتماد نیستند.

به خاطر همین این تایپیک رو زدم که ذهن مخاطب باز بشه و هرجیزی رو که میخره کامل تست کنه و یا از جای مطمن یا با گارانتی اصلش بخره . :) :) :) :) :)

برادر  من چه  اهدافی  رو  باید  داشته  باشم  اخه

من طبق  بررسی که آقای حسینی  کردن این  حرفو  زدم.

رم های من هیچ  گونه آتار  چسب  اضافی زیر محافظشون  نیست  وتو  سی پی یو  زد هم  مینویسه کورسیر

بعدشم  رم  من به  صورت  دوآل  هست  و  جعبه  داره  که  هردوش  تو  یه  جعبه  قرار  گرفته بودن.

پارت  نامبررم  های  من  هم CMX8X3M2A1600c11 هست.که تو  سایت کورسیر  نوشته  از xmp پشتیبانی میکنن.

حالا  باز شما  میگی تقلبیه ما  میگیم  چشم :big hug:

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

رم های من هیچ  گونه آتار  چسب  اضافی زیر محافظشون  نیست  وتو  سی پی یو  زد هم  مینویسه کورسیر

بعدشم  رم  من به  صورت  دوآل  هست  و  جعبه  داره  که  هردوش  تو  یه  جعبه  قرار  گرفته بودن.

پارت  نامبررم  های  من  هم CMX8X3M2A1600c11 هست.که تو  سایت کورسیر  نوشته  از xmp پشتیبانی میکنن.

حالا  باز شما  میگی تقلبیه ما  میگیم

دوست عزیز من هیچ وقت نگفتم رم شما تقلبیه چرا که نه من کارشناس این کار هستم نه رم شمارو تست کردم .

ولی اینکه میگید مال من هم اوریجیناله و پروفایل xmp ساپورت نمیکنه جای شک داره .

لطفا به این لینک کورسیر مراجعه کنید http://www.corsair.com/en/xms3-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m2a1600c11

رم شما هم باید از پروفایل xmp یا همون اورکلاک پشتیبانی کنه و شما باید بتونید اونرا تا فرکاس 2100  اور کلاک کنید .

اینرو من نمیگم چیزهایی که در سایت خود شرکت نوشته و براتون فرستادم .

امیدوارم مفید واقع بشه . :) :)

لینک به دیدگاه

حالا  باز شما  میگی تقلبیه ما  میگیم

دوست عزیز من هیچ وقت نگفتم رم شما تقلبیه چرا که نه من کارشناس این کار هستم نه رم شمارو تست کردم .

ولی اینکه میگید مال من هم اوریجیناله و پروفایل xmp ساپورت نمیکنه جای شک داره .

لطفا به این لینک کورسیر مراجعه کنید http://www.corsair.com/en/xms3-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m2a1600c11

رم شما هم باید از پروفایل xmp یا همون اورکلاک پشتیبانی کنه و شما باید بتونید اونرا تا فرکاس 2100  اور کلاک کنید .

اینرو من نمیگم چیزهایی که در سایت خود شرکت نوشته و براتون فرستادم .

امیدوارم مفید واقع بشه . :) :)

والله خودمم  موندم  چرا  از xMP پشتیبانی نمیکنن.

ولی  در  مورد  اور کلاک کردن  تو  خود  سایت  لیون  هم  اگه  نگاه  کنین در  مورد  معایب  رم  تو قسمت توضیحات نوشته  برای  اورکلاک  مناسب نیست.

من نهایتا  تونستم با  فرکانس 1800 پایدارش  کنم اونم  با تایمینگ 11

کلا به شدت  وقتی  تایمینگشو  پایین  میاوردم  نا  پایدار  میشد.

یعنی  از  10 پایین  تر  نمیشد  آورد.تازه  اونم  با  مادربرد امضام  که  مادربرد  خوبی  هست  برای  اورکردن.

الان  میشه از  آقای  حسینی یا  یه  کاربر  دیگه  که  این  رم  رو  داره  هم  خواست اگه  وقت  داشتن   تست کنن  ببینن  از xMP پشتیبانی  میکنه  یا  خیر.

ماله  من  که به  دلایل  نا  معلوم  پشتیبانی  نکرد.رو  دوتا  مادربرد  هم  تست  کردم  همین طور بود.

لینک به دیدگاه

از همین تریبون اعلام میکنم رم شما و رم همه ی کاربران لیون تقلبیه.

کلاه سرتون گذاشتن.

:D

من در جواب اون دوستمون گفتم که فکر کردن چون پرفایل xmp نداره رمشون تقلبی هست.بنظرم داشتن یا نداشتن پروفایل xmp بر میگرده به کیفیت رم نه اصل یا تقلبی بودن.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقا رم من اصل اصله

اپیسر بدون هیتسینک با cl 11هستش اوردمش روی cl8مثل ساعت کار میکنن بنده خدا ها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...