رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار برای انلاک ولتاژ کارت gt555m (لپتاپ msi gx780)

morteza5921
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان اهل اورکلاک بنده یکی از اورکلاکرهای قدیم هستم که به علت مشغله کلا از بحث اورکلاک برای چند وقتی خارج شدم و تمام قطعات مورد علاقم رو برای جلوگیری از هوس دوباره فروختم و یک لپتاپ گیمینگ خریدم ولی بعد از چند وقت دیدم نمیشه وقتی وارد این حرفه میشی ترکش کنی اگر هم ترک کنی به قول معروف میگن مرخصی رفتی.

حالا این لپ تاپم برای اور کلاک کارت گرافیک داره اذیتم میکنه.

بدون ولتاژ دادن کلاک هارو برای هسته از 709 به 860 و مموری رو از 625 به 1000 بالا بردم و در تست و بازی ها پایدار هست.

حالا برای انلاک کردن ولتاژ این کارت که fermi هست نرم افزار ادیت بایوسی پیدا نمیکنم توی سایت های خارجی هم گشتم فقط یک نرم افزار پیدا کردم که پولی بود و برای کارت های fermi و kpler بود و نتونستم دانلود کنم. البته نمیدونم این برنامه هم میتونست کاری کنه یا نه.

حالا از دوستان اهل فن میخوام بهم کمک کنن من ولتاژ این کار رو انلاک کنم (درضمن کارت گرافیک لپتاپم قابل تعویض هست و چیپ روی بورد اصلی نیست)

در مورد دما و اینا هم فکرشو کردم برام مهم نیست فقط میخوام ولتاژ این کارت رو انلاک کنم لطفا کمکم کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...