رفتن به مطلب

مونوپاد سلفی P4

Recommended Posts

سلام

این مونوپاد رو برای موبایلم (۱۵۲۰) خریدم از دیجی و بدست رسید امروز ولی وقتی روشنش می کنم و بلوتوث ها pair می شن بعد ۸ ثانیه اینا قطع می شه اتصال بلوتوث .

راه حل چیه برای فردا حتما نیاز دارم؟!

لینک به دیدگاه

مونوپادها در ویندوزفون معمولا درست کار نمیکنن و جفت نمیشن
شما با نرم افزار lumia selfi هم تست کن ببین درست میشه ؟ البته اخرین اپدیتش رو بگیرید حتما

اگر نشد تنها راهش استفاده از همین برنامه با استفاده تایمر یا عکس برداری خودکارش هست

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام، من هفته پیش از فروشگاه اپل 360 مونوپاد خریدم

http://www.apple360.ir/52-monopad

مدل p2 یه سوال داشتم، این مونوپاد راحت به گوشی من که آیفون 6 اس هستش وصل میشه اما دکمه های زومش کار نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری می تونم از این قابلیت استفاده کنم چون خیلی برام ضروریه

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

سلام، من هفته پیش از فروشگاه اپل 360 مونوپاد خریدم

http://www.apple360.ir/52-monopad

مدل p2 یه سوال داشتم، این مونوپاد راحت به گوشی من که آیفون 6 اس هستش وصل میشه اما دکمه های زومش کار نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید که چطوری می تونم از این قابلیت استفاده کنم چون خیلی برام ضروریه

ممنون @};-

سلام توی خود سایت اپل 360 توضیحات کافی داده شده، این مدل مونوپاد با اکثر گوشی ها کار می کند. یکی از دوستان من نوت 4 داشت و باهاش راحت می توانست زوم کند. اگر روی گوشی شما کار نمیکند باید برنامه BT Shutter رو نصب کنید.

به نظر دوستان بهترین مونوپاد موجود در بازار چیه؟ همه میگن مونوپاد تقلبی زیاده. البته این محصول خیلی چیز پیچیده ای نیست. بیشتر دوامش مهم است و اینکه راحت بشود از آن استفاده کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...